Kvak.com

Alenka Sivka: drugi jo obtožujejo 'šlatanja'!

petek, 16. oktober 2009
Ali Alenka Sivka svoj naziv "seksologinje" jemlje malce preveč resno? Zdi se, da novinarka ne opazi, da njeno dotikanje, lubčkanje in vabljenje k skupinskemu tuširanju njenim sotekmovalcem ni preveč povšeči. Salome pravi, da je Alenka "probala že vse prešlatat", Goran Breščanski pa pripoveduje o tem, kako mu daje prst v usta in kako ga je skušala zvabiti pod tuš, da bi jo umil, kar pa njemu ni najbolj pasalo (Vir: kmetija.24ur.com). Bo Alenka le ugotovila, da fantom takšne stvari niso všeč?
Komentarji:
 1. Jani pravi:
  17.10.09 ob 00.34

  No, zdaj mi je pa končno jasno zakaj Alenka Sivka smrdi, ker se je samo 2 x umivala, zato ker vabi moške k skupinskem tuširanju. Goranu tlači prste v usta .... (za kozlat) in ga vabi pod tuš!!! Normalno, da Goran tega ni storil, saj ni slep, niti neumen, da bi se tuširal s tako grdo babnico!! Naj gre že domov, ker je ne morem gledati. Ubogi mož (če ga sploh ima - ne vem)

 2. se mi smiljo pravi:
  17.10.09 ob 10.07

  Ubogi fantje. Kakšna sila se jim godi na tej kmetiji. Same dominantne punce, pa še Salome. Prou smiljo se mi.

 3. PATRIK pravi:
  17.10.09 ob 10.07

  eKIPA BI JIM DOVOLILA-DALA TEK.MILA NE PA DA LAHKO NON -STOP KADIJO IN KAŽEJO KAKO SO KADILCI LENI(DRUŽABNI) NA KMETIJI IN BILO TEGA PRED LETI.eu je proti kajenju,balkan pa ga demonstrira!

 4. Mojca pravi:
  17.10.09 ob 15.42

  Ah, Alenka je čisto v redu. Še dobro, da imamo različna mnenja, drugače bi bile tele strani tukaj
  p r a z n e.

 5. violeta pravi:
  17.10.09 ob 18.41

  zaradi mene naj grejo vsi domov da si nebojo sramote delali

 6. ilona pravi:
  17.10.09 ob 23.22

  sami sebi delajo sramoto

 7. k'r eden pravi:
  18.10.09 ob 18.32

  Alenka Sivka dela sramoto vsem normalnim ljudem!!! Pa kaj ji je, da "rine" v mlade moške?
  Zanima me samo nekaj, ali je sploh poročena? Jaz bi rekel, da ni! Sicer pa kdo bi pa sploh oženil tako gedo babo, da o sexu z njo ne govorim ... razen če je moški, ki bi jo poseksal SLEP in še gluh ... ker baba take oslarije govori, da bi človek kar bruhal ... no na vse to, SE PA NE UMIVA IN SMRDI!
  1. Alenka Sivka = NEPRIVLAČNA
  2. Alenka Sivka = NESIMPATIČNA
  3. Alenka Sivka = RINE V MLADE MOŠKE, JIH ŠLATA IN VABI PO D TUŠ
  3. Alenka Sivka - NE VE KAJ JE MILO IN VODA IN S M R D I!!
  N A J G R E ŽE V E N IZ K M E T I J E !!!

 8. Mery pravi:
  18.10.09 ob 21.09

  se strinjam z vijoleto res je naj grejo raje domov kod da delajo sebi sramoto slavni :) sploh pa Artur kako ga ni sram hodi gol pred vsemi prav gnusi s mi namesto da bi bili vzglet vsem ki gledajo pa takele . prevec casa imajo pa nevejo kaj bi počeli to je to pa še neki prav zanima me gdaj si bo dala la Toya silikonsko pamet to rabi pa bo vse ok.

 9. listek pravi:
  19.10.09 ob 22.22

  Kdo bo pa tako grdo babo nategnil. Pa še antipatična je po vrhu. Uf, da o tem kako smrdi niti ne pomislim.

 10. Jani pravi:
  20.10.09 ob 10.01

  Bravo Listek, se strinjam, kdo bi pa tako grdo babo "nategnil"??
  Vse, prav vse, ki jih poznam- jim je Alenka Sivka grda in antipatična in še blazno vsiljiva je! In kar rine, rine... v ljudi.
  Pa ona ni sam grda zdej k je starejša. Ona je grda skoz - ima se pa za lepo žensko in seksologinjo !!!!!!!
  Prav zanima me kakšni vrsti ljudi je simpatična?

 11. mina pravi:
  20.10.09 ob 21.12

  Alenka je verjetno všeč tistim moškim,ki imajo starost Plus 50 in niso pedofilsko naravnani.Ponavadi pa vsak star dedc rad pogleda mlado deklico,pri tem pa se ne zaveda,da bi ji lahko bil dedek.Nagravžn so stari dedci z velikimi pivskimi trebuhi.FEJ IN FUJ,ME KAR ZMRAZI.

 12. jože pravi:
  20.10.09 ob 22.47

  Bravo Mina, mogoče bo Alenko Sivka pogledal kak zelo star dec, ampak tak, ki je tud sam grd in zavaljen, kot ti praviš!! Pa še smrdel bo kot ona - pa bo !!!

 13. igor pravi:
  21.10.09 ob 10.39

  Zdaj se mi pa prav smili Marjan, z Alenko Sivka sta hlapec in dekla... spala bosta na seniku... kako se bo revež branil pred njo? Ga bo seksualno napadla? Po vsej verjetnosti, ga bo začela šlatati ... Saj je sama izjavila, da ji je že prvi teden manjkal seks! Marjan, Marjan ... moj predlog je, da ji TAKOJ JASNO IN GLASNO POVEŠ, DA SEKSAŠ, SAMO Z L E P I M I IN Č I S T I M I ŽENSKAMI - IN NE Z VSILJIVIMI IN SMRDLJIVIMI BABNICAMI KOT JE ONA!

 14. lila pravi:
  21.10.09 ob 14.01

  Ja Igor tudi o lepoti in čistoči med moškimi osebki,ki so prisotni na kmetiji bi se dalo tlele razpravljat.Prav zares.
  Me zanima kolk si ti lep(čist že mogočeal pa tudi ne)?????

 15. igor pravi:
  21.10.09 ob 23.46

  Lila živjo, jaz sem zelo čist!!! Higiena mi je na 1. mestu!!! Vendar, draga Lila, če si opazila tukaj govorimo o Alenki Sivki, ki "rine" v moške, jim daje prste v usta, jih vabi pod tuš....in potem pride za mizo smrdljiva'!!! Torej, kljub milu, ki ga imajo in vodi - se ji ne ljubi umiti. Ko sem to slišal, mi je postala še dodatno zoprna, že zato, ker se ima sama za neko "seksologinjo" Halooo, ta naziv ji absolutno ne paše ... potem pa še izjavlja, da ne ve kako bo zdržala po 1 tednu brez seksa! Zakaj je pa pol šla na Kmetijo??? Pa nej gre že domov!!!

 16. suzana pravi:
  22.10.09 ob 19.36

  jst bi tkole rekla.alenka,joj ta alenka,sj mogoče ni tko slab človek kot si vsi mislijo,sam je pa definitivno preveč vsiljiva.kr lubčke deli-k da si jih kdo želi a ne? zanimivo je pa samo to ker kot neka seksologinja bi pa res morala vedet a nasprotni osebi paše to kar govori ali dela ali pa tisti drugi osebi to enostavno ne paše.mislim da bi kot seksologinja to mejo morala poznati.sam tok sem hotela o povedati o alenki.

 17. Jani pravi:
  23.10.09 ob 12.41

  Zelo upam, da bo šla šlatajoća babnica ven iz kmetije, ker je ne morem gledati!!!

 18. Andre pravi:
  24.10.09 ob 22.29

  Toooo ..!!! kako sem vesel, da je šla s kmetije najgrša in polna sebe babnca-neka po vsej verjetnosti samoimenovana "seksologinja"!!!

 19. Nikolina pravi:
  24.10.09 ob 22.44

  A ste jo slišali danes? V enem stavku, ko je govorila o molži krave je uporabila skoraj same tujke ... in potem se pretirano trudi govoriti pravilno slovenščino ... kar ji sploh ne paše! Tudi jaz sem zelo vesela, da je izpadla! Sedaj bo lahko v realnem svetu "rinila" v moške!!!

 20. ninaa pravi:
  27.10.09 ob 21.38

  Tudi jaz sem vesela ker se je končno spokala iz kmetije, kot prvo nisem mogla več gledati njene ružne face, prav živčno me je delala, kot drugo pa tista njena vsiljivost, šlatala je tipe, k vsakemu se je lepila, ne štekam, ženska jih ima 50 let, šlata pa Marjana pa Gorana ki bi ji bili lahko otroci. Valjda da so bežali od nje. Dvomim da ima kakega tipa saj se vidi, kako potrebna je bila na kmetiji.
  Tisto o črncu ki ga ima pa v Afriki lahko pa verjame samo otrok iz vrtca, če pa že ga ima je po to nek nerazgledan bušman pomoje.

  V Ljubljani pa si lahko samo kakega debeloritega plešastega tipa omisli, če bo imela srečo, mlade tipčke pa naj pusti pri miru.

  Ne paše njenim letom, prej sem brala včasih v Obrazih njeno kolumno, potem mi je šla vedno bolj na živce in sem jo prenehala brati, zdaj jo pa organsko ne prenesem ker vedno ko jo zagledam se spomnim na Gorana, ki je moral bežati pred njo.

  Pomoje se je ful zeznila, da je šla na to kmetijo, zdaj pa ima folk res še slabše mnenje o njej, no vsaj jaz ga imam.

 21. oriana pravi:
  1.11.09 ob 21.04

  res je do moških nadležna ko muhaaaaa

 22. Miška pravi:
  23.12.09 ob 01.06

  Joj, Alenka, malo bi pa morala pomislit na to, da nisi nobena lepotica in tudi na osebno higieno. Fantje ne marajo smrdečih babnic veš.A Gorana bi ti za pod tuš? Pa sej nisi normalna, človek bi verjetno kozlal še cel teden po tuširanju.