Kvak.com

Melania Trump - vsi njeni slovenski fantje!

petek, 21. avgust 2015
Melania Trump, Melania Knavs, Jure Zorčič, Alen Kobilica, Gregor Erbežnik
Ko je bila Melania Trump še Melanija Knavs in še ni spoznala milijarderja Donalda Trumpa, so ji posteljo greli slovenski fantje. Med njimi so bili maneken Alen Kobilica, poslovnež Grega Erbežnik, uvoznik znamke Quicksilver, ki ima z Juretom Koširjem trgovino Forma+ ter nekdanji novinar, sedaj pa športni menedžer in poslovnež Jure Zorčič. Zorčič je sicer znan kot pravi zbiratelj manekenk, saj je z njim hodila tudi Iris Mulej, razmišlja pa tudi, da bi o danes svetovno slavni Melanii sedaj napisal knjigo. Za Požar Report je že razkril, kako sta se nazadnje srečala leta 2000, ko je Melania že bila z Donaldom: "Prišla je skupaj z bodigardom, ki se je usedel nekaj metrov stran. Delovala je precej izumetničeno. Ko sva hodila, ni imela velikega oprsja, zdaj pa kar naenkrat ogromni joški, njeni členki na rokah so bili keramični … že do takrat se je očitno podvrgla neštetim lepotnim operacijam. Še vedno pa je bila zelo lepa." (vir: Požar Report)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  21.8.15 ob 23.09

  Naj Zorčič rajši pove koliko mu je plačala, da drži jezik za zobmi.

 2. Anonimna pravi:
  22.8.15 ob 05.28

  Da ga ni sram prašiča Zorčiča,zdaj hoče še služiti na njen račun.Zelo podlo in nizkotno jo takole opravlja,včasih ji je pa p. lizal.Poden od človeka.

 3. vanč pravi:
  26.8.15 ob 08.16

  zorčič - naj raje piše knjigo o sebi, baraba pokvarjena, melanija pa ga naj iztoži, pa kaj vi bedaki mislite no, vsi imajo pravico menjavati partnerje, tudi melanija, v zakonu pa špila kot je treba, ta pokvarjeni novinar naj piše knjigo o cerarju, ki ni sposoben obdržati družine na kupu, kaj šele vlade, o njem se naj piše, ne pa o melaniji, glede tega zorčiča pa takole, ta je šele ena prasica nemarna, podira vse kar leze in gre, naj povedo tvoji najbližji, če si sploh upajo

 4. Tone pravi:
  20.11.15 ob 11.32

  Tale Zorčič je pa ena velika zgag... Katera bi ga sploh marala, takega, to kar zmišljuje, zgodbo na zgodbo.