Kvak.com

Zmago Sagadin - v tujini se ne odreka čarom žensk, ki jih sreča

sreda, 30. december 2009
Zmago Sagadin
Zmago Sagadin sicer čuva svojo zasebnost, vendar pa so tabloidni novinarji dobili o njem zanimive informacije: po njihovih virih je Zmago "ljubitelj neobveznih srečanj z damami." (vir: Nova)
Preberite še:
Teme povezane z: Zmago Sagadin
  Komentarji:
  1. xy pravi:
   31.12.09 ob 12.23

   Sram ga je lahko - stari kozel !!! A nima doma žene? SRAMOTA in to maj bi bil trener!!! Če je v privatnem življenju "luftar" ne more niti v poslu biti dober!!!

  2. zmagadin pravi:
   1.1.10 ob 20.05

   zmago kralj! JEBAC

  3. Jana pravi:
   2.1.10 ob 11.55

   Pa kakšen "kralj je..c"? xy ima prav: Zmago Sagadin je STARI KOZEL, ki se zapleta z vsemi ženskami, ki grejo "mimo njega"! Pa to je bolano, tak star dedec naj bo doma pri ženi in pije čaj za prostato in je piškote za stare ljudi! Čeprav se mi njegova żena smili - takega "zgonjenega" starega dedca naj kar brcne iz svojega življenja.

  4. mery pravi:
   2.1.10 ob 19.19

   Če sem jaz na mestu njegove žene,ga brcnem v rit pa še pošteno bi ga na sodišču ožela.Če ima dnar za prijateljice noči,ga bi imel tudi zame.Hvala bogu pa nisem njegova žena,ker takega kre...a imet za moža,ki je pravi narcisoid pa je že hudo.

  5. micka pravi:
   3.1.10 ob 19.02

   Ma njegovi ženi se fučka za njega. Gospa je velika ali je vsaj bila "velika živina" v Petrolu. Gotovo si je dobro "postlala" in "baš jo briga za starega dedca".

  6. JANINA pravi:
   5.1.10 ob 15.14

   ŽENA JE SIGURNO VESELA,DA JO PUSTI PRI MIRU NAGNUSNI DED