Kvak.com

Suzana Jakšič: njena biografija bo nosila naslov 'Resničnostna pot'

sreda, 23. december 2009
Suzana Jakšič, Resničnostna pot
V začetku januarja naj bi izšla napovedana biografija Suzane Jakšič: "Ves čas sem tudi razmišljala o naslovu, ki bi že sam po sebi predstavil vsebino knjige. Naslov Resničnostna pot pove veliko, predvsem želim z njim poudariti, koliko stvari se nam zgodi na življenjski poti, ki naj ne bi spadale v realnost, pa vendar jih moramo sprejeti kot realne." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. kvak pravi:
  23.12.09 ob 14.01

  Pa če bi v življenju tudi kaj delala, ne le sanjala?

 2. miša pravi:
  23.12.09 ob 15.30

  Z vsemi, stvarmi, se ukvarja samo, da bi prišla, do keša. Od meneđerke do pisateljice in ne vem, še kaj. Pljuni v roke in pojdi delat.. Samo to ji ne diši...

 3. nevem pravi:
  23.12.09 ob 20.56

  navadna lenoba babja

 4. matej pravi:
  24.12.09 ob 00.11

  suzana ti si bila na kmetiji samo en teden pa si odšla domov prav si to naredila tudi jaz bi naredil če nebi vzdržal če bi bilo vzdušje napeto

 5. Jani pravi:
  24.12.09 ob 21.27

  Suzana je res ena lena babnica, kako lahko živi tako življenje? Misli, da je zanimiva in misli, da je slavna!!! Zakaj bi bila slavna? A zato, ker se slika za moške revije, a zato, ker je bila na Kmetiji užaljena, ker ni bila na 1. Mestu? Zdaj pa "piše" knjigo???? To je amaterizem! Jaz bi razumel, da bi imela Fakulteto slavistike ... potem bi to lahko bila knjiga za brati. Če pa piše knjigo amaterka ... to za mene ni knjiga .. to je neko "poceni" pisanje. Pa kdo bo bral njeno knjigo? A mogoče misli, da celo Slovenija zanima , kar bo pisala bo "šund"!

 6. dean pravi:
  27.12.09 ob 08.22

  jani,knjige berejo tisti, ki znajo brat,zato se mal used k mizi pa začni z aaaa
  kva te pa briga koga drugi počnejo
  a koga briga ka ti delaš????NE

 7. anna pravi:
  28.12.09 ob 07.54

  Kako radi obtožujete ljudi....Zakaj pa potem berete članke o njih?

 8. kerensa pravi:
  28.12.09 ob 15.08

  Njen cvet se počasi zapira(leta pač naredijo svoje in nikomur ne prizanašajo),zato mora iztržit še kaj ,kar se iztržiti da.Po eni strani ji dam prav.Je pač iznajdliva.Konec koncev pa se tudi njeni nasprotniki
  oglašate tlele.Če vas ne bi zanimalo kaj se piše o njej bi članek enostavno preskočili in ker ste povrh vsega firbični boste kupili tudi knjigo,ki jo boste seveda popljuvali(ob branju pa se seveda nasljajali).Tipično SLOVENSKO!

 9. saso pravi:
  2.1.10 ob 12.07

  koza jedna velika dej se poglej pa si glavo operiraj

 10. radek pravi:
  3.1.10 ob 02.44

  bravo jani.
  komentar je zadel bistvo.
  drugače pa glede suzane,nimam kaj napisat o njej ker je luzerka

 11. Jani pravi:
  4.1.10 ob 17.58

  Hvala Radek za razumevanje, ti si resnično razumel, kaj sem hotel povedati, s tabo se tudi strinjam, da je "luzerka". Dean pa ni dobro prebral mojega odgovora na to temo in me obtožuje, naj se učim brati .... na to temo še enkrat povdarjam:
  1. Če nima oseba primerne izobrazbe za pisanje knjig - JIH NE SME PISATI
  2. Če jih pa piše je pa amater(ka) in naj "piše knjige" samo za sebe!
  3. Tako pisanje se imenuje "šund"!
  4. Najbolj me pa moti pri Suzani Jakšić, da ima sama sebe za slavno!!!
  5. Razumel bi, da bi bila slavna, če bi pela, igrala, bila novinarka .... Od vsega tega ni N I Č - in sedaj "hoče biti slavna s "šunt" pisanjem!!
  In potem jo še neka njena sošolka hvali in ji ploska!! No, v isti sapi sošolka Maša "pljuva" po nas vseh, da ne uporabljamo knjižnega jezika in ne hvalimo "samoimenovano" pisateljico "šunt" knjig!
  "Luzerka" Suzana .... pojdi raje kaj "konkretnega" delati in daj že enkrat mir ...

 12. Jani pravi:
  5.1.10 ob 22.41

  Gospa Maša, takole vam bom povedal, Suzane Jakšič ne poznam osebno, niti je ne bi hotel spoznati.
  Zakaj "vam gre na živce", če napišem svoje mnenje tukaj, saj imam pravico, da napišem svoje mnenje, tako kot drugi in tudi vi.
  Zakaj bi imel po vašem mnenju "preveč izrazito mnenje" o njej ??
  Pač, tako je to - komentiram tisto, kar se mi zdi po mojem mnenju primerno za osebo o kateri se govori in piše po medijih.

 13. vili-ihan pravi:
  29.1.10 ob 18.04

  vse kar je na IČ je zanič razen prašič

 14. neja pravi:
  30.1.10 ob 22.04

  pozor...jaz suzano poznam osebno in moram vam povedati,da je ona najbolj egoistična,narcisoidna,lena,izkoriščevalska oseba kar jih poznam.osebno mi ni naredila prav nič,tak je pač njen karakter.

 15. Jani pravi:
  2.2.10 ob 00.25

  No vidiš Neja, taka je ta brezvezna Suzana, ki se ima sama sebe za slavno, potem se nisem nič zmotil, ko sem napisal svoje mnenje o njej!
  Namesto, da bi se posvečala svoji hčeri v času doraščanja, se je raje sama sebe imenovala za slavno, rinila je za mladimi moškimi in še javno priznavala, da jih ima samo za zabavo!!!
  Take babe mi grejo ornk na živce!  Take babe mi grejo

 16. marko pravi:
  3.4.11 ob 20.39

  marko pravi:
  Sem koprčan...gledam to žensko iz moške strani in se sprašujem....Poznam jo smo generacija ....Tako je idealna, seveda po njenem pisanju...super kuha, super čista, super natančna, super fakultativno ????? izobražena, super urejena, super postavna, super mama, super babica, super v postelji, super in super in super....Sprašujem se kako to da tako idelana ženska živi na tako bednem in niskem nivoju??? Kako to da tako super ženski vsi moški oddidejo, jo zapustijo, ne zapuščajo svojih žena zaradi nje(opis skritega poročenega ljubimca)...Moški nismo glupi znamo dobro pretehtat kaj zapuščamo in kaj dobimo...Potem pa še ena kontradiktornost pri tej Suzani...Na eni strani po časopisih ona seveda opisuje kako šeta gor in dol, kavice, zabavice, žurkice med pomembneži, na drugi strani v istem časovnem obdobju pa prosjači za redne prelive in redno službo....Kontradiktornost totalna...Nekaj je z njo res hudo narobe....