Kvak.com

Zvezdana Mlakar - nima slabe vesti, da je spet na televiziji

ponedeljek, 12. oktober 2015
Zvezdana Mlakar
Zvezdana Mlakar je v zadnjih mesecih iz voditeljice dnevne rubrike postala gostiteljica nočnih pogovorov brez cenzure. Igralka je do sedaj v studiu gostila vrsto gostov, ki so dali zelo odmevne intervjuje (npr. Rebeka Dremelj, pa Alenka Gotar), res pa se je našel en potencialni gost, ki je Zvezdani dal košarico: "Zato pa je bil on moja učna ura, kako lahko človek, ki ga občuduješ, brezsramno in grobo zavrne drobno povabilo in tuli v telefon, češ, ali mi je sploh jasno, kdo je ON! Ker je ON nekaj posebnega! Hotel je namreč honorar za pogovor." Ob tem da se je v zadnjih tednih veliko govorilo in pisalo o tem, kako na nacionalki odpuščajo, nekateri voditelji pa že več let nimajo dela ali ga ne želijo opravljati, nima slabe vesti, ker tam honorarno dela: "Na Televiziji Slovenija nisem zaposlena in z njihovimi notranjimi problemi nisem seznanjena. Tudi v gledališču vsakih pet let dobimo drugega šefa in se zgodi, da mu nisi po volji, da te ne vidi v svojem ustvarjalnem timu. Če želiš ostati v službi, se prilagodiš, čakaš 5 let, 10 let na vloge, ki si jih želiš … "  (vir: Svet24)
Komentarji:
 1. sara pravi:
  9.3.16 ob 21.40

  Zvezdana, zamenjaj stilista, ne vem kaj delajo na nacionalki, da te taksno posnamejo. Ne mores nositi oblek brez rokavo, ker so tvoje roke prevec mlahave, ne mores pomagati vem, nam pa tega ni treba za nas denar gledati. Pa tudi taksna minica za tvoja leta ni primerna. Malo se poglej v ogledalo.
  Dragi rtv, naj zvezdana dela, vendar jo primerno oblecite, ker mene ne zanima njen viseci speh na rokah.

 2. LenaS pravi:
  14.4.16 ob 20.32

  Strinjam se s Saro, naj Zvezdana zamenja stilista, pa tudi frizerko.Tudi naličijo jo lahko lepše.
  Kar se pa ostalih stvari tiče, Sara, mislim, da bi bilo lahko s tvoje strani napisano bolj taktno.Vsi smo samo ljudje in tole o visečem špehu je naravnost nesramno.Se da napisati tudi drugače.
  Ker ga imamo vsi.Sigurno ga imaš tudi ti.