Kvak.com

Mijauuuu - Miša Molk na Facebooku popljuvala Manco Košir in Zvezdano Mlakar!

ponedeljek, 17. avgust 2015
Miša Molk, Manca Košir, Zvezdana Mlakar
Miša Molk si je na Facebooku dala duška - ker je Manca Košir na nacionalki dobila novo oddajo, je to šlo Molkovi v nos in je pikro pripomnila, da "se bo še ena takšna, kot je slišala, udinjala na TV SLO in jih učila, kako naj živijo." Koširjeva se je Molkove lotila bolj prefinjeno in jo opomnila: "Sicer je pa Manca Košir na ekranih TV SLO pred leti že bila, si pozabila? Vodila je prvi talk show (op. p.: pogovorno oddajo) na Slovenskem, naslov je imel Moški, ženske, gledanost je bila velika, oddaja je bila na sporedu kar šest let, potem pa je izginila z ekranov, ne da bi bilo pojasnjeno, zakaj." In čeprav so prijatelji skušali Mišo pomiriti, pa je ta siknila, češ da Manci ne verjame: "Pri njej je itak vse tako prosojno in tenkočutno. Sem sita teh »bolečin«. Ni mi všeč. Mi ne leži." Mimogrede pa je ost njenih puščic občutila še Zvezdana Mlakar, za katero je Miša napisala, da je "irelevantno, kaj počne Zvezdana in da je predvsem patetično cukrena in igralsko šmirantska." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  18.8.15 ob 00.26

  In kaj pravzaprav Mišika dela, da je "na plači" v tem zavodu že 35 let? Piše scenarije za oddajo, ki ni nikoli na sporedu? Surfa po facebooku in spoznavnih portalih? Nobena od omenjenih 3 mi ni ne vem kako simpatična, toda Miša postaja že karikatura same sebe. Mogoče je bila ok kot voditeljica, kar se tiče samega nastopa, njene zadnje pogovorne oddaje pa sp mi ostale v spominu po tem, da so bile čisti PR za nekatere njene frende. Enega so celo v službo poslali nekam v tujino na eno banko in to naj bi bilo kao presenečenje. Sem kar vesel, da mi je ni treba gledat na TV!

 2. Anonimni pravi:
  18.8.15 ob 09.23

  PA DEJ TI GOSPA lJERKA NAREDI RED, ČE GA NE ZNAŠ ALI ZMOREŠ, PA TEBE ZAMENJAT!!!

 3. heh pravi:
  18.8.15 ob 16.07

  Zvezdano je zadela v nulo

 4. Anonimna pravi:
  18.8.15 ob 20.15

  Se strinjam heh,zadela jo je totalno.

 5. Pepi pravi:
  19.8.15 ob 10.55

  Meni tudi Zvezdana ni preveč simpatična, je pa bolj ljudska, kar imakjo nekateri radi, drugi pa ne. Ampak kaj nam je pa MIši dala vsa ta leta? Jaz bi jo rda gledala ped iznakaženjem obraza, zdaj pa težko poslušam njeno noslanje.

 6. tia pravi:
  20.8.15 ob 08.34

  Pa sej je Biziljeva naredila največ, kar zna. Ukinila je nekatere dobre oddaje in pripeljala svojega sinčka ter mu dala službo in oddajo. Pa kaj bi radi več!

 7. espejevec pravi:
  22.8.15 ob 15.01

  Miša samo drek meša! Zdaj ko si je nesposobno hčerko spravila na Planet TV, se lahko še ona tja pospravi. Ampak dvomim, da bi jo tam kdo leta gledal na visoki plači brez da bi kaj delala! Očitno se je odločila, da še teh nekaj let pred penzijo preživi ob redni plači v brezdelju. In njo boli negotovost espejevcev? Njo? Zaradi takšnih kot je ona espejevci trpijo!