Kvak.com

Salome: z novim letom je preselila svoje zabave

petek, 29. januar 2010
Salome
Salome je spremembe v svojem življenju začela uvajati takoj, ko se je obrnilo novo leto. Party diva pravi: "Novo leto, nove odločitve, novi izzivi. V letošnjem letu se bodo moje nepozabne zabave zgodile v prijetnem ambientu lokala Bella Maria nasproti Metelkove, kjer bom imela svoje sobotne tematske večere z odlično glasbo." Salome tako kot vedno tudi tokrat obljublja posebno presenečenje. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. joža z brega pravi:
  29.1.10 ob 18.24

  jaz ne grem v lajf ki ga tera ded

 2. maja pravi:
  30.1.10 ob 21.18

  salome je kaj je ,sama se je odločila za to ka je postala in vsaka ji čast da to upa tudi pokazat v javnost.Kot osebnost je zame zelo pametna .

 3. suzi pravi:
  31.1.10 ob 10.28

  Ma Salome je faca in super baba!!!! Koga briga kaj je bila prej ... važno da ona ve kaj je zdaj in da jo ne briga kaj si folk o njej misli!!!!! Naj živi svoje življenje kot ji paše! GO SALOME!

 4. Jani pravi:
  31.1.10 ob 17.37

  Jaz tudi spoštujem Salome. V kmetiji je še dodatno pokazala kako je direktna in poštena.
  Želim ji lepo in zadovoljno življenje!

 5. maja pravi:
  31.1.10 ob 17.56

  Salome samo tako naprejjjjjjjjjjj......

 6. Muffi pravi:
  2.2.10 ob 15.48

  Replika....hehehehheehe....na vse kontra nadarjene.....BLJAKK!!!!!!!....naj vas bo sram!!!!!

  No, drgače pa je že tko, kot je, ane...Slovenija je demokratična država,a ne...torej, vsak lahko dela kar hoče, vsak ima svoje mnenje.....zatorej, meni se take stvari gnusijo, to je pač moje osebno mnenje,a ne..le zamislite si, da bi vaš otrok zašel s prave poti....a??????????..prav,prav, imate svoje mnenje, ampak meni ne bi bilo všeč, če bi mi rekel slednje: A VEŠ OČI, sej je SALOME tud moški, pa se je preobrazil v žensko....no,no.....

  Drugače pa je že tako, da je Salome živ dokaz, kaki so Hrvatje....Verjeten se je vam zastavilo vprašanje, le kakšni pa......a veste, po tem primeru,primer SALOME..bi si lahko rekel PAMETNI...zakaj?......jah, zakaj, sej so ga izgnali iz svoje države...kam?....in to prav nam, Slovencem..ehhehhehehehehehhe...moslm, so pa res teli Hrvatje iznajdljivi,a ne.....hahahhahhahahahaa...pa še lahko bi nadaljeval, sam si verjamem, da vsak pametni Slovenec ve, kako in kaj bi lahko še pisal...hahahahahaha

 7. Anonimni pravi:
  15.1.11 ob 20.48

  Muffi, a ti si nestrpen? Umiri se malo. Ti bi se svojega otroka verjetno odrekel, če bi ti povedal, da se v resnici počuti kot nasprotni spol. Res si en bednik, da ni večjega.