Kvak.com

Ana Dolinar: ločuje se zaradi nove ljubezni, v Afriki pa posvaja otroka

četrtek, 23. julij 2015
Ana Dolinar, Sebastjan Horvat, Uroš Albert
Ana Dolinar se po nekaj letih ločuje od režiserja Sebastjana Horvata, s katerim imata hči Ronjo. Igralka je namreč spoznala novega moškega, v katerega se je zaljubila in ki je menda tudi povod za ločitev - to je snemalec Uroš Albert. Sicer pa se je Ana odločila še za eno potezo: posvojila bo otroka iz Afrike, saj si je vedno želela, da bi imela Ronja bratca ali sestrico. (vir: Svet24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 12.44

  Kaj se sploh poroča ... Na tak način bo še zamenjala neki partnerjev.

 2. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 13.26

  Punca,gre po maminih stopinjah.To se mi zdi res neumno,se zatreska v moškega,ki mogoče sploh ne bo z njo,ampak je zanj samo avantura.Ženska res brez pameti,ubogi otrok,s tako neodgovorno mamo.Ženska gleda samo nase in na svoje užitke.Velika neodgovorna pohotnica,prav priskutla se mi je,pa še grda je,sam tisti velik nos in zobje so jo.

 3. Joži pravi:
  24.7.15 ob 15.12

  @Anonimni vsak,človek je,po svoje lep in po pisanju si še zelo mlada oziroma še mlečna.Ne obsojaj morda,boš tudi ti v taki situaciji.

 4. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 15.42

  Horvat je bil dober za njeno kariero, je bila tudi po njegovi zaslugi, ne smao zaradi staršev, kot mlada igralka kar hitro opažena. Sicer pa je ženska bluzatorka. Naj dela kar hoče s svojim lajfom.

 5. Anonimna pravi:
  24.7.15 ob 16.56

  Meni je predvsem dobra igralka,luštna,topla oseba.Malo bi morala pomislit na punčko,če je to sploh res,da se ločuje?

 6. TISTA pravi:
  11.8.15 ob 13.35

  Ni ne dobra igralka ne luštna.....stara zgleda 45 let. Nenehno išče pozornost, želi biti opažena pa žal ne more s svojimi aduti potem pa s skoki čez plot. V vsaki reviji piše "ena najlepših slovenskih igralk"..vedno bruhnem v smeh. Te članke najbrž ata Dolinar piše. Meni se zdi prav boga v glavi res. Pa taščico Horvat je imela tako zeloooo rada..kako ji pa zdaj pogleda v oči?

 7. sb pravi:
  12.9.15 ob 20.38

  upam, da je to vse samo nakladanje in ni nic resnice. druzina horvat si zasluzi miru in ljubezni. po toliko letih mi je se zmeraj hudo, ko se spomnim vladota. naj pociva v miru.