Kvak.com

Ujemi Erazma: nov radijski resničnostni šov

sreda, 6. januar 2010
Erazem Pintar, Ujemi Erazma
Radio Hit je pred časom predvajal ljubezenski resničnostni šov Osvoji srce Špele Grošelj - zmagovalec oddaje sicer Špelinega srca ni čisto zares osvojil. Tudi novi šov Ujemi Erazma, v katerem se bodo kandidatke potegovale za Erazma B. Pintarja, ni namenjen iskanju partnerice zanj. Bistvo oddaje z večnim samcem je namreč "zabava, zabava in še enkrat zabava." (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. jaomene pravi:
  6.1.10 ob 13.08

  A tud na take ostarele žigole, še kaka pade?

 2. le za koga? pravi:
  6.1.10 ob 13.26

  Iz množice mladih fantov izberejo ostarelega playboja, to bo res zabava, le za koga?

 3. mlajša pravi:
  6.1.10 ob 20.29

  Pa saj imamo v Sloveniji mlajše in manj izrabljene dečke kot je on.Pa neb ga mela če mi ga zastonj podarite.

 4. Jana pravi:
  6.1.10 ob 22.37

  Čestitke za super pripombe zgoraj:
  -Ostareli žigolo
  -ostareli playboy
  -Izrabljeni dečko
  Moja pripomba zanj: ZGONJENI STARI DEDEC, ki je samovšečen, narcisoiden starček, ki misli, da je denar vse !!!! in se ne zaveda koliko mladcev je lepših, pametnejših in normalnejših od njega !!! ErazemB- Pintar bi se pa samo zabaval ... zabaval ... in zabaval ....

 5. saša pravi:
  7.1.10 ob 08.30

  se strinjam z vsemi ampak playboy???žigolo???ne ne ne samo ti nazivi mu pripadajo:ostareli izrabljeni pa sigurno ni niti malo simpatičen,je samoušečen,....

 6. saj ni tolk star pravi:
  7.1.10 ob 10.55

  Ne bit tolk zlobni, kaki babici njegovih let bo sigurno ogrel srce.

 7. micka pravi:
  7.1.10 ob 12.45

  Ljudje božji, naj mi edn razloži, s čim konkretno se gre ta Pintar poslovneža! Durh je po nekih revijah, pa se slika s "trenutno punco" v pojstli, pa nekaj duhoviči v Piramidi, pa pametnjačil je v Trenjih (moška raličica Angelce), vse ve, vse zna.......Kaj provzaprou dela, tist bajni dnar od neke računalniške firme, ki jo je že zdavnja prodau je moral tud že shlapet.

 8. honey pravi:
  8.1.10 ob 20.46

  en star pofukl.... jao , ne bi ga ni štapom dirala, kakor se reče a ne. Ja erazem, a se ne boš nikoli umiril? Dej presenet nas, pa napovej resno zvezo in poroko. Eh, jetseterji. velik govorijo, se važjo, polni so dolgov, v bistvu pa so prazni in dolgočasni.

 9. srček pravi:
  8.1.10 ob 20.47

  a ta ne ve da se dans drugač dela? hahaha a res misli da smo današnje bejbe tko neumne da bi padale na to kar on in njemu podobni ponujajo?
  prosim tisti časi so minil. Razen seveda par "lepotičk" še ni skapiral novga sistema pa padajo avše.

 10. Žabarka pravi:
  8.1.10 ob 23.01

  Dve leti nazaj je naduto paradiral po Cityparku, svoje blontne punce pa sploh ni šljivil, ker jo je imel le za privesek. Tip mi enostavno ni privlačen, čeprav obožujem blondince.
  Bolj sta me navdušila Petkovšek in Juan Vasle, zaradi katerih mi je sredi Interspara skoraj odpovedalo srce. Sta seksi, pametna, nekaj sta dosegla in se ne napihujeta po medijih.

 11. lara pravi:
  9.1.10 ob 15.46

  Ma nore so te blondinke,ki imajo po moje kurjo pamet,da se sploh pečajo s takim smotancem.Mene bi bilo sram,če bi se na kakšni sliki pojavila skupaj z njim.

 12. Kdo bo koga? pravi:
  10.1.10 ob 22.40

  Kandidatke se bodo potegovale za Erazma? Zanj se menda niti ni treba tako zelo potegovati...

 13. Dragica pravi:
  26.5.11 ob 23.17

  Človeku gre srh po koži, ko ga oplazi zloba v teh komentarjih. poznam ga, zato lahko rečem, da si Erazem niti v sanjah ne bi dovolil imeti najmanjši stik z lepoticami, ki so sposobne takšnega razmišljanja, niti najmanjšega stika, četudi bi bile z zlatom okovane. Zato ga lahko imam rada, ker ne poznam nikogar, ki bi ne imel svojih šibkosti, niti sama nisem izuzeta. Mogoče smo se prišli vsi učiti imeti človeka radi? Bogoče bi se morali to učiti vsi? Kdo bi vedel? Mogoče to ve le Bog?