Kvak.com

Ula Furlan - s prihodom na Planet TV je spodnesla besno 'modno mrho' Manjo Plešnar!

nedelja, 23. avgust 2015
Ula Furlan, Planet TV, Planet Zvezde, , Manja Plešnar, Modna mrha
Manja Plešnar je burno zapustila Planet TV in oddajo Planet Zvezde. Čeprav so ji sprva zatrdili, da jo odpuščajo, ker nimajo dovolj denarja, pa se je izkazalo, da so jo le zamenjali za drugi obraz - to bo Ula Furlan, ki so jo pred časom odpustili na nacionalni televiziji. Modna mrha Manja je bila nad načinom, kako so jo odpustili, hudo razočarana, zato si je dala duška na Facebooku, kjer je ugotavljala, da v slovenskem medijskem prostoru preživijo le ritolizniki. Na Planet TV so povedali, da Manjinega zapisa ne bodo komentirali, prav tako o tem molči Furlanova. (vir: Slovenske novice, Planet)
Komentarji:
 1. banana republika pravi:
  22.8.15 ob 14.54

  Odpuščanje "zaradi denarja" in poslovnih razlogov skoraj vedno pomeni, da so v ozadju veze in poznanstva ali nepotizem, da je šefee za svoje lastne koristi delovno mesto ali višjo plačo obljubil nekomu drugemu. Še enkrat: lastne koristi. Ne zato, ker bi bil odpuščeni delavec slab. Še posebej v medijih je tega zelo veliko, ker so negotova delovna razmerja, avtorske pogodbe, s.p.ji, nadrejeni pa s temi ljudmi manipulirajo, jih izsiljujejo. Vedno je treba kakšni nespsoobni koki ali maminemu sinku zrihtat službo in najlažje to narediš tako, da skenslaš enega nevtralnega honorarca, ki ne oblada ritolizništva in ni iz "ta prave familije", s pravimi vezami in poznanstvi.

 2. Anonimni pravi:
  22.8.15 ob 23.30

  vikica, tole ni najbolj posrečena primerjava. Ker: 1. prostor NI bil prazen. 2. nista hotela parkirat onba anenkrat, en je že bil parkiran. 3. dama z enoprostorcem ni boljša voznica, niti iz kakšnega druugeg arazloga bolj zaslužna za to, da dobi parkir plac.

 3. špinača pravi:
  24.8.15 ob 10.08

  Zanima me zakaj se imenuje Plešnarjeva modna mrha.

 4. tia pravi:
  26.8.15 ob 08.07

  hahaha, verjetno za to ker je mrha, ker vsakega spluva, sama pa se pozabi pogledat v ogledalo ;)

 5. heh pravi:
  30.8.15 ob 00.43

  Končno

 6. Anonimni pravi:
  30.8.15 ob 19.49

  Očitno je tudi ta postranska tv vloga prezahtevna za Ulico. Še tistih nekaj stavkov o modnih trendih ne zmore povedat brez da bi se nekajkrat zmotila. Ne vem zakaj takšno forsiranje z njo, če se kot voditeljica ne znajde pred kamero. Vsebino njenih modnih nasvetov pa rajši en komentiram. Uhani na dve kroglici, ki so v trendu že več kot eno leto so novost? Pa pobarvana čupa, ko vsaka budala ve, da so"krede" za dosganje teh mermaid odtenkov v prodaji že vsaj 2 leti. Dolgočasno in neprofesionalno. Naj še malo surfa po netu, mogoče bo kaj bolj zanimivega odkrila. Če ne pa naj Planet TV namesto nje in mrhe rajši angažira katero od modnih blogerk, na katere se sklicuje.