Kvak.com

Saša Einsiedler vs. Tilen Pusar: njo branijo njeni prijatelji

petek, 12. februar 2010
Saša Einsiedler ima očitno zveste - ali pa vsaj zelo gobčne - prijatelje. Medtem ko ona molči, so se oni odzvali na intervju, ki ga je prejšnji teden dal Tilen Pusar. “Bila sem tako pretresena nad Tilnovimi izjavami, da pravzaprav še sedaj nisem prišla popolnoma k sebi. Toliko laži in nesramnosti, da res nimam besed. Tilen je skrajno nesamozavesten, narcisoiden, len, zakompleksan zaradi svoje nesposobnosti in neuspehov in ... ne vem še česa, da si je sedaj vzel svojih pet minut slave. Odraščal je brez očeta, le z mamo, ki ji pomeni vse na svetu in jo obrača, kakor jo želi. Najpomembnejše mu je, da se ukvarja z dviganjem uteži in ima tudi temu primeren intelekt." (vir: Story) Auč! Bo Tilen vrnil milo za drago?


Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  12.2.10 ob 16.42

  Ne vem... a uporablja milo?

 2. anonimnež pravi:
  12.2.10 ob 19.27

  Po opisanem je tale Tilen pravi mamin sinček in s takim osebkom je res težko živet.Saša potrebuje ob sebi enakovredno osebo,je namreč sposobna,komunikativna,lepa in to je njemu šlo v nos.On je njeno pravo nasprotje in zato veza ni šla dalje ampak v propad.

 3. ivona pravi:
  13.2.10 ob 11.31

  Cenim Sašo,vendar da je pri toliko otrokih,šele sedaj ugotovila z kakšno osebo je živela.To me pa zelo čudi.Saj da je oseba zakompleksana,nesamozavestna,lena in ne vem kaj še,z njim ima pa tri otroke.To dvoje se mi nekako ne poveže...

 4. NADA pravi:
  13.2.10 ob 16.48

  SAŠKA DRŽI SE , TI SI CARICA

 5. Bejba pravi:
  15.2.10 ob 06.35

  bravo Saša! Ostani takšna kot si. Mislim, da si zaslužiš kaj boljšega od Tilna. In vsa čast, da si se trudila obdržati zakon kljub skoku čez plot. Jaz bi ga kuj v k* poslala.

 6. metka pravi:
  15.2.10 ob 08.09

  saša ,pometi malo še pred svojim pragom.tvoje "prijateljice" pa naj se predstavijo z imenom in priimkom če govorijo resnico.

 7. naty pravi:
  4.4.10 ob 20.00

  Tko vm bom povedala jaz pa poznam Tilna in še zdaleč ni to za kar se ga je opisalo sicer pa Saši zakaj si ga pa gledala če je tako ničvreden človek? in toliko let? Pa še tri krasne otorke imaš z njim. Mislim da si tega ne zasluži!!! To je samo moje mnenje.

 8. mimi pravi:
  16.4.10 ob 18.45

  kakšna otročja ženska...če so te izjave resnične...
  sama ni niti pol toliko vredna kot se dela..

 9. mony pravi:
  4.6.10 ob 08.44

  dam repriko na natyino pisanje če je tilen tok fejst zakaj pa hodi v vas iška loka in opazuje varuškino hišo sm ga videla saša drži se sam škoda ker ga nisi koj v kurac poslala