Kvak.com

Na Popu hočejo konkurirati Planetovi Eni žlahtni štoriji

petek, 31. julij 2015
Ena žlahtna štorija, Tjaša Železnik, Klemen Janežič, Inja Zalta, Saša Pavlin Stošić
Na Planet TV s slovensko serijo Ena žlahtna štorija žanjejo velike uspehe, zato so se prebudili tudi pri konkurenčnemu Pop TV. Tam sedaj v lastni produkciji že snemajo novo slovensko serijo, s katero bodo skušali prevzeti Planetove gledalce. Naslov serije še ni znan, šlo pa naj bi za licenčno serijo češke televizije, ki bo imela kar 250 delov, v njej pa bodo igrali Tjaša Železnik, Klemen Janežič, manekenka Inja Zalta ter mlada igralka Saša Pavlin Stošić. (vir: Njena.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  1.8.15 ob 13.40

  Zadali so si izjemno težko nalogo!

 2. Cinik pravi:
  1.8.15 ob 18.41

  Ma ja, kakšno težko nalogo? Prevesti scenarij iz češčine v slovenščino? Ena žlahtna štorija je čisto navadna telenovela, ki se brez prave vsebine vleče kot kurja čreva. Njena privlačnost je samo v tem, da je prva res slovenska telenovela.

 3. gušto pravi:
  2.8.15 ob 00.30

  in zakaj brišete komentar.sem komu stopil na žulj če sem rekel da samo imitirati zna pop tv in ne bo presegel gledanosti žlahtne štorije?

 4. suzi pravi:
  2.8.15 ob 15.05

  luštna nadaljevanka dobri igralci......raje kot tisto politiko in lažnivce ....gledam to ..

 5. Anonimni pravi:
  2.8.15 ob 23.21

  Pop Tv je kot Kitajska zadnja desetletja, samo kopira, svojega izvirnega pa nič skupaj ne spravi. Prva je prva. In težko bodo ljudi odtrgali od žlahtne štorije, s prevedenim scenarijem ali bre.

 6. Iztok pravi:
  3.8.15 ob 01.04

  Vlečem vzporednice me žlahtno štorijo in puklo da puklo ... v obeh gre za ogromno dediščino , v obeh umre osovraženi član družine , v obeh so vmešani župniki , v obeh so pogojniki za pridobitev dediščine ... zdi se mi , da gre za isto zgodbo - scenarij , samo da so liki in kraj dogajanja spremenjeni ...

 7. heh pravi:
  3.8.15 ob 11.47

  Pa ne, da je nekdo celo mislil, da je scenarij originalen? :))

 8. Anonimni pravi:
  4.8.15 ob 18.48

  Kakorkoli, ta poteza Pop TV je malo bedna in totalno neizvirna. Še bolj bedno pa je,da zdaj kot največjo ZVEZDO in s tem tudi nadaljevanko promovirajo manekenko Injo, ki je Nini Osenar nosila lističe v Moj dragi zmore. Očitno je danes lahko že vsaka piška igralka. Zaradi ene manekenke, ki je že vsepovsod, od modnih revij do lepotnih tekmovanj, pokazala skoraj vse, pa res ne bodo ljudje gledali te telenovele. Eno žlahtno štorijo gledajo po večini tetke nad 50. In sigurno ne zaradi slečenih manekenk. Scenarij za Eno žlahtno štorijo je morda prirejen, se pa piše sproti. Kaj bo ustvaril Pop bomo pa še videli.

 9. Joker pravi:
  7.8.15 ob 09.58

  @Iztok točno to sem sam premišljeval po ogledu prvega dela kud puklo da puklo hehe

 10. Ivana pravi:
  8.8.15 ob 15.20

  Nisem tetka čez 50 mi še kar nekaj let manjka,vendar žlahtno štorijo zelo rada gledam .Ob tej seriji se sprostiš in malo pozabiš na bedni vsakdan...

 11. ne gledam... pravi:
  26.8.15 ob 16.31

  ...štorije, pa sem debelo pogledala, ko so na enem rojstnem dnevu otroci šli točno ob uri gledat to štorijo...tako, da...

 12. miha pravi:
  31.10.15 ob 15.51

  štorije so zabavne in smešne ,pa tudi resnične