Kvak.com

Tomaž Škvarč Lisjak - iskreno spregovoril o ločitvi

četrtek, 23. julij 2015
Tomaž Škvarč Lisjak, Gostilna išče šefa
Tomaž Škvarč Lisjak se je odločil, da po svoji kmalu bivši ženi Aniti tudi sam iskreno in odkrito spregovori o ločitvi. Kuharski mojster, ki je zaslovel s šovom Gostilna išče šefa, je priznal, da je bilo njegovo življenje pred šovom romantično in polno ljubezni: "Delal sem na dvorcu Zemono in bil dober kuhar. Družinsko življenje sem imel urejeno, ves čas, ko sem bil prost, sem se posvečal otrokom in ženi. V prostem času smo se igrali, skupaj noreli." Njegov zakon je začel razpadati zaradi njegove konstantne odsotnosti, saj se je delu v svoji gostilni Mark posvečal tudi po 16 ur na dan, Anita pa je bila tudi ljubosumna na njegove številne in včasih vsiljive oboževalke ... več o tem pa s klikom na vir!  (vir: Govori.se)
Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  24.7.15 ob 06.27

  Nauk zgodbe:ne delaj preko vseh meja,ne bodi požrešen na denar,ker to ne prinaša zadovoljstva in sreče.Bolje imeti srečno družino,kot pa imetje,denar in slavo.

 2. Bor pravi:
  24.7.15 ob 10.18

  ja to bi pa mogel prej vedet da življenje ne bo isto in da bo več odsoten od družine. Npr. Jamie Oliver je isto cele dneve delal ko je snemal oddaje(naked chef, fifteen in druge oddaje), vodil gostilno, kuhal in je še vedno poročen, pa je isto delal na petek in svetek in bil po 16ur na dan od doma.

 3. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 11.46

  Ma Tomaž nehaj enkrat nakladati. Dejstvo je, da so ti malo peroti zrasle, Anita ti pa ni več dobra. Najbolj žalostno je pa to, da si otroke prodal za kariero. Nehej se že enkrat posipati s peplom. Dejstvo je, da si to sam izbral. Pameten in uravnotežen človek ima lahko oboje, kar dokazuje veliko slovenskih in tujih šefov.
  Nekoč ti bo zagotovo žal.

 4. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 12.46

  Ločita se in to naredita mirno in brez medijev. Buh pomegej no.

 5. pik pravi:
  24.7.15 ob 14.52

  Tomaž, vedno je na prvem mestu družina, jebeš evrčke

 6. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 15.48

  Mene pri teh kuharjih zanima samo kako kuhajo, pa še to samo vprimeru, da sem v njihovi restavraciji. Kaj imajo oni doma, s kom spijo, mi je pa čisto vseeno. Mediji malce pretiravajo, da od vsakekga kekca zahtevajo javno pojasnilo kdaj, zakaj, s kom in kje je bil. Naj to vprašajo razne svete krave, o katerih s enikoli nič ne piše, če si upajo. Določene politike, ki šmirajo s slovenksimi starletami ipd.

 7. lili pravi:
  30.7.15 ob 21.04

  POBOTAJTA SE ,KER STA SKUPAJ SUPER.