Kvak.com

Kmetija: Nov začetek - Sebastjan: Faki je pokazal, da je psihično šibak

sreda, 21. oktober 2015
Kmetija: Nov začetek, Sebastjan Studenčnik
V dvoboju med Fakijem in Sebastjanom je izgubil slednji in moral zapustiti Kmetijo. Čeprav je Faki nekaj časa govoril, da bo v areni snel mavec in šel na moč, pa je nato požrl besedo in izbral pratiko. Sebastjan pravi, da je vedel, da se bo tako odločil, saj je za njim stala pretkana Maruša. Ob tem ko je začel za mizo še oponašati njegov govor, pa Sebastjan pravi, da ga to ni prizadelo: "Ne, pokazal je le, da psihično ni tako močen, kot se pretvarja." Sicer pa Sebastjan zanika, da bi se v resničnostnem šovu zbližal z Anito bolj kot bi bilo njegovi ženi všeč. Za Leo je razkril tudi svoje pretresljivo otroštvo, med drugim tudi to, da je šele po trinajstih letih spoznal, da človek ki ga je vedno klical "ati" sploh ni njegov pravi oče ... (vir: Žurnal24, Govori.se)
Komentarji:
 1. sramota pravi:
  22.10.15 ob 10.48

  kaj letos dopušča planet tv. faki ,bi moral že zdavnaj domov,saj si je namerno in sam poškodoval roko,da se lahko šlepa . tudi dvoboj je bil nepravičen. veljati bi moral prvi odgovor in ne tisto premetavanje kocke,kot je to izvajal faki,.!!!!

 2. miha pravi:
  31.10.15 ob 15.32

  faki je navadna reva,brez maruše bo znorel

 3. ina pravi:
  3.11.15 ob 19.08

  Faki nima kaj delat na kmetiji. njegovo obnašanje - pod kritiko. Če sem jaz na Barbarinem mestu, ga tožim takoj po odhodu iz kmetije. Tako nespoštovanje do žensk kot vidiš tu, ne vidiš nikjer. Vse skupaj ni igra, je skupek hudobnih in pokvarjenih ljudi - tudi gospod in gospa,ko prihajat dajat naloge. kako grdo se je včeraj obnašal gospod. TRDO ROKO je zahteval od Fakija. Faki ni Barbare nič ubogal. Naj gre nazaj v Bosno!