Kvak.com

Saša Einsiedler spet na nacionalko, bo Polesov sovoditelj v oddaji Slovenija ima talent Klemen Slakonja?

sreda, 20. januar 2010
Saša Einsiedler, Peter Poles, Klemen Slakonja, Slovenija ima talent
Po prestopu Petra Polesa na komercialno televizijo, se je začelo ugibati tudi, kdo bo njegov sovoditelj v novem resničnostnem šovu Slovenija ima talent. To naj bi najverjetneje bil Klemen Slakonja, ki je do nedavnega na nacionalki vodil nedeljsko oddajo NLP. Se pa na nacionalko vrača Saša Einsiedler, ki je medije v zadnjem zaposlovala zaradi svoje družinske krize. V oddaji, ki jo bo vodila, bo iskala najlepše večne melodije, format oddaje pa naj bi spominjal na Zvezde plešejo. (vir: pozareport.si)

Komentarji:
 1. mike pravi:
  20.1.10 ob 17.04

  Škoda no. Ta talent bi lahk bla fajn oddaja, pa so jo že uničl z bednimi voditelji. Poles je dolgocajtn, ta Klemen pa še bolj. Sm mislila da bo to tko sočno kot to zna Simon nardit v angleški vrjanti, pa bo dolgcajt

 2. KLEMEN-ZGIN Z EKRANA pravi:
  23.1.10 ob 09.57

  TOLG BEDAST VODITELJ KOT JE TA KLEMEN PA ŠE NE. ZAKAJ MORMO TO GLEDAT?NI ČUDN, DA GLEDANOST KOMERCIALNE TV RASTE, NACIONALKA PA TONE ZARADI TATOPLIH IN VEZISTOV.

 3. autumn pravi:
  24.1.10 ob 14.57

  klemen je prov faca, nevem kaj vam tak ful ne ugaja pr njemu. dolgočasen je romih. klemen pa, sori!, NE spada v koš dolgočasnih.

 4. jolanda pravi:
  25.1.10 ob 15.04

  Prejšnja sezona zvezde plešejo zelo bedna,zaradi voditeljev upam,da bo sedaj kaj boljše....

 5. xy pravi:
  28.1.10 ob 23.16

  popovci bojo zgubli vse gledalce s tem polesom

 6. Muffi pravi:
  2.2.10 ob 16.27

  ..hehheheheheh, mislm, ste pa res pojave....vsem komentatorjem bi si dodelil NOBELOVO nagrado..hahhahahaha..res ste SUPER komentatorji..BRAVOOOOOOO....le verjemite mi, da sem se nasmejal do solz....vam kdaj vrnem, ker ste res posrečeni...ČESTITKE vsem..hahhah-hehehehe