Kvak.com

Ula Furlan - od glavne zvezdnice do asistentke v TV rubriki

ponedeljek, 24. avgust 2015
Ula Furlan, Planet TV, Planet Zvezde, , Manja Plešnar, Modna mrha
Ula Furlan je dobila novo TV službo, saj bo po novem delila modne nasvete na Planet TV. Zaradi tega so se pri Planetu odkrižali modne mrhe Manje Plešnar, spletni komentatorji pa so na splošno mnenja, da gre za precej slabo zamenjavo. A na Požar Reportu postavljajo zadevo v pravo perspektivo: pravzaprav gre za neverjeten karierni padec Furlanove, ki je na nacionalki furala celo lastno oddajo in to še - Ula-la! - s svojim imenom v naslovu (Nedeljsko popoldne z Ulo), sedaj pa bo zgolj asistentka Nejcu Simšiču v okviru ene TV rubrike. (vir: Požar Report)
Komentarji:
 1. tia pravi:
  26.8.15 ob 08.02

  jaz mislim, da ne bo dolgo to počela ampak se bo hitro pregrebla do voditeljice kakšne oddaje. Morda pa imajo na Planetu že v štartu take cilje in je tole le za določen čas, da jo zadržijo.

 2. b2 pravi:
  26.8.15 ob 14.40

  Ja kaj češ, danes samo še sposobni in iznajdljivi preživijo.

 3. Anonimni pravi:
  26.8.15 ob 16.47

  otroci slavnih staršev so napor. vsi baje nadarjeni za sve i svašta, z genskim materialom, da dol padeš. redko kateri s pravimi delovnimi navadami in brez narcisoidnih izpadov. svet se okoli njih vrti že od njihovega rojstva. In pričakujejo, da se bo vedno. eksperimentirajo, iščejo smisel življenja in svojo sanjsko službo. ker lahko, ni se jim treba borit za preživetje. ta stari poskrbijo. Do tridesetega ali še čez. potem pa mrk. kaj bom delal v življenju, nekaj donosnega, redni dohodek, ne kaj pretežkega? In za njih se mora vedno najti mesto tam nekje pri koritu, s katerega se napajajo tudi njihovi starši. a večina od teh staršev, ki so uspeli na nekem področju, ni imela enako slavnih staršev. uspeli so, ker jim je nekdo dal priložnost in jih ni postavil pred vrata zato, da bo lahko namesto njega prišel noter en povprečen sin ali hčerka nekoga znanega. S takšno gensko selekcijo delamo družbo povprečnežev. In zaviramo prave talente, kateri bi morda kdaj naredili tudi kakšen presežek.