Kvak.com

Saša Einsiedler in Tilen Pusar: zakona očitno nepreklicno konec, on razkril kaj je šlo narobe

petek, 5. februar 2010
Saša Einsiedler, Tilen Pusar
Saša Einsiedler o stanju svojega zakona zaenkrat še molči, oglasil pa se je do sedaj redkobesednejši mož Tilen Pusar. Ta je razkril, da je res skočil čez plot in da sta s Sašo zakon skušala rešiti pri družinskem terapevtu, vendar neuspešno: "Najina zgodba bi se morda lahko razpletla drugače, če bi izbrala drugega terapevta. Psihoterapevt Christian Gostečnik   nima na tem področju nobenih izkušenj, saj je pater in živi v celibatu. Moj dvom se je pozneje izkazal kot zelo utemeljen, saj se je izkazalo, da je Sašo hranil z maščevanjem in jezo, posledično pa zanemaril to, da pri tem trpijo otroci. Ker se je omenjeni terapevt ukvarjal samo z njo, sem nehal hoditi k njemu, Saša pa tja hodi še danes. Z vsakim obiskom pri njem se je napetost doma stopnjevala. Velikokrat sem jo prosil, naj neha razčiščevati pred otroki, pa je rekla, da me le tako lahko prizadene." Tilen je bil nekoč, ko je Saša zamenjala ključavnico, celo prisiljen poklicati policijo. (vir: Story)
Komentarji:
 1. mina pravi:
  5.2.10 ob 14.57

  Cerv ni naslov,kjer bi lahko reševali zakonske probleme.
  Sicer pa pri reševanju problemov,kakršni koli so,je potrebna "poštimanost" obeh partnerjev,kar pa v tem primeru oba dokazujeta,da to nista.Vsak vleče vrv na svojo stran,pri tem njunem dokazovanju moči in pranju umazanega perila pred celo Slovenijo,pa najbolj trpijo njuni otroci.To pa zato,ker se o njihovih starših govori in piše v medijih.Otroci "navadnih" smrtnikov so vsaj za tako svinjarijo "prikrajšani".

 2. alenka pravi:
  5.2.10 ob 22.52

  Poznam nekaj ljudi, ki so hodili na terapijo k Christianu Gostečniku in po moji oceni je eden najboljših (če ne najboljši) družinski terapevt v Sloveniji. Sicer ne vem točno, kaj se je dogajalo, samo iz tegale - če Tilen ni hotel sprejeti odgovornosti in posledic za to, kar je naredil (grdo laganje, prevara, zloraba zaupanja itd), in se soočiti tudi s tem, kaj je to povzročilo v ženi, če ni bil pripravljen slišati tudi njenih bolečin na terapiji, potem mu pa res ni pomoči. Še več - zgleda, da še sedaj noče res sprejeti odgovornosti za svoje dejanje - zdej bo pa reku, da je kriv en terapevt, da sta šla narazen, ne pa to, da jo je grdo prevaral. Halo!!! Ja, če se noče soočit s sabo in s tem, kar je naredil, zgleda da je morda kar prav, da sta šla narazen, ker takemu človeku ne moreš več zaupat. Če bo to bral - ej, prevzemi že odgovornost v svoje roke - če bi res želel popravit zakon, veš, da bi ga lahko (čeprav ne vem, če je imel resen namen glede na to, da je ona druga noseča, če imam prave informacije).

 3. Lalala pravi:
  6.2.10 ob 01.04

  Jaz tudi ne bi hotela, da mi nek pater razlaga o zakonu in problemih. Enako kot mi je bedno, da duhovniki govorijo o tem, kak naj bo zakon ipd. Lahko je biti pameten, izkušenj pa nimajo ne na zakonskem, ne na psihološkem področju. Itak je pa logično, da terapija ne bo uspela, če že na začetku ne izbereta terapevta, ki bi bil obema všeč.

 4. Anin pravi:
  6.2.10 ob 03.42

  Hm. kdo pa potem ima znanje o psihologiji, če ne doktorji psiholoških ved?!

  Christian Gostečnik je diplomiral na Teološki fakulteti v Ljubljani leta 1983, nato je dosegel magisterij iz pastoralne psihoterapije na Loyola University of Chicago leta 1988, sledil je doktorat iz klinične psihologije na Argosy University in Chicago leta 1995 ter doktorat znanosti iz psiholoških ved na Univerzi v Ljubljani leta 1997 in doktorat znanosti iz psiholoških ved na Univerzi v Ljubljani leta 1999.

 5. žužu pravi:
  6.2.10 ob 07.00

  Tilen na okoli kaže s prstom. Ko bo njegov prst opravil cel krog in se ustavil na njegovih prsih, bo zgodba mogoče dobila drug epilog.

 6. Jana pravi:
  6.2.10 ob 15.26

  Ni mi všeč, da se tako osebne družinske zadeve "perejo" pred celo Slovenijo!
  Naj to rešita med štirimi zidovi sama - predvsem zaradi otrok, ki niso nič krivi!

 7. Heidi pravi:
  6.2.10 ob 18.19

  Kako bedno, da na koncu krivi terapevta in to enega najboljših. Ko bi le pogledal sebe in ugotovil kakšne bolečine je povzročil ženi in otrokom....zelo zalostno!!!!

 8. Barbi pravi:
  7.2.10 ob 01.19

  Hm... a ni žalostno? Svetovalec. Toliko fakultet, toliko teoretičnega znanja.. v praksi pa ne funkcionira.

 9. nnn pravi:
  7.2.10 ob 01.59

  Pa pustite ju že enkrat namiru.Sicer pa je Tilen pravi bedak.Takšno žensko izpustit iz roke pa že moraš bit popln leleban.
  Razumem sašo,da mu prevare nemre odpustit.
  Ali se sploh zaveda tale tilen kaj z prevaro naredi ženski.Jaz bi ga v prvem trenutku nagnala,nema tu trte mrte,prej bi naj z zgorno glavo študiro,ne pa samo s spodnjo.

 10. Marija Katić pravi:
  7.2.10 ob 10.27

  Tilen je nedorasel moški, ki ne sprejme odgovornosti za zelo grda delanja, ki jih je naredil. Uničil je zaupanje, ljubezen, družino... zdaj pa kaše na druge. To kaže na to, da ni le nezrel, ampak tudi pokvarjen.

 11. nina pravi:
  7.2.10 ob 11.51

  oj tilen odradsti že vendar

 12. suomi pravi:
  7.2.10 ob 12.56

  Na vašem mestu bi se vprašal,kaj je narobe s Sašo.Tolikokrat poročena,vedno razočarana in prizadeta.Vse,kar ima od teh zakonov so otroci,Ti bodo trpeli!Ona bo že našla novo žrtev,beri moža.

 13. mina pravi:
  7.2.10 ob 14.05

  Saša je bila samo dvakrat poročena.Je pač mislila in želela,da bo v drugem moškem našla ljubezen in srečo.Pa se je na žalost uštela,ker je dobila otročjega nedoraslega moškega,ki si imena moški sploh ne zasluži.Verjetno je res navajen razmišljat samo s spodnjo glavo,ampak v zakonu moraš uporabljat tudi možgane,ne pa da jih daš na off in ob prvi veliki težavi zbežiš k ljubici.Tudi pri ljubici se med hitro poliže in v praksi je velikokrat tako da se zgodba ponovi.To so posebna vrsta moških,vendar na srečo niso vsi takšni,da bi se pasli še na drugih cvetovih.
  Tilen pač na žalost sodi v tisto slabšo skupino in to Saša na žalost ni videla.
  Je pa kljub štirim otrokom in ne več rosno mladim letom, lepa,simpatična ženska in tudi pametna.

 14. rabelj pravi:
  8.2.10 ob 08.03

  ej folk saj ni vasa saska tko nedolzna kot zgleda kaj ni ona na isti nacin prevarala prejsnjega moza? mislim da je z njo nekaj zelo zelo narobe

 15. saša pravi:
  8.2.10 ob 11.30

  Duhovniki vtikujejo svoj nos vsepovsod kjer ni treba!!Naj ne govorijo o vrednotah ker marsikaj tudi ne vedo (kjub svoji izobrazbi)!!Glede Saše pa čeprav sem žeska mislim da je z njo res nekaj ZELO narobe čeprav rečem da žlica nikoli sama ne ropota ali na kratko se bosta že zmenila kako pa kaj.

 16. Mici pravi:
  8.2.10 ob 16.09

  Le čevlje sodi naj kopitar:)

 17. Janukovič pravi:
  8.2.10 ob 17.16

  Če terapevt živi v celibatu, je na nek način še bolj nevtralen do moža in žene v zakonu. Vsa, s čimer jima lahko pomaga, je itak ustvariti pogoje za "pogovor" med njima. Kriviti terapevta za svojo polomijado v zakonu je pa milorečeno "smešno".

 18. kremenčkova pravi:
  8.2.10 ob 17.44

  Tale Tilen je mal za časom.Ženske danes nismo več pohlevne ovčice kot smo to včasih bile,ko smo ustregle vsaki moževi muhi,pogledale skozi prste vsaki prevari.Danes smo bitja enakovredna moškim(in to moškim ne diši preveč).Prevare ne pozabimo hitro.Moški tudi težko prenesejo,če je ženska uspešnejša in če poleg družine uspešno fura tudi kariero.Tilen verjetno ni mogel prebavit tega,da je Saša priljubljena tudi med drugimi moškimi,zato si je za zadovoljitev lastnega jaza poiskal ljubico,da bi si v podzavesti dokazal da je tudi on nekaj.Pa se je uštel in kratko potegnil.Sem gledala Sašo v Piramidi in moram reči,da to zakonsko polomijo dobro prenaša,zdi se mi da veliko bolje kot Tilen,ki sedaj za svoj neuspeh krivi druge ,le sebe in svojih napak ne vidi in žolco poliva po ljudeh,ki so mu skušali pomagati.

 19. matej pravi:
  8.2.10 ob 22.50

  res je

 20. pika pravi:
  9.2.10 ob 07.19

  tudi jaz sem bila v isti situaciji kot Saša ampak jaz sem od njega mirno odšla z otrokoma in nisem zganjala takšnega cirkusa saj imata otroka z njim stike vsak dan in tudi komunikacija med nami teče normalno saj pravim da otroci niso nič krivi če smo tastari budale

 21. irči pravi:
  9.2.10 ob 11.30

  vsaka palica ima dva konca. saša je zelo veliko kriva sama,saj je zelo samosvoja, dominantna oseba s katero je zelo težko živet.

 22. Fanika pravi:
  9.2.10 ob 11.46

  Glavno, da saši babice poštimajo otroke, da ima toliko časa za razpredanje po medijih o svojih privatnih rečeh. Pa koga sploh to briga.
  Farji pa itak samo teorijo šibajo, pa kasirajo seveda.

 23. drek pravi:
  9.2.10 ob 13.57

  Če še Gostečnik ni mogel rešiti situacije je res bolje da se na vidita več. Žalostno bodo kot vedno pri vsej tej medijski vojni najbolj nasrkali nič krivi otroci. A res morata ta dva bebca, če sta že tako debilna da prej nista nič razmišljala sedaj vse to zganjat in hkrati še otroke potunkat v svoj drek.

 24. Micka pravi:
  9.2.10 ob 15.22

  Pusar naredu si kapitalno napako. Namest, da bi se lepo pošteno loču in brez medijskega pompa razdelu premoženje, si se šel spečat z varuško tvojih otrok. Verjemi, da je ni ženske, ki bi to "požrla" in se ti ne bi maščevala. Boš vidu, da te bo res spravla iz hiše, ti omejila stiki z otroki in še kakšno krivo ovadbo za nasilništvo ti bo naprtila. In kako boš ti dokazou, da tega res nisi naredu? Osebno poznam en tak primer, in vse kar je ženska rekla, se je tudi zgodilo.
  Boljš, da si se z glavo zaletu v zid, kot da si šel "tolažit" drugam. Naj ti bo sreča mila, res jo boš rabu.

 25. mmm pravi:
  13.2.10 ob 21.55

  egoista.otroci?