Kvak.com

Gostilna pri šefu ni najbolje štartala!

četrtek, 24. september 2015
Gostilna pri šefu, Gostilna išče šefa
Gostilna pri šefu v BTC City je odprla svoja vrata, vendar pa premiera ni bila najbolj uspešna. Obiskovalci so se najbolj pritoževali nad predjedjo "kul sipa", veliko bolj pa so jim teknili glavni krožniki ter obe sladici. Predjedi in sladici staneta 6 evrov, glavne jedi pa 15 evrov. Novost od prejšnjih sezon je tudi, da bo gostilna obratovala le od torka do petka, zakaj je temu tako, pa pojasnjujejo na Pop TV: "Odprtje gostilne se prilagodi produkcijskem procesu. Ker je letos Gostilna na programu od ponedeljka do sobote, za vikende ne more obratovati." (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  25.9.15 ob 06.46

  kaj sploh hodite tja bedaki , da se kažete po tv ali kaj

 2. Pepi pravi:
  25.9.15 ob 14.45

  Saj bi probala te jedi, pa sem preveč škrt. Mi je predrago. Pa še pred kamerami ne bi bila.
  Ampak me mine, ko nekatere gledam, kako so nehigienski.

 3. Mius pravi:
  25.9.15 ob 21.42

  Težko jih gledam, ker so tako utrujeni in neprespani, kaj šele, da bi jedel kar skuhajo! Ustvarjati psihični pritisk na ljudi s tem, da jim kratijo spanje, ni ravno okusno. Zanimivo pa tudi ne. Njihova dobra volja je en sam blef, za nastope pred kamerami pač.

 4. ana pravi:
  26.9.15 ob 08.05

  Mius,se popovnoma strinjam...neprespani so,utrujni pod pritiskom...pa saj vender ne more zlaufat...oni so se prisli ucit,ne pa kar takoj na povno pa gremo...mi gre na zivce ko zacne sef bine,za to jed imate recimo 30min..to je psihicni pritisk..vsaka jed zahteva doloceni cas..in ne mi govorit da v 45min,kuhar lahko skreira ali naredi zelo dober kroznik..porofesionalci lahko,pa se tem spodleti...malo preteriva sef bine...ce hoce da mu vse zlaufa,prvo se bodo morali tekmovalci dodobra naspat in spocit.

 5. anja pravi:
  26.9.15 ob 08.13

  Poglejte,blaz je izredno dober kuhar pa ko dela pod pritiskom mu ne zlaufa,Robi tudi,ko ko dela sam brez pritiska mu gre,kokar je kar drugace pa cisto pade...njiha gor dol.....jaz ze sedaj upam trdit,pa bote videli moji komentatorji se bote spovnili na moj komentar...TOMAS,bo na koncu zmagal..ima izkusnje zelo dober kuhar pa se psihicno kar stabilna oseba...bi pa privoscila zmagu MISOTU ali BLAZU...sta mi zelo vsec....Miso je zelo fajna oseba zelo rad pomaga svetuje ostalim...je socloveski...takih je malo ko gre za taksna tekmovanja za denar,vsakdo gleda za sebe.

 6. n. pravi:
  26.9.15 ob 15.54

  @anja Ti gledaš samo večerne oddaje, ne?!

 7. Pepi pravi:
  26.9.15 ob 16.35

  Ali kdo zna odgovoriti na moja vprašanja:
  Zakaj je med kandidati tako velika razlika v znanju?
  Zakaj so tudi letos tisti izredno šibki člen ženske (same nesposobne kuharice?)?
  Kako se bodo sploh tako veliko naučili, kot pričakujejo, če kuhajo eno in isto? (pol sem tu jaz dobra, ko znam par stvari odlično naredit, vsega drugega pa ne)
  SE opravičavljem, ampak nisem dost pametna, da bi si znala odgovoriti.

 8. ana pravi:
  27.9.15 ob 12.23

  draga pepi sklepam po pisanju da si zenska...je dokazano da so moski boljsi kuharji in frizerji kot mi zenske....

 9. Anonimni pravi:
  27.9.15 ob 17.38

  v tej oddaji so definitivno moški boljši kuharji, Branka je šla, ni mela pojma prAV tako Alenka je kuharca v menzi tudi nima znanja ostane od žensk še Erika, ki se trudi. Znano je , da so moški šefi velkih kuhinj in vedno boljši kuharji in šefi. Je pa res, da je tu velki pritisk in kdo se javi mora imet močen ego. Jaz navijam za Mišota ali Blaža sta najboljša in največ dokazala do sedaj.

 10. Pepi pravi:
  28.9.15 ob 14.39

  Ana, kdo je dokazal, da so boljši kuharji? Kakor jaz vem, se oba spola dopolnjujeta. A so moški tudi boljši šefi na bankah, politiki?!
  Vsekakor to velja za gostilno.To pa vidi vsako budalo, če mišelinov zvezdice in elitne gostilne proti čisti amaterki postavijo in šolski kuharici.Zakaj niso izbrali kontra, me zanima.

 11. ana pravi:
  28.9.15 ob 18.35

  Pepi,presnji tekmovalci pa niso imeli miselinovo zvezdico kokar se jaz spovnim,pa je glih tako zmagal moski...si moremo priznat pa ce nam je prav ali pa ne,da so moski zal boljsi kuharji kot mi zenske...

 12. Vid pravi:
  28.9.15 ob 20.31

  @Pepi - večina žensk ne zna nič skuhat, sploh pa mlajše generacije žensk ne znajo niti vode zavret - zato pa so otroci lačni, ko jim lastne mame ne znajo nič skuhat in zato vsi jedo kosila v šoli.
  Ko sem jaz hodil v osnovno šolo ni bilo skoraj nobenega ki bi imel kosilo v šoli, vsaj z mojega razreda jih ni bilo. Mogoče jih je bilo 10 iz cele šole.Kaj pa sedaj ??

 13. Mius pravi:
  29.9.15 ob 02.03

  Veš kaj, Vid, jaz mislim, da ženske že znajo skuhat, le dejstvo je, da nočejo več kuhat dedcem, ki imajo doma ravno toliko časa za rožljanje s posodami, kot one.
  Ni ravno v skladu z današnjim časom, da se kuharija doma samoumevno pričakuje od žensk, v kuharski profesiji pa se povzdiguje predvsem moške. predstavnike.

 14. Vid pravi:
  29.9.15 ob 09.19

  imam prijatelje in imajo punce in nobena ne zna nič skuhat in od teh prijateljev prijatelji ki imajo punce tudi ne zna nobena nič skuhat
  Kot sem že napisal, to se najbolje vidi v OŠ ko imajo vsi otroci v šoli malico in kosilo. Jaz nisem imel v šoli ne malice in ne kosila in nikoli nisem bil lačen !! Kaj ni čudno ??
  Pa v celem razredu noben ni imel kosila v šoli in tudi noben ni bil lačen !!
  V OŠ sem pa hodil od 1987 naprej

 15. ana pravi:
  29.9.15 ob 15.16

  Vid,soryi sedaj pa se morem jaz oglasit...je res da so moski boljsi kuharji,vender nismo vse zenske enake,in ni res da nobena nezna nic kuhat...to pa bolj drzi za mlajso populacijo zensk...mi ko smo nad 35,pa nebi rekla...vsaj za sebe ne...sem zenska ki hodi v sluzbo,imam vrt hiso in gospodinjska dela so vsa na meni...torej od kuhanja in vsega ostalega...peciva kruh bureke...moj moz se ne znajde v kuhinji,in jaz z veseljem kuham...nisem najbolj profesionalna tako kot je to kuhinja sefa bineta volcica,se pa kar znajdem in kosam z marsikatero kuharco z izkusnjami....

 16. heh pravi:
  30.9.15 ob 01.23

  Mius tud če bi hotle jih večina več kot pogret nekaj iz posode ne zna. Če ne znaš kuhat potem nekaj kar tako brez resnega načrtovanja pač ne bo znal skuhat. Pa ne zgovarjaj se na tipe in njihove mamice. Dejstvo je, da zna več moških kuhat kot žensk. Torej so nekje med emancipacijo ženske dobile idejo, da jih bo nekdo celo življenje stregel od spredaj in zadaj. Naj se potem ne čudijo zakaj moški varajo. Zakaj pa ne bi če mora tako ali tako vse početi sam.

 17. Anonimni pravi:
  30.9.15 ob 06.41

  Ženske, ki znajo kuhat in ki znajo predvsem DOBRO kuhar, kar pomeni, da uživajo v kuhi, ne bodo vlekle na plano feministične izgovore za nekuhanje. Ene kuhajo iz nuje, tako kot samski moški, druge in drugi pa iz užitka. ali imaš to ali nimaš. Pri moškem to niti ni tako zelo pomembno, ženska, ki ne zna kuhat, pa v moških očeh izgubi veliko točk. Tudi tisti z debelimi denarnicami se naveličajo nenehno kampirat po restavracijah. Medtem ko so gospodinjsko hendikepirane ženske prav srečne, če jih kam peljejo ali namesto njih kuhajo.

 18. Vid pravi:
  30.9.15 ob 09.48

  @heh - točno tako, več kot nekaj pogret iz posode ne znajo
  Zame tisti ki ne zna kuhat ( moški in ženska) pač ni sposoben samostojnega življenja in tudi ni primeren da ima otroke, ker če sebi ne zna nič skuhat kaj bo potem skuhal otroku ?? Kaj bodo otroci jedli samo čips, smokije, piškote,paštete in čokolešnik ??

 19. branka pravi:
  14.11.15 ob 18.06

  šou ok hrana glupa pizza nikakva pa še okrogla ni tko da to ni to