Kvak.com

Saša Einsiedler - se je vanjo zaljubil družinski terapevt Christian Gostečnik? Tako sumi njen mož Tilen Pusar

torek, 9. februar 2010
Saša Einsiedler, Tilen Pusar, Christian Gostečnik
Saša Einsiedler se je zavila v molk, sedaj pa se je o razpadlem zakonu razgovoril do sedaj molčeči Tilen Pusar. Zakona je namreč konec, Tilen je trdno odločen, da se otrokom ne bo odpovedal, sumi pa celo, da se je v Sašo zaljubil njun družinski terapevt (sicer znani frančiškan in teolog) Christian Gostečnik, pri katerem sta iskala pomoč za svoje težave: "Do takrat sploh nisem pomislil na kaj takega, ko pa je sam to večkrat poudaril, sem pomislil tudi na to. Slišali smo ga namreč tudi pred množico govoriti, kako se za šibkim telesom in cerkveno opravo skriva pravi dedec. Mislim, da svoj kompleks neizživetega moškega izživlja prek svojih pacientov. Kaj lepšega zanj, kot da je dobil v roke ranjeno, sicer pa pametno in plemenito žensko, s katero lahko manipulira. In ta človek ima strahoten vpliv na mojo družino. Saša je nedvomno dobra ženska, žal pa imajo nanjo velik vpliv drugi ljudje, ki za svoje hujskanje ne bodo prevzeli odgovornosti. Saša je vedno raziskovala vere, kot da vedno išče neko višjo silo, ki se ji popolnoma podredi in za njo živi. Začelo se je z jogo, new-ageom, budizmom, homeopatijo, krščanstvom in cerkvijo, njena zadnja vera pa je omenjeni psihoterapevt." (vir: Story, pozareport.si)
Komentarji:
 1. Micka pravi:
  9.2.10 ob 17.39

  noben bog jima ne bo pomagal, če si ne bosta sama.

 2. suzi pravi:
  9.2.10 ob 19.25

  Ta Tilenček bi pa rad postal nova Urša Čepin!!!! To da si ti jahal drugo babo, je pa čisto drugega pomena, ne? Najlažje je za propadli zakon kriviti druge ... še dobro, da ni obtožil še Alaha in Dalaj Lame!

 3. Belba pravi:
  10.2.10 ob 06.40

  Bravo Suzi! To, ja..on pa misli, da se lahko trajba z drugimi!! In da Saša lahko oprosti. Res je plemenita kot pravi, da ga je še sploh probala gledat!

 4. lažnivec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pravi:
  10.2.10 ob 07.00

  Sedaj bodo vsi drugi krivi, le to da je dobil drugo babo ne. Fuj in fej, taki lažnivci. Čudno da ni kar papeža obtožil za njegov propadli zakon.

 5. Fanika pravi:
  10.2.10 ob 09.10

  Mene pa bolj zanima zakaj saša pere svoje umazano perilo na blogih oz. javnosti, če ji tako za dobrobit otrok? Tale reakcija tilna je čisto normalna, če se očitno z njo ne da komunicirati, in prav je, da še on svoje pove!

 6. nizko je padel pravi:
  10.2.10 ob 12.38

  Kdor je bil le enkrat pri Gostečnikovi maši se ob takih zapisih lahko samo nasmehne. Kako nekateri iščejo izgovore. Najtežje je priznati krivdo. Vedno so krivi drugi......

 7. andreja pravi:
  10.2.10 ob 13.03

  Tilen, kar na bruhanje mi gre. Kdo je krivec v tej zgodbi? A veš kaj si ti naredil tvojim otrokom? S tem, ko si izdal mamico svojih treh otrok, si izdal tudi njih. Ukvarjaj se z njimi, prav je tako. Saj so tudi tvoji. Me pa zanima, kaj jim boš povedal, ko bodo odrasli in bodo želeli odgovor.
  Če je bilo tako hudo živeti s Sašo, če je bila tako nemogoča, če si se zaljubil v drugo, bi moral krepko premisliti, v kaj se spuščaš, kaj imaš doma in kaj se bo zgodilo, če tako potuhnjeno varaš. Razdrl družino si ti. Če ti je kaj do te družine, se bori zanjo, prosi jih za odpuščanje. Svojo ženo, tvoje tri sončke, pa tudi dva otroka iz Sašinega prvega zakona. Tudi ona sta te imela rada. Če pa misliš, da ni vredno, pa pojdi k tisti novi. Z no se ti bo cedilo samo med in mleko. Verjetno boš z njo popolnoma srečen, izpolnjen. Mogoče si boš nekoč, ko boš že v letih dejal, ja, to je bilo to, sedaj sem popoln, srečen. Če pa bo drugače, se boš pa krepko zamislil nad sabo in tem, da si izdal nekaj najsvetejšega, svojo kri, svoje otroke. Ko bi si ti vsaj kanček sanjalo, kakšno bolečino si s tem prizadejal svojim, bi napel vse sile, da obrišeš to črno piko, se pokesaš in obžaluješ. Sicer pa baje se vse vrača, če ne v takšni, pa v drugačni obliki.
  srečno, Andreja

 8. miša pravi:
  10.2.10 ob 15.50

  saška je imela očitno še enga otročička - svojga moža

 9. tinkatonka pravi:
  10.2.10 ob 21.42

  Tilen,
  kaj pa če bi ti ostal na Kureščku pri Saši in bil njena hišna pomočnica? Ko se že tako oklepaš "svoje" hiše?

 10. ahica pravi:
  19.2.10 ob 15.42

  Saša je versko blazna, to se vidi in s takim človekom je težko živeti. Toliko o njej. Tilen pa se je naveličal, ker ni odgovorna oseba in krah je tu! še najbolj žalostno je, da trpijo otroci! Ampak bo že bog pomagal, nič se bat! In pater...

 11. biba pravi:
  27.3.10 ob 19.48

  Vsak izgovor je dober!

 12. mimi pravi:
  16.4.10 ob 18.51

  cerkev itak ima kaj delati pri razčičevanju družinskih nesporazumov..

 13. adf pravi:
  25.4.10 ob 08.58

  Zdajle berem navedek Tilna Pusarja; natančno o tem sem govoril v svojem prejšnjem komentarju. Namreč o njeni nestanovitnosti. Celo življenje se že išče in se ne najde, za to pa krivi moške, na katere se zna le obešati. Seveda mora imeti srečo, da naleti na točno takšnega moškega, ki v njej vidi 'plemenitost, dobroto in ranjeno žival'. Na točno te stvari išče in se palijo tipi - ni boljšega kot pri kao ranjeni ženski prejemati fitbek, da si nekaj dobrega naredil, žensko zaščitil, skratka une čist prvinske opcije, da moški poskrbi za žensko. Ko je razkrinkana, pride ven njen karakter. Takrat vtis ni več pomemben, prikažemo se v vsej svoji veličini in natančosti. Prav ima Tilen, ko pravi, da se je začelo z jogo, nadaljevalo z budizmom .... bla bla. Če smo pozorni, spregledamo, da je v tem njenem početju vzorec, ki se kotali in vleče skozi vse njeno življenje, pri čemer ona sama nikakor noče spregledati in si priznati, da je za svoje početje pravzaprav kriva ona in povsem sama. Nihče ne more odgovarjati za naša dejanja. Vse življenje že išče nekega rešitelja in že vse življenje se ob njej nahajajo nekakšni rešitelji. Ko pa se slika izostri, ko se izkristalizira, da reva sploh ni nikakršna reva, temveč le bolna ali pač motena osebnost, ki rabi pomoč, čeravno takrat, ko je treba kaj vzeti in se za eksistenco boriti zase, zelo dobro poskrbi zase. Če ima kaj pameti, naj se čim prej poglobi v svoja dejanja in se odstrani iz medijev, ker razgaljena je še bolj na udaru negativnih sil, saj energetskega polja sploh nima. Vsa karma in kao karizma pa je samo vtis, umetno kreiran image, tisto tam - na sliki, minljivo, prazno. Smilita se mi oba bivša moža, kajti takšna ženska bo vedno našla razne teologe Gosečnike, razne takšne tipe moških kot sta oba bivša soproga; oba je uspela zavesti na žrtev, čeravno najbolj težka je prav ona sama.

 14. andi pravi:
  6.12.10 ob 21.59

  Teško je živeti z cerkveno mišjo.
  Svetujem ti najdi si neverno,samo tako ti bo šlo.

 15. Inabia pravi:
  7.6.11 ob 09.11

  Ah'ljubezen?