Kvak.com

Slovenija ima talent: besni tekmovalec nad žirante oz. "trič trač bando svingersko"

torek, 13. oktober 2015
Slovenija ima talent, Matej Železnik
Matej Železnik je v šovu Slovenija ima talent nastopal kot rdečelasi Elvis, a ga žirija ni spustila naprej. Ljubiteljski pevec se je zato precej razhudil na Facebooku: "v TV Show-u Slovenija ima talent nisem bil izbran, ker sem predstavljal Imitatorja Elvisa Presleya, TV Show pa zahteva druge talente in se ne ukvarjajo z Imitatorji, zato me tudi niso na koncu nastopa ocenjevali in sem bil odrezan iz kadra (jaz sem sicer odigral in odpel skladbo That's all right do konca, vendar so me skrajšali na POP TV)...zakaj? ne vem!" Ko je eden od komentatorjev nekaj pripomnil čez žirante - Marjetko Vovk, Lada Bizovičarja, Ano Klašnja in Branka Čakarmiša - pa Matej ni mogel ostati tiho in je dodal: "POP TV in TV Show Slovenija ima talent je ena velika banda pokvarjena, svingerska iz trič trač ven vzeta..." (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  14.10.15 ob 16.05

  Matej Železnik kaj se huduješ na žirante, če pa nisi nič konkretnega pokaz al oz. zapel-zaigral Elvisa, kak te ni sramota, da se prijaviš nič ne dokažeš pol pa kritiziraš žirante. sAj polovica, ki se prijavi na oddajo nima nič znanja in kaj za pokazat al se delajo norca al so pa take budale bi temu rekli. Že prej bi mogla bit selekcija, takih nebi smeli kazat po tv ekranu. Matej tebe bi pa jaz šla tožit , če bi bila namestu žirantov za tvoj grdi jezik in tvoje grde besede.

 2. fan pravi:
  14.10.15 ob 18.07

  dober je bil

 3. Anonimni pravi:
  15.10.15 ob 17.51

  bil je zanič to ni bilo za tv Matej Železnik zavedaj se, če se hočeš kazat po tv moraš tud nekaj znat veš žiranti so še včasih premalo strogi , ko gledam kaki kandidati se javite - sramota,

 4. Cinik pravi:
  16.10.15 ob 05.55

  Ena levo, ena desno, jaz pa vmes.... t'ko je kadar gremo mi na ples. Ena zgoraj, ena spodaj, jaz pa vmes... t'ko je ko se gremo mi zares!