Kvak.com

Tomaž Škvarč Lisjak - njegova bivša "nima besed" za zamenjano ključavnico

ponedeljek, 17. avgust 2015
Tomaž Škvarč Lisjak, Gostilna išče šefa
Prejšnji teden se je pisalo, da je Tomaž Škvarč Lisjak kmalu po ločitvi od bivše žene zamenjal ključavnico, a se je zmagovalec šova Gostilna išče šefa zagovarjal, češ da so to storili vsi v bloku, vendar ne zaradi njega, potezo pa obrazložil tudi, češ da "želi, da se v stanovanje, v katerem živi, vstopa le, ko je doma, in da se vanj ne vstopa in hodi brez njegove prisotnosti in vednosti." Sedaj se je oglasila tudi njegova bivša Anita: "Za to, da je zamenjal ključavnico in da ne morem do otrokovih in svojih osebnih stvari, nimam besed. Vse dobro se poplača, vse slabo pa se slej ali prej vrne."  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  18.8.15 ob 06.54

  Ja normalno da se po ločitvi zamenja ključavnico, če pa baba ne vrne ključa. Kaj ji ni jasno? Če je konec je konec, tudi jaz bi znorel če bi mi bivša hodila po stanovanju ko me ni.

 2. lili pravi:
  18.8.15 ob 20.32

  zelo grdo od tomaža podlo in nizkotno ANITA glavo pokonci

 3. Rozalija pravi:
  18.8.15 ob 21.16

  Smotko,je bil in je še vedno.Že v šovu mi ni bil všeč.

 4. Pepi pravi:
  19.8.15 ob 10.53

  Perte svojo žehto doma. Tudi jaz jo perem tako. Malo na otroke pomislita. Pa tako so bili izpostavljeni v dobrem .Zdaj pa to. Podlo od obeh.

 5. meri pravi:
  19.8.15 ob 21.16

  Sedaj se vidi da je denar vladar sveta tomaz to jepa podlo nisi pomislil na svoje otroke mogoce bodo pa sli po ockovih stopinjah

 6. nace pravi:
  19.8.15 ob 22.22

  sram te bodi tomaž ,žena te je podpirala ti pa tako ogabno FUJ

 7. Kati pravi:
  19.8.15 ob 23.21

  Antipatičen tip, varalica, povzpetnik, ki gre preko trupel,fuuuuuj! Prav mu je, da je izgubil družino! Prav mu je! Sam si je to SKUHAL!

 8. Anonimna pravi:
  20.8.15 ob 06.47

  Škoda,da to počneta preko medijev,sploh zato,ker imata tri luškane otroke.

 9. Tina pravi:
  20.8.15 ob 07.46

  Nagrada ni šla v prave roke. Tudi meni ni bil všeč, niti slučajno. Pa je igral na karte otrok, češ, vse za njih! SRAM TE BODI TOMAŽ, VSE SE TI BO VRNILO PREJ KO SLEJ. Sploh se ne zavedaš kaj si storil. ANITA, NE POPUSTI, NIKOLI VEČ SE NE VRAČAJ K NJEMU, TUDI ČE BI ŽELEL.Še žal mu bo.

 10. peter pravi:
  20.8.15 ob 08.16

  je pravi lisjak, v vseh teh oddajah ni nikoli pravi človek izbran, zato pa bi bilo potrebno zamenjati osnovna pravila, naj si zaslužijo z svojim pravilnim delom, človečnostjo, ne pa da ljudje telefonirajo, ker so nekateri dobri igralci in rčunajo na dobre čuteče ljudi, tudi na kmetiji, delati kot žival, potem se pa točno vidi, kdo je res priden deloven človek - takšen naj dobi nagrado

 11. pik pravi:
  20.8.15 ob 08.27

  Že ob zmagi sem komentiral, da nagrada ni šla v prave roke. Pokvarjen, potuhnjen, žleht.... Halo, da otrokom ne dovoli do osebnih stvari??? Tomaž: vsaka palica ima dva konca.

 12. ana pravi:
  20.8.15 ob 11.21

  Vedno sem rekla,da denar pokvari cloveka in to kar cez noc se nekateri spremenijo da jih ni vec za prepoznat..kaksni vzrok da je zapustil svoje otrocicke,pa veta samo ona dva..jih nebom obsojala,ker ne vem kaj se je pravzaprav dogajalo zadaj in me tudi ne zanima,vem samo to da nekateri potem ko so povni denarja so sami sebi vsec,in samo sebe vidijo.vse ostalo pa je nic.celo lastno druzino zanicujejo..vse se enkrat konca...kaj pa potem ko denarja zmanka???????????

 13. Manica pravi:
  20.8.15 ob 14.24

  Človek se čez noč ne more tako spremeniti, da zavrže nekaj, kar naj bi mu prej predstavljalo življenje. Družina, predvsem pa otroci mu tudi takrat niso kaj dosti pomenili. Tomaž je najbrž v redu kuhar, vendar pa me kot človek ni prepričal ne med tekmovanjem ne sedaj. Je pa v svojo korist zlorabil otroke in najbrž je veliko Slovencev in Slovenk glasovalo zanj prav zaradi njegove patetičnosti.

 14. darja pravi:
  20.8.15 ob 21.18

  Res antipatičen,že na pogled. Za varanje ni opravičila,moški,ki prevara ženo je za mene velika reva in za varanje ni opravičila.smilijo se mi otroci ti si zdaj največje žrtve,družine nimajo več,odraščali bodo na dveh bregovih.

 15. Živana pravi:
  23.8.15 ob 15.32

  Svoje sreče ne moreš nikoli graditi na nesreči nekoga drugega, še posebno svojih otrok. Nekoč mu bo žal.

 16. Anonimni pravi:
  23.8.15 ob 20.05

  Za prepir sta vedno dva. Sramota da se tudi Anita ni znala pogovorit. Najlažje je spokat in odit k staršem. Kaj pa otroci? Že prej je vedela, da se v gostinstvu dela cele dneve, zakaj si je ustvarila tako veliko družino

 17. Anonimni pravi:
  29.8.15 ob 09.41

  Ni vredno za teh ubogih 50.000 evrov in malo "slave", ki to ni, priti ob družino in se izpostavljati medijem. Otroci potrebujejo oba starša. To je velika odgovornost, imeti otroke. Potrebno se je z njimi ukvarjati, jih spremljati. Kogar ni nikoli doma, tega ne more početi in je seveda vse na grbi enega človeka. Verjetno je bilo v tej družini tako, da ravno zaradi tega ni več šlo. Sicer pa imamo vsi kakšen problem, ni družine, ki ne bi imela kakšno težavo. Zato bodimo tiho in glejmo vsak zase. Po toči zvoniti je prepozno.

 18. Anonimni pravi:
  2.9.15 ob 22.17

  ali je mogoče med komentatorji kdo, ki anito pozna. jaz jo in me nič ne čudi, da je odšla.saj ni prvič.