Kvak.com

Modna mrha Manja Plešnar na FB popenila nad kolegi: "Vsi po vrsti so prvovrstne pi***, ker drugače pri nas ne moreš preživeti"

petek, 21. avgust 2015
Manja Plešnar, Modna mrha, Ula Furlan, Planet TV, Danes
Manja Plešnar je dobila nogo kot sodelavka oddaje Planet Zvezde na Planet TV in zatem izbruhnila na Facebooku: "Slovenski medijski prostor je poln prevarantov in ritoliznežev. To je dejstvo in če sem v čem strokovnjak, je to opazovanje fistinga desnic novinarjev in starlet globoko v rit raznoraznim urednikom, programskim vodjem in direktorjem televizij. Vsi po vrsti so prvovrstne pi***, ker drugače pri nas ne moreš preživeti." Modna mrha je rekla, da z zapisom sicer ni želela delati zdrah, vendar za svojimi besedami drži. Na Planet TV njene izjave ne želijo komentirati. Plešnarjevo bo ob Nejcu Simšiču nadomestila Ula Furlan. (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  21.8.15 ob 23.05

  Planet TV je naredil že tisoč sprememb na pokrivnaju estrade. Brezjajčni Najc za čuda še kar ostaja. Se mi pa zdi, da se ne zavedajo, da je pri njih še najmanjši problem rubrika Planet Zvezde. Bolj je v k... vse ostalo! verjamem Manji, da je moral nekdo kar globoko nekomu nekam zlezt, da so zdaj Ulico prešaltali na Planet TV. Ženska ima očitno v genih televizijo ali zakaj že mora celo vesoljno stvarstvo težit k temu, da ta nespsoobna Mišina mladička dela na katerikoli televiziji??

 2. Anonimna pravi:
  22.8.15 ob 05.37

  Prav ima,če nisi p. lizač,ne prideš daleč,pa ne samo pri nas.Malo je takih,ki to ne delajo,zato take zelo cenim.

 3. Ivana pravi:
  22.8.15 ob 09.35

  Če je to res da BO Furlanova zamenjala Plešnarjevo ,zelo zelo slaba menjava...

 4. Anonimni pravi:
  24.8.15 ob 00.04

  Manja je imela samozavesten nastop, je znala argumentirano in suvereno povedat kaj si misli o čem. Ulica bi se prej pol ure tresla kot šiba na vodi preden bi odprla usta in povedala kaj si misli o garderobi znanih ljudi. Zato tega po vsej verjetnosti en bo počela. Verjetno bo s svojim brezizraznim glaskom nekaj brala s trotlbobna o modnih novostih, se zaradi treme večkrat zmotila, bistvo vsega pa je, da pred kamero kaže svojo namalano faco. Je to v interesu gledalcev?

 5. Anonimni pravi:
  25.8.15 ob 16.45

  Suvereno in argumentirano povedalo o tem, kaj si misli o garderobi znanih ljudi, medtem ko je bila ona oblečena dobesedno za bog pomagaj. Bi pa rekla, da se je komu pošteno zamerila, zato je odletela. Punca je bila navsezadnje marsikdaj zelo nesramna.

 6. Anonimni pravi:
  25.8.15 ob 17.13

  Na Planetu TV niti ni bila nesramna. "Nesramna" je bila kvečjemu v svojih azpisih, mapk tisot je že stvar drugega naročnika ne Planet TV. Je pa bila vsaj izrazna. Ula Furlan je brez stimulansov kot šiba na vodi. Pa brez zamere.

 7. slovenec pravi:
  26.8.15 ob 08.03

  kaj si komaj zdej ugotovila, da si le slov.brez pedigreja, da v glavnem imajo taki prednost ali pedigr ali pa izvor iz bivše juge, ti še uspevajo v sloveniji, ampak počaki, vsaka rit pride na svojo kahlo, tudi njihova bo prišla

 8. Anonimni pravi:
  28.8.15 ob 12.47

  slovenec tebi pa vedno uspe zgrešit point! Čestitke! haha