Kvak.com

Katarina Kresal deset dni po tragediji končno spregovorila o primeru Sašo Baričevič

petek, 12. februar 2010
Sašo Baričevič, Saša Baričevič, bulmastifi, Katarina Kresal, Rajko Rotner, Miro Senica, LDS
Katarina Kresal je deset dni molčala o primeru Sašo Baričevič, en dan zatem ko je molk pretrgal njen partner in Baričevičev odvetnik Miro Senica, pa je spregovorila tudi ona: "Kot že tolikokrat poprej se mi očitajo osebne povezave. Miro Senica je moj življenjski partner in Rajko Rotner je moj stric. To je pa tudi vse, kar imam s tem primerom. Verjetno ne pričakujete, da bom odgovarjala za ravnanje vseh strank neke velike odvetniške pisarne ali pa celo za uspešnost njihovega zastopanja. Prav tako ne morem odgovarjati za to, kar strokovnjaki napišejo v svoje strokovno mnenje." Ministrica za notranje zadeve je zagotovila tudi, da policija dela neodvisno in profesionalno, svoj dosedanji molk pa je pojasnila: "Kadar nivo razprave pade pod vsako dostojno raven, je prav, da kdo izbere tudi odločitev, da je tiho."  (vir: Reporter)
Komentarji:
 1. sanja pravi:
  12.2.10 ob 19.19

  seveda da si tiho, ker nimaš zagovora

 2. ajda_ pravi:
  12.2.10 ob 19.38

  (GOSPA )ministrica-v oklepaju zato,ker bi uporaba tega naziva bila žaljiva za resnične gospe.Miro Senica in Rajko Rotner ,neka odvetniška pisarna-to je tudi vse,kar imate s tem primerom?In ne morete vplivati na strokovno mnenje?Od kod pa toooolikšna gonja za udeležbo vašega strica?

 3. ribica pravi:
  12.2.10 ob 20.32

  škoda,da so psi tako dolgo čakali na svojo priložnost,da so nam, ljudem (kateri smo še)malček odstrli zavese gnusa, katerega se očitno še ne zavedamo kako velik je. KK zagotovo nebi bila slovenka leta............smo pa res naivci! Kam gre vse skupaj?!....preprosti pošteni ljudje izginjajo......kmalu bodo imeli status redke vrste... izbrisani!

 4. ajda pravi:
  12.2.10 ob 21.17

  Pa to ne more biti res.Da lahko nekdo stoji pred kamero in ljudem trosi neka skorpucala.Ta nastop je bil popolna polomija-zakaj je dama s tolikšno ihto in vnemo zatrjevala,da ni nikakor pristranska.Bog,oprosti ji,saj ne ve ,kaj govori in kaj dela.Amen.

 5. suzi pravi:
  12.2.10 ob 21.22

  Ma pa Kresalka zdaj mal kisel nasmeh!!! In seveda je popolnoma nepristranska v tej zadevi ... samo slučajno je ona ministrica, ki nikakor na nič ne more vplivati, pa njen stari Senica je vse delal po regolah, kot je treba in to da je njen stric vpleten pa ni nič drugega kot samo naključje ... nekam dosti naključij okoli KK!

 6. ajda pravi:
  12.2.10 ob 21.44

  Ženska leta-mamma mia.To se tudi že da kupiti?Na bolšjaku?Pa ona misli,da je raja čisto prtegnjena.

 7. ajda pravi:
  12.2.10 ob 22.02

  Dama je rekla:Kadar nivo razprave pade pod dostojno raven,je prav,da nekdo izbere odločitev,da je tiho.
  Jaz pa pravim:Če je nekdo vpleten v tolikšno število zgodb,naj ostane dolgo,zelo dolgo tiho.

 8. Ančka pravi:
  12.2.10 ob 23.08

  Kaj, Kresalova, pa vpliva, da nivo pade pod dostojno raven. Vi govorite o posledici, kaj pa so vzroki za to? Pa raja ni neumna, samo vi ne poznate zgodovine - če niste vedeli, kako se je imenoval Demos, zagotovo nič ne veste o Mariji Antonietti. Zato pa se iz zgodovine niste nič naučili.

 9. metka pravi:
  12.2.10 ob 23.23

  Sram me je in hkrati groza, kako primitivni in neusmiljeni so ljudje, kako je njihovo ravnanje z živalmi. Tukaj ni opravičila! Vsak pošten odvetnik ne bi zaradi svojih etičnih načel smel zagovarjati takega primera, kot je primer baričevič. Zagovornik takih dejanj razkriva in razgalja sebe. Pišem v imenu številnih poštenih in človeških ljudi, ki se nam gnusijo taka sprevržena in objestna dejanja.

 10. ajda pravi:
  12.2.10 ob 23.30

  ampak MS še kar naprej vztrajno trdi,da mu ni žal,da jeBarićevič dobil pse.

 11. taklemamo pravi:
  12.2.10 ob 23.46

  dekleta,tuki gori nad mano,če imate dobre želodčke.si na "GOOGLE""vtipkite- www.gay.animal
  takšne so privat ordinacije (GARAŽE),tud pr naših eminentnežih!!oni pravjo ,da "LJUBIJO"živali !!
  packi grdi!!

 12. lady pravi:
  13.2.10 ob 01.11

  moje mnenje je, da Katarina Kresal ni nič kriva, saj taki kot je bil Beričević ne razglabljajo pri kosilu s prijatelji o svojih nagnenjih. Na rešeto bi bilo treba dati Gmajnice in kmetijsko ministrstvo

 13. kata pravi:
  13.2.10 ob 06.50

  Ko čitam od lady, vrstice ne morem mimo tega, da ji ne repliciram. Da Kresalova ni kriva, draga moja vsi so krivi, kaj pa Gmajnice, mešaš zraven a se je ta dobesedna, SVINJARIJA naredila na Gmajnicah, ali pri Baričeviču doma, kje ti je pamet. Kar se pa tiče kosil in žurk, še to manjka, da bi počeli po raznih lokalih ali kakor koli. Za to imamo to kar imamo, da nas taki vodijo v NAREKOVAJIH V pravni Državi. SRAMOTA.

 14. ajda pravi:
  13.2.10 ob 07.13

  Lady-ime dame se kar naprej pojavlja v različnih zgodbah..KK-FM,KK-MS,KK-RR,KK-KGB.In ti praviš,da ona nič ni kriva.Se zavedaš,da MS inKK obvladujeta LDS-nekateri so se že začeli upirati,ker so tudi to spoznali.In preko LDS skušata obvladovati SLO.Saj ravno to se je razkrilo.

 15. Anonimni pravi:
  13.2.10 ob 07.18

  Se vam zdi normalno,da v času takšne krize KK kupi vodni top,da se kriminalisti vselijo v stekleno palačo(8 milij.evrov)-dijakom pa ukinejo brezplačno kosilo.Da tako porabiš davkoplačevalski denar moraš biti totalno blazen.

 16. naivka pravi:
  13.2.10 ob 09.19

  Šokirana sem in razočarana; Katarina se mi sploh ni zdela slaba. Če je pa res, da niti ona niti Miro nista vedela nič o tem, sklepam, da sta naivca tudi onadva.

 17. Polde pravi:
  13.2.10 ob 11.35

  "Kot že tolikokrat poprej se mi očitajo osebne povezave. Miro Senica je moj življenjski partner in Rajko Rotner je moj stric. To je pa tudi vse, kar imam s tem primerom....

  yeah, and pigs can fly

 18. Polde pravi:
  13.2.10 ob 11.39

  Ministrica za notranje zadeve je zagotovila tudi, da policija dela neodvisno in profesionalno, svoj dosedanji molk pa je pojasnila: "Kadar nivo razprave pade pod vsako dostojno raven, je prav, da kdo izbere tudi odločitev, da je tiho."

  hmmm jaz pa mislim, da sta z Mirotom 10 dni tuhtala, da bi naumila kaj povedati javnosti...pa sta na koncu ugotovila, da ne moreta najti nobene zgodbe, ki bi zdržala. Zato je na koncu izpadla ta izjava, ki je tako smešna, da ne more biti bolj smešna :)))

 19. Falanga pravi:
  13.2.10 ob 12.29

  Baje je Katarina Kresal ministrica za notranje zadeve, kateri pohlevno in slepo sledi generalni šef policije..... ??? Pa še kvazi naziv Slovenke leta je dobila, ops kupila, no pa saj je vseeno, vsak pošten Slovenec, čeprav laik ve, da je vsa zadeva ena sama farsa in tragikomedija, igralci v njej pa seveda večinoma sprijeni, pokvarjeni in skorumpirani politični "veljaki in veljakinje" sicer pa pravi miselni invalidi in imbecili. Tudi KK spada med te.
  Javna skrivnost je, da se del politične "elite" udeležuje sprijenih, slaboumnih spolnih igric, no in žal (za vse vpletene) je ena od teh privrela z vso močjo na dan. Saj to se je dogajalo, se dogaja in se bo dogajalo, kajti priviligirani sloj venomer išče nekaj, kar nima, samopotrditev in ker tega nikakor ne dobijo od pravih državljanov se med sabo in še s kom, nategujejo (ops za izraz), a ta je še premil za tovrstno politično sodrgo.
  No, izraz na obrazu Katarine Kresal žal pove vse in še bo v prihodnosti...

  But show must go on, bi rekel Fredy QUEEN

 20. NN pravi:
  13.2.10 ob 13.19

  Ljudje, kaj res nimamo drugih problemov, kot razpravljati o tej zadevi. Verjamem da ministrica in Senica nista vedela ničesar zlorabljanju psov. Odvetnik pač zastopa stranko pom najboljši vesti, ministrica je pa za moje pojme resnično dama. Spolne usmeritve pa niso naša zadeva.
  Morda bomo zdaj dobili kar nekaj neprijetnih zakonov, ko se uvarjamo z zasebnostjio namesto.......

 21. ajda pravi:
  13.2.10 ob 14.11

  Spolna usmerjenost soljudi se me ne tiče.V to nimam pravice posegati-če gre za odnos med dvema,ki se stem strinjata.Če pa gre za spolno izživljanje nad živaljo,se me to tiče.Žival pač ne more reči-ne-to lahko v njenem imenu reče človek.In če slednji zataji,žival odreagira nagonsko-brani se tudi z ubijanjem.In tako je odvetnikova "vest" pripeljala do pokola.Pa si poglejmo malce to vest:Če imaš prijatelja 30 let in greš raje na smučanje kakor na njegov pogreb-ali misliš na takšno vest?

 22. ajda pravi:
  13.2.10 ob 15.18

  JOŽE BARIČEVIČ-udba,ozna,sodnik v povojnih sojenjih/sin-Saša,hči Dea DEA BARIČEVIČ-lastnica lekarne BARSOS,predavateljica...SAŠO BARIČEVIČ-lastnik zasebne klinike BARSOS(pregledi podjetnikov,slovenske visoke politike,parlament...kjer je zaposlenih 40 doktorjev iz UKC-od tega le 2 z dovoljenjem delodajalca.Okoli l.2000 je želel prevzeti Rimske Toplice s pomočjo odv.Senice ,a mu to ne uspe.------ZDENKO ROTAR-oficir ozne,udba,sodelavec Ribičiča, in nekdanji KUČANOV svetovalec.Preganjal predvsem katoliško usmerjene-npr.nadškof VOVK,ki ga na žel.postaji polijejo s katranom in zažgejo,vendar opekline preživi.......Torej(glej enc.zgod.)sta bila oba -Jože Baričevič in Zdenko Rotar povezana z medvojnimi in povojnimi zadevami......ZORA ROTAR,hči Zdenka Rotarja postane partnerica Saše Baričeviča.Nekje od l.2003 se oba pojavljata v javnosti zaradi bulmastifov.Medtem ZORA ROTAR umre-pred letom ali več-zdaj policija sumi,da .....pse si prilasti SAŠO BARIČEVIČ,vendar se ne ve,če ima sploh dokumentacijo o lastništvu..............njegov odvetnik v boju za pse je M.SENICA.........VLOGA RAJKA ROTNERJA-to je stric KATARINE KRESAL-on izda pozitivno strokovno mnenje o tem,da popolnoma vsi objekti ustrezajo varni namestitvi psov,da obstajajo trije pesjaki, da so na terenu bili opravljeni pregledi itd........ VLOGA UPRAVNEGA SODIŠČA-višji sodnik BOŠTJAN ZALAR (pri LDS vodi odbor za pravosodje),sicer brat ALEŠA ZALARJA,pravosodnega ministra.BOŠTJAN ZALAR izda sodbo,ki ne zdrži pritožbe in s tem razveljavi odločbo VURS-a za evtanazijo psov.S tem se odprejo vse poti za ustanavljanje komisij.SENICAin BARIČEVIČ vztrajata pri strokovnem mnenju RAJKA ROTNERJA in ga želita vsiliti kot člana zadnje komisije,a jima ne uspe.Zadnja komisija,ki jo ustanovi kmet.ministrstvo odloči o vrnitvi psov.....SONJA BUKOVEC-nekoč direktorica agencije za privatizacijo...sodelovala z M.SENICO in S.BARIČEVIČEM,ko je le-ta želel prevzeti reh.center Rimske Toplice.Danes je sekretarka na Pogačarjevem ministrstvu,bila je prva na kraju dogodka,15 let prijateljica z družino BARIČEVIČ.

 23. ajda pravi:
  13.2.10 ob 15.55

  FRIDERIKA KRESAL-mama Katarine Kresal,ki ustanovi podjetje VITA SANA...slednja se čez čas zaposli v odv.pisarni Senica itd.FRIDERIKA KRESAL ppridobi koncesijo-postane predsednica ZBORNICE FIZIOTERAPEVTOV,na podlagi sumljivega števila članov-preko svojega podjetja VITASANA opravlja izobraževanja,denar se steka v njeno blagajno.Trčita javni in njen osebni interes.Lahko bi celo rekli,da je polnila svoje žepe na račun invalidov-saj,če teh ne bi bilo,tudi zbornice ne bi bilo-Po dolgi borbi z DRUŠTVOM FIZIOTERAPEVTOV in na pritisk javnosti izgubi koncesijo.Proti njej menda teče kazenski postopek.Pomagala ji je odv.pisarna SENICA.KATARINA KRESAL pravi da je sicer takrat bila zaposlena,vendar samo na enen sestanku itd.Ko so opravljali nadzor v omenjeni zbornici je menda KK preprečila vpogled v register članov in s tem onemogočila potrditev suma o nezakonitem vpisu fizioterapevtov,ki sploh niso vedeli,da so člani zbornice.

 24. ajda pravi:
  13.2.10 ob 16.10

  SLOVENSKI FBI-zgradbo zgradi podjetje VEGRAD-.lastnica VEGRADA je HILDA TOVŠAK,znana iz afere ČISTA LOPATA,mislim,da je ovadena....njen odvetnik M.Senica.....lastnik zgradbe postane IGOR POGAČAR,RamInvest-(njegov odvetnik je MIRO SENICA)človek je znan iz afere SIB banka...In končno.KATARINA KRESAL najame prostore v stekleni palači.

 25. mana pravi:
  13.2.10 ob 18.49

  Bolje da bi ostala tiho, marioneta v rokah gejev..

 26. krtokodilček pravi:
  13.2.10 ob 21.23

  Izjava za javnost ministrice me je nagovorila nekako takole:jaz sem maman, povem da sem jezna in sem vas kaznovala z mojo tihoto. Bodite srečni, da vas ne kaznujem. Dobite mi na kup še vse tiste, ki niso utišali, da jih eliminiram. Naslednjič ne bom tako prizanesljiva.
  Oseno razumem tako njeno izjavo, saj družbo, ki si jo je izbrala za življenje ne pozna druge govorice kot govorice popolnega uničenja in preko trupel do uspeha.

 27. Polde pravi:
  13.2.10 ob 22.20

  Če preberemo to kar je ajda napisala postaja vse bolj in bolj kristalno jasno kako se zadeve urejajo...

 28. ajda pravi:
  13.2.10 ob 22.24

  VSE,KAR JE AJDA NAPISALA NA TEJ STRANI,JE POVZELA IZ SPLETA.KAR NE MOREM VERJETI,DA LJUDJE TOLIKO VEDO O LJUDEH OKOLI SEBE.KOGA VSE NOVINARJI POVEŽEJO:POLEG PRAVOSODNEGA MINISTRA JE NEKDO VKLJUČIL ŠE NJEGOVEGA BRATA-MENDA BOŠTJANA,KI NAJ BI IZREKEL NEKO SODBO:ON VENDAR NE MORE SAM ODLOČATI.MISLIM,DA ODLOČA SENAT-SAJ SPLOH NE VEM,ČE OBSTAJA-ME NE ZANIMA-SE BOJIM,DA BODO ŠE PRADEDKE IN PRABABICE ZAČELI RAZISKOVATI.SE KAR BOJIM ZA SVOJO DRUŽINO.KMALU BO LJUDI POSTALO STRAH,ČE PAČ NISO NA PRAVI STRANI.NA SPLETU SE NA STOTINE IN STOTINE VULGARNIH BESED UPORABLJA-TAKO ZA KATARINO KRESAL;KAKOR ZA MIRA SENICO.NE MARAM JU ;TO SEM TUDI ZRAZILA,VENDAR NISEM UPORABILA VULGARIZMA.MIRO SENICA SE PO VAŠEM MNENJU POJAVLJA V VSAKI UMAZANI ZGODBI.MISLITE,DA JE RES TAKO?NE VEM.TO VE LE ON.JE KATARINA KRESAL KRIVA,DA JE FRIDERIKA KRESAL NJENA MAMA IN DA JE MIRO SENICA SLUČAJNO NJEN PARTNER?TAKO KOT PRAVI:ODGOVARJAM SAMO ZA SVOJA DEJANJA.SAMO ONA POZNA SVOJO RESNICO.MILIJONKRAT SEM PREBRALA,DA STA ISTOSPOLNO USMERJENA IN DA ŽIVITA SKUPAJ LE ZATO,DA PRIKRIJETA SVOJA NAGNJENJA.TO SE TIČE SAMO NJIJU.V INTIMO DRUGIH SE NE SPUŠČAM,KER TO NI MOJA PRAVICA.IMAM PA PRAVICO KOMENTIRATI VSA DEJANJA,MORALNA ALI NEMORALNA,KI VPLIVAJO NA RAZVOJ NAŠE DRUŽBE.VSE BESEDE,KISO NA TEM SPLETU ZAPISANE O DR.BARIČEVIČU SO ME PRETRESLE.IZLIVA TAKŠNEGA BESEDNJAKA ŠE NISEM VIDELA......OGRAJUJEM SE OD VSEH NATOLCEVANJ, HKRATI PA OBSOJAM NEETIČNA RAVNANJA,KI SO NEIZPODPITNO DOKAZANA...KAKO NAJ VEM,KAJ JE RES IN KAJ NI RES?KAKO NAJ VEM,KAJ JE RES OD TEGA,KAR SEM POVZELA NA SPLETU?ČLOVEKU LAHKO V SEKUNDI UMAŽEŠ IME,TO PAČ RES NI TEŽKO....VSEMU SVETU PRIKAZOVATI RAZKOSANO TRUPLO JE SKRAJNO NEETIČNO IN NEMORALNO.HKRATI PA JE NEK MOŠKI NEKJE NA OBALI POSILIL OGROMNO OTROK,OTEM PA NIHČE NIČ NE PIŠE.

 29. ajda pravi:
  13.2.10 ob 22.46

  Polde,če je res vse,kar sem povzela na spletu,potem smo že zdavnaj mafijska država.Problem je le v tem,da ne ti,ne jaz,ne veva kakšna je resnica.Ker družba se zmeraj deli na naše in vaše.In naši imajo svojo resnico in vaši imajo svojo resnico.Kdorkoli pač pride na oblast,poskrbi najprej zase,šele nato za ubogo rajo...Če so omrežja,ki so jih stkali posamezni mogočneži res tako močno v vseh porah naše družbe,potem nas mora močno zaskrbeti.Če ima npr.Senica res preko KK vpliv na politiko, potem pa prav zares postajamo vedno bolj pokvarjena družba.....Da je Baričevič počel,kar je pač počel,mu je očitno omogočil naš skorumpiran sistem-kako,to bomo še videli,ko bodo dokazi prišli na dan.

 30. ajda pravi:
  13.2.10 ob 23.28

  Dodajam:najbolj me skrbi,da so ljudje začeli povezovati imena,tako kot v primeru pravosodnega ministra.Po logiki komentatorjev bi vsak Zalar moral biti z njim povezan.In če bi pač zdaj obstajal menda nek Boštjan Zalar na nekem sodišču(tako nekdo trdi),potem je že kar "logično",da je to njegov brat.Pa če tudi bi bil(jaz tega ne vem),kaj pa bi s tem bilo narobe?A naj zdaj izgubimo zaupanje v sodišča?Ali je zdaj že vsak človek skorumpiran ali kaj?

 31. ajda pravi:
  14.2.10 ob 09.10

  Tale Boštjan Zalar mi res ni dal miru.Ali obstaja ali ne?odprla sem stran kmetijskega ministrstva in sem bila šokirana, kosem videla ta uradni dokument VIŠJEGA UPRAVNEGA SODIŠČA......SODBA V IMENU LJUDSTVA....Sodba se glasi.Upravno sodišče RS v LJ je v senatu pod predsedstvom....in ob sodelovanju višjega sodnika Boštjana Zalarja ...(tožeča stranka Zora Rotar in Sašo Baričevič)...po pooblaščeni odvetniški pisarni Miro Senica.....1.Tožbi se ugodi...2.Republika Slovenija je tožečima strankama dolžna povrniti stroške postopka v višini 350 evrov v 15 dneh........To je tisti uradni dokument,na katerega menda ni bila možna pritožba -na podlagi tega dokumenta so se začele ustanavljati komisije-zadnja je odločila,da se psi vrnejo......Res je v zadevo vpleten Boštjan Zalar.Ali je to res brat Aleša Zalarja-pravosodnega ministra-kdo ve?Če BI namreč to bilo res -da sodniki sodijo ...in da tudi tu delujejo zveze(sama upam ,da ne),potem pa smo na koncu s pravno državo,na katero se kar naprej sklicuje KATARINA KRESAL.Mimogrede.tudi sama preiskava v garaži se mi zdi skrajno sumljiva-policija je šele ob pol enajstih zvečer poklicala dežurno državno tožilko..pa še takrat ji ni povedala,da gre za sum spolne zlorabe psov-čeprav danes policija trdi,da so že prvo uro ugotovili sum spolne zlorabe-torej bi morala pri preiskavi sodelovati TOŽILKA inPREISKOVALNI SODNIK-pa je policija delo opravila kar sama.SKORAJ PET UR SO BILI POLICAJI NA KRAJU DOGODKA...morda še več LE kaj so počele?jaz jim ne zaupam.VSE ZE MI ZDI ZELO ZELO SUMLJIVO.njihovo delo ocenjujem kot neprofesionalno in menim,da bi Goršek in KRESALOVA MORALA ODSTOPITI-Kresalova tudi če mzaradi tega,ker je njeno vpleteno v precej zgodb.Če so novinarji verodostojni,potem ji ne gre več zaupati.Jaz ji namreč že dolgo več ne zaupam....prišla sem do točke,ko ne zaupam več niti sodstvu,niti policiji..........Mar ni tragično in komično obenem:V IMENU LJUDSTVA...itd...je Baričevič dobil pse nazaj(ob pomoči Senice)....in ZA TO (sodba,stroški) SMO MORALI DRŽAVLJANI PLAČATI...350 EVROV!!!!!!

 32. 000 pravi:
  14.2.10 ob 10.28

  kk vrni kipec ki si ga dobila na neposten nacin kot slovenka leta ker to nisi

 33. Snežak pravi:
  14.2.10 ob 12.37

  Ta zadeva kaže razsežnost mreže korupcije, klientelizma naše "elitne" družbe. Predvsem kaže na to, da s pomočjo odvetnikov, "prijateljev", sorodnikov, ki zadevo poskušajo na vsak način pomesti pod preprogo in utišati lahko "elita" počne v naši pravni državi kar hoče in da za njo ne veljajo zakoni. Na srečo jim v tem primeru ni uspelo utišati in pomesti pod preprogo.

  Ker so v to mrežo vpleteni še "dogfuckers" in "gaylords" je zadeva toliko bolj začinjena.

  Izjava ministrice po 10 dneh molka je smešna, da bolj nebi mogla biti smešna.

 34. kitamuhira pravi:
  14.2.10 ob 15.06

  al se men zdi al odkar je pahor na čelu države je vse nekam v .urcu.
  KDAJ SO VOLITVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 35. katka pravi:
  14.2.10 ob 15.27

  seveda Senici ni žal,sigurno se je okoristil z psi.KK,ti pa povišaj plačo policistom,ker oni opravljajo tvoje delo.

 36. Ajda pravi:
  14.2.10 ob 16.46

  Nekje na spletu sem videla Yes-ovce-Senica in Kresalova sta jih okoli 300 povabila na sprejem.Avtor posebej izpostavlja,kako je ta elita hodila kar čez štiripasovnico-k policijski ministrici.Pa to je neverjetno.....Pa vi verjamete,da si je pridobila naziv Obraz leta-ženska leta-v normalnem,poštenem glasovanju?Lepo vas prosim.Ta dama bi še boga podkupila,da bi prišla v nebesa.Samo,draga KK ,tam pa ni korupcije.Niti Miro,niti stric Rajko ti ne bosta mogla pomagati-pa če še tako dobro strokovno priporočilo napišeta.Pa tudi kamer ni,da bi se pred njimi postavljala.

 37. "ubožca" pravi:
  14.2.10 ob 19.44

  Sram naj bo ministrico!!! Se zaveda, kako zelooooo poštena bi morala biti!!!! Ona pa - Politični obraz, Slovenka leta....Ja, ja...Ampak ne z "našimi" glasovi! Bruh, bruh, bruh...

 38. ajda pravi:
  14.2.10 ob 20.16

  Iz LJ teče bruhanje že na vse konce SLO.Pa bi to malce kar z vodnim topom oprali.

 39. ojdip pravi:
  14.2.10 ob 22.30

  Čas bo pokazal, ali bo Katarinca Kresalka-Senica, še živela ali pa je že POLITIČNO MRTVA.
  Prišla je neizkušena iz nič in odhaja v nič.
  SLAVA TI, O MRTVIH VSE DOBRO.

 40. žafranka pravi:
  14.2.10 ob 23.48

  Ne razumem.....1.Zakaj je policija šele po petih urah poklicala dežurno državno tožilko?....2.Zakaj je policija ob 22.30,ko je končno poklicala drž.tožilko,zamolčala,da gre za sum kaznivega dejanja spolne zlorabe psov?....2.Zakaj tam ni bilo preiskovalnega sodnika?(morda zato,ker nista bila seznanjena s sumom kaznivega dejanja)...3.Zakaj so reševalci povedali,da se je druga poškodovana oseba odpeljala z osebnim avtomobilom,ker ni potrebovala reš.prevoza?...4.Čigav je bil bel plašč,o katerem vsi govorijo?5.Če bi se pokol izvršil v garaži,bi glede na ....morala tla biti v čisto drugačnem stanju.Ali se je zgodilo kje drugje? 6.Kdo je bil v zgornjem nadstropju? 7.Kako to, da je S.Bukovec bila tako hitro tam?8.Kako je lahko S.Bukovec vstopila v garažo,,če bi pa kraj dogodka moral biti zavarovan?

 41. žafranka pravi:
  14.2.10 ob 23.53

  Sonja Bukovec se od dogodka v garaži menda sploh še ni pojavila.

 42. ATHENA pravi:
  15.2.10 ob 04.15

  Dejstvo je da je pravna država pravno mrtva. Ali ni čudno, da nas niti v svetu ne upoštevajo. Riba vedno smrdi pri glavi. Politika, ali laže ali pa se spreneveda. Poglejte Pahorja. Jaz bi se tukaj postavila na stran Kresalove. Če ona ne bi ravnala tako kot je bilo že v napre.j pričakovano bi jo doletela usoda Karla Erjavca. Doktor bi se pritožil na evropsko sodišče. Beseda ministra z mandatom 4 let, proti uglednem zdravniku (pa naj bo še večji pacek) on je bil pacek na skrivaj in to je prišlo na dan šele sedaj. Edino prav bi bilo, če bi takrat, ko so psi napadni gospoda Megliča, bi morala policija na licu mesta postreliti pse pa ne bi bilo nepotrebne gonje za davkoplačevalski denar. Da o ostalem ne govorim. Politika smrdi do neba. Krivi pa so vsi ki gredo po črki zakona kadar gre za malega človeka. Takrat so zelo hitri. Pogačnik je privesek ali bolje rečeno majhen uslužbenec bogatih gospodov, ki je bolj podoben nekomu na poziv. Jaz bi rekla da je ravno toliko kriv kot tisti ki so pisali zakone in obenem poskrbeli, da imajo zakoni tudi ustrezne luknje. Kaj bi bilo potrebno, in kaj bi jaz naredila če bi še bila boginja. Zmaga Jelinčiča-Plemenitega bi 40 krat klonirala in vseh 40 Jelinčičev postavila na oblast za najmanj 8 let, da bi v tem času naredili pošteno deratizacijo in počistili ves drek ki se je nakopičil v 20 letih naše lepe Slovenije. Primer Baričevič je samo vrh ledene gore, in se sedaj o tem piše in govori, kot da je vse ostalo v mejah normale. Grozljivo je kaj se dela na vseh področjih in sprašujem se kdaj bo ljudi srečala pamet, da b

 43. Anitigona pravi:
  15.2.10 ob 04.25

  Če bi bila koalicija podobna kotlu, ali bi bilo možno, da bi nekdo delal tako kot je prav če je kotel zasmrajen. Pri nas velja tih dogovor črednega nagona, čeprav se zelo na glas prepirajo. Za primer Baričevič je kriva država. Na srečo se je to končalo BOŽJA KAZEN. Naj si zamisli vrh države ne pa Katarina Kresal, ki jo je za v ta kotel škoda.

 44. NAIVNA pravi:
  15.2.10 ob 07.05

  Ja pa res,kako je lahko S.Bukovec prispela na kraj dogodka v 2 minutah?

 45. maja pravi:
  15.2.10 ob 09.59

  jaz pa pravim kjer je dim je tudi ogenj, kam vodi naša država??????

 46. anonim pravi:
  15.2.10 ob 10.33

  g.BS je bil včasih ženska

 47. rožmarinka pravi:
  15.2.10 ob 11.10

  Jaz pa mislim,da gospa spada v isti kotel.Njeno ime je prevečkrat povezano z različnimi dogodki in osebami.Toliko naključij pač ne more biti.Rečeno je bilo,da mora pokojni pse enostavno dobiti nazaj. In jih ji je tudi dobil.MS pravi,da je svoje delo opravil dobro,profesionalno,bleščeče.Pokojni je bil z delom zelo zadovoljen.Vse do pokola.

 48. anonim pravi:
  15.2.10 ob 12.09

  Le kdaj bomo dočakali poštene ljudi brez masla na glavi? Očitno nikoli. Pa, ljudje za božjo voljo, dajmo se že zbuditi!

 49. ajda pravi:
  15.2.10 ob 18.44

  To sicer ne spada sem---ampak sem maloprej sližala,kaj je delavcem naredila HILDA TOVŠAK-LASTNICA VEGRADA--delavci so imeli kredite--namesto,da bi v Vegradu njihove kredite odvajali na banko,je denar ostal pri njej...Pa kako tej ženski še sploh dovolijo opravljati to delo?No nekočje tudi njej bil MS,morda je še zdaj.Prina pač korupcija ne sega do neba,sega skozi nebo in še više.Delavci Vegrada morajo v sedmih dneh poravnati vse svoje kredite-s čim?

 50. ida pravi:
  15.2.10 ob 20.23

  Ja, 10 dni je bila tiho,a za nas rajo,Za prijatelje je pa v tem času poskrbela,da so vsi dokazi izginili. Res nas podcenjuje.

 51. kmetica pravi:
  15.2.10 ob 23.05

  dobro, da MS in KK nimata otrok

 52. ajda pravi:
  16.2.10 ob 07.25

  Ja,ne vem ne vem ,kako bi se male siničke in male kresničke počutile pod težo take afere,ki sta jo zakuhala...Ampak to je že druga zgodba.

 53. Milen pravi:
  16.2.10 ob 13.56

  Kje pa je bil v času pasjega napada SINICA, in kje teden kasneje.Zanima me pa zakaj sta pripeljela dva rešilca.

 54. NINA pravi:
  16.2.10 ob 14.30

  To bando je treba razturit. Celotno LDS je potrebno razturit, vsi ti bi morali odstopiti skupaj s Katarino Kresal. To je že preveč.

 55. groza pravi:
  17.2.10 ob 07.38

  Vse bolj je očitno,da Vlada želi na različne načine utišati in zavajati ljudi.Pa kakšne packarije se grejo s tem FBI.In Igorju Pogačniku bomo plačevali visoko najemnino prostorov-njemu,ki je skupaj z znanim odvetnikom MS sodeloval v aferi SIB banka in Energetika.Zadeva se je dogajala nekje l.2002.In takemu človeku bomo Slovenci za "nagrado" dali vsako leto milijončke.Pa to ne more biti res!!!MS in KK sta povsod vpletena.Pa kaj mislita,da smo Slovenci omejenci? Ali se s tem plačujeje kakšne stare usluge?

 56. MEGLA pravi:
  18.2.10 ob 18.57

  DRUŽINI BARIČEVIČ SE VSE VRAČA,POSEBEJ MARIJI ŠEME BARIČEVIČ,ONA ŽE VE KAKO JE PRIZADELA LJUDI

 57. priglavismrdi pravi:
  18.2.10 ob 19.23

  Konec s haciendo,delat za 400 ev.na mesec vse pobrat,zapret odvetniško pisarno, nikoli več v politiko, nikoli več med advokate...pa delat za 400 ev.na mesec

 58. ajda pravi:
  19.2.10 ob 10.59

  Babica,da te bo malce podžge:Vrednost premoženja KK je 750 000 evrčkov:350 000 gotovine+300 000 vrednost delnic+1oo ooo porsche(darilo), stara 34 let, tam nekje 10 let delovne dobe.Kaj na to porečeš?Že za to,da si je ta mravljica tak kupček skup spravla,si zasluži naziv Slovenka leta.

 59. "Štedilnikarca" pravi:
  20.2.10 ob 11.50

  Megla!!! Ni prav, da privoščiš družini B. tragedijo, ki jih je zaznamovala za celo življenje!! Kaj je delala ga. Marija B. sedaj ni pomembno! To so tvoje osebne zamere!!!

  Bodi raje " občutljiva" na "delo" posameznikov naše vlade!!!

 60. šted2 pravi:
  20.2.10 ob 17.16

  vidiš Megla-zato pase še danes delimo na naše in vaše,ker se vsa ta bremena prenašajo na mlajše rodove.Glej ,jaz nisem ne vaša ne njihova ali ....želim si le poštenih ljudi v Vladi.Otroci niso krivi za dejanja svojih staršev.Kakorkoli že,zadeva sploh še ni razjasnjena....Nas mora zdaj nekaj drugega skrbeti-to je skorumpirana vlada in vsi priskledniki,ki ropajo državno blagajno.Da bi se naslajali nad tujo nesrečo,ni lepo.Človek je vendar plačal dovolj veliko ceno,se vam ne zdi?

 61. roberto pravi:
  21.2.10 ob 09.57

  te barabe bi mogle že zdavnaj iti iz političnega parketa.Slovenci zdej pa vidite,da so Janši zakuhal Patrio.Zato da bi se vrnili nazaj na oblast,da lahko se naprej lažejo in kradejo.Dost mam že Pahorjevega hihitanja.Janša mora nazaj na oblast in jim dokončno že enkrat dat po pizdi.Tem barabam pokvarjenim.Oprostite izrazom. Pahor je zame še kar vredu sam škoda k ma tolk LUMPOV okoli sebe,da ne upa nič rečt to so KRESALKA,GOLOBIČ,ZALAR IN KOMPANIJA ALA JANKOVIČ IN SENICA,ko vse skupaj vozijo scat.To so že vse zavozil.JANŠA IN JELINČIČ ZDAJ JE ČAS ZA AKCIJO!!!!!!!!!

 62. xy pravi:
  21.2.10 ob 12.04

  bravo roberto jansa in jelincic!!!!!!!!!in mislim da tako razmislja vsa slovenija upam da to prebira JJ!!

 63. gagi pravi:
  21.2.10 ob 17.07

  zakaj se mora kaj tako hudega zgoditi,da se odkrijejo druge afere.baricevic s. naj se razcisti kot na predmet(okoliscine smrti,kaj se je zgodilo s psi, da so napadli gospodarja.kdo je se bil vkljucen v ta zlocin. cigava je sperma.cigavo in kje je ogrinjalo plasc, ki je izginil.cigavo je vozilo,ki je zapustilo mesto zlocina.kako je mozno,da so izbrisani posentki kamere.preveriti vse klice prihodne in odhodne b.s.,najblizjih in eventuelnih politikov.dnk krvi,ki je najdena v garazi,vrtu,pri ugrizih psov...........) Klinika barsos pa je vsekakor morala biti pod drobnogledom ze prej,ali pa morda zato ker so jo koristili peticni in politiki je nedotakljiva(koliksen je cisti dohodek in promet.kako delajo neprijavljeni zdravniki.kako so pacjenti placevali usluge in ali so dobili racun o opravljenem pregledu.kako so bili placani obcasni zdravniki,ce niso sploh imeli zakonske osnove za delo.koko sta odvetnik s.m. in d.v. mesetarila po barsosu,ko je en od lastnikov barsosa pod kriminalisticno obdelavo.zakaj ni policija blokirala vse nepremicnine b.s..........).Naslednja zadeva so ubogi psi,na katere se mece slaba luc, a sigurna sem da ni zivega bitja,ki bi zdrzalo to kar so ti psi.krivica je sigurno pred tem dogodkom.kdo je odgovoren,da jih je dobil nazaj isti gospodar.kje so bile oci ljudi in strokovnost oseb,ki so spremljale te uboge zivali po prvem napadu m. kaj pa sosedi, a so slepi(pa celo najblizji sorodniki) ali se delajo slepi da ne vidijo kaj se dogaja v ulici oz.sosednji hisi.oprostite starsi in sestra, kaj res niste nicesar vedeli,kaj dela vas-a sin-hcerka.na okoliscine b.s.(zenska,moski) vsekakor bi mu morali stati bolj ob strani,saj je sigurno imel veliko problemov sam s sabo.da ste mu stali ob strani do tega sigurno nebi prislo.ali pa morda obstaja kaj drugega med vami, da je vse tako kot je...........lahko vam recem,da sem tudi sama imela enega od teh"NEVARNIH"psov.bil je miren,nenapadalen,prijazen....lahko recem vse naj.vse pse(ker pac imam pse le za hisne ljubljancke),ki sem imela, niti en sam ni bil nasilen,prej so bili nasilni ljudje do njih in se niso celo nikoli branili.kdo je potem clovek, kdo je zival????? 64. gagi pravi:
  21.2.10 ob 17.14

  pa se to,kaksna je to drzava,kjer policija prvo obvesti s.m. oz.k.k. namesto odgovornih,kateri bi morali takoj zascititi vse kar je povezano s smrtjo b.s.ce bodo prisli odgovori na vsa ali skoraj vsa vprasanja,ki jih postavlja javnost,bo zadeva resena.kdo bo kontroliral preiskoval s.m.,ce bo on odvetnik sestre b.s.

 65. roberto pravi:
  21.2.10 ob 20.21

  Kje pa je zdej Drago Kos. A se je izgubil? Za Patrio je pa že vse vnaprej vedu kaj se dogaja.Ali ga je kdo kaj vidu? Ga ni fanta na spregled.Po moje se boji KRESALKE in SENICE pa se marsi koga tudi.Je tiho rit.

 66. pepi pravi:
  3.3.10 ob 23.17

  pejd po gobeeee. naj se delat nurca normalnih ljudjeh.

 67. šted2 pravi:
  5.3.10 ob 20.14

  Škoda,da se je Kresalova podala v politiko.S svojo lepoto bi kje drugje dosti bolj uspela.

 68. lepotička pravi:
  16.3.10 ob 17.09

  ga. Kresalova, ni vam para. Vendar pri izbiri partnerja pa nimate ravno srečne roke. Ste ga že kdaj pogledali od blizu? Jaz bi zbežala iz cimra, če bi prišel noter vaš partner, pa sem že stara in potrebna ampak takšnega slzavca si ne bi želal ob sebi, pa četudi za kup denarja,. Moram reči se mi kar smilite, kar vam rabijo te lepe cunjice, diamatni in avti, ali sploh veste kaj je življenje ob žgancih in krepkem dedcu res dedcu.