Kvak.com

Damjan Murko - srčke mu pošilja skrivnostni Simon!

četrtek, 6. avgust 2015
Damjan Murko
Damjan Murko je na svojem Facebooku objavil sliko razglednice, ki je prispela na njegov naslov, na njej pa mu neki Simon pravi "dragi" ter mu pošilja pozdrave z obale ter srčke. Slovenski slavček se je odzval burno ... s sredincem in tem zapisom: "Dragi moji, odločil sem se, da to skrajnost delim z vami. Na svoj DOMAČI naslov sem prejel zanimivo kartico s pozdravi nekoga, ki ga ne poznam. Piše, kako, da sem njegov dragi, mi riše srčke... Gre za provokacijo in poskus razdora sreče z mojo Majči. Tokrat ti ni uspelo. Z ženo, sva se neumnosti iz srca nasmejala, vendar bi lahko take stvari v družini povzročile resne težave celo razdor zakona. Midva pa sva navajena vsega, zato mi je moja draga predlagala, da ni lepo, da se ne odzovem na pozdrave in ti vračam še svoje, v svojem stilu. Nikogar se ne bojim, ker sem človek, ki ljubi človeka in se s tistimi drugimi ne ukvarjam več. Nisi naju prizadel, pač pa nama polepšal dan s svojo nizkotnostjo in provokacijo, na katero sem se odzval, zgolj zaradi tega, da veš, da je moja družina sveta in, da se nimaš pravice v karkoli mešati. Za svojo družino bi dal življenje in moje je zaradi njih, toliko bolj vredno, kot tvoje dragi pisec ne bo nokoli!!!" (vir: Facebook
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  6.8.15 ob 10.28

  Pisava je ženska. Po mojem piše Simona ne Simon.

 2. ćčč pravi:
  6.8.15 ob 18.16

  Pa vendar je dragi pisec!

 3. Anonimni pravi:
  6.8.15 ob 19.38

  Hahaha bravo Murči, car si:)

 4. Jelka pravi:
  7.8.15 ob 00.40

  Jaz pa mislim, da si je to kartico kar sam napisal, samopromocija pač, da se le lahko izpostavlja, ima vzrok in je tako spet popularen. O Bog! Siti smo že tega Murkota, kaj pa je pravzaprav on?

 5. grammar nazi pravi:
  7.8.15 ob 10.46

  Simon je bil v slovenski obali. Mogoče je padel vanjo.

 6. Anonimni pravi:
  7.8.15 ob 14.28

  Nepopravljiv attention whore.

 7. kr'neka pravi:
  8.8.15 ob 16.20

  Daj nam Murkolajz že enkrat mir. Bodi srečen, da te ima nekdo rad pa čeprav je muško...

 8. Cinik pravi:
  10.8.15 ob 11.33

  Simon bi moral nazaj v osnovno šolo, da se nauči slovenske slovnice.

  Če je šel dopustovat NA slovensko obalo, potem lahko pošilja pozdrave samo S slovenske obale. Če bi bil skrit V omari, pa lahko pošilja pozdrave IZ omare.

  Pa še za besedico "Dragi" bi morala biti vejica, ker gre za zvalnik (kliče določeno osebo).

 9. Anonimna pravi:
  13.8.15 ob 19.35

  Kakšen beden stvor,kaj objavlja.Se vidi,da nima možganovine.

 10. kkk pravi:
  14.8.15 ob 10.55

  kaj se bo še spomnil,da pride v medije?

 11. Anonimna pravi:
  16.8.15 ob 11.33

  Cel njegov lajf je ena sama miškulanca in nategovanje ljudi okoli sebe.Tako je tudi s to kartico,ki si jo je sam napisal,da bo spet mal po medijih.Bolnik.Tisti,ki ga podpirate ste pa isti luzerji.