Kvak.com

Saša Einsiedler: "Zdaj sem precej neosvojljiva trdnjava"

sreda, 17. februar 2010
Saša Einsiedler
Saša Einsiedler, ki v zadnjem letu daje skoz še eno družinsko dramo (njen zakon s Tilnom Pusarjem se končuje podobno dramatično kot pred letom dni pri Čepinovih), je spregovorila o zakonu, moških in ljubezni. Na to, kako se počuti sedaj, pravi: "So bili že boljši časi ... Ampak smejem se še, in le to šteje! " Trenutno je očitno ne more osvojiti noben moški, saj pravi, da je trenutno "neosvojljiva trdnjava", o tem česar pri moškem v novi zvezi ne bi sprejela, pa bi se lahko razgovorila: "To je vprašanje, ki bi zahtevalo celostranski odgovor! Je pa res, da marsičesa, kadar si zaljubljen, ne opaziš, po letih skupnega življenja pa ti gre morda prav tisto, kar ti je bilo na začetku všeč, na živce. " (vir: Lady)
Komentarji:
 1. tija pravi:
  17.2.10 ob 15.52

  saša sam tko naprej,klinc gleda dece ki so vase zaljubljeni in neodgovorni.

 2. anci pravi:
  17.2.10 ob 18.12

  Ma ta zenska ni cist normalna...pa tiste ki jo podpirate prav tako ne.Ona je ena navadna egoistka,ki misli,da bo lahko moskega obdrzala z otroki..zdej jo bo pa zupni naprej porivu...fuuuuuuuuuuuuj,,ogabno i neodgovorno do otrok!!!!

 3. suzi pravi:
  17.2.10 ob 18.58

  Anci dej mir, dej! Ukvarjaj se raje s svojim lajfom kot pa z drugimi!!!! Saški pa veliko sreče!

 4. Mile pravi:
  18.2.10 ob 11.15

  A to z neosvojljivo trdnjavo je mišljeno gruljenje Christiana Gostečnika? Ma kakšna neosvojljiva trdnjava, stara razpadajoča brunarica sredi Sibirije, ki je nihče niti noče osvojiti...

 5. mina pravi:
  18.2.10 ob 20.43

  Mile,tudi mi bomo nekoč stari(če bomo imeli srečo)in dvomim da boš vesel,če ti bo kdo pri štiridesetih letih rekel,da si star zavaljen,smrdeč sod...
  Sicer pa Saška za svoja leta izgleda odlično.

 6. HOT MAMA pravi:
  19.2.10 ob 09.18

  Veliko sreče Saša!

 7. Mile pravi:
  20.2.10 ob 00.18

  mina, pri katerikoli starosti je dobro, če se človek obnaša svojim letom primerno. Pri 40-ih se odločiti za petega otroka z 10 let mlajšim možem je velika stvar, ki je ta zveza očitno ni prenesla. Tisti, ki si bo želel postati že tretji mož takšne ženske, .... naj prej trikrat premisli!

 8. suzi pravi:
  20.2.10 ob 18.42

  Mile se podpišem pod tvoj komentar,...je pa Tilnova ljubica že poskrbela za novo temo...povila mu je ćetrtega otroka.Saška,sedaj pa tvoj komentar?

 9. Jani pravi:
  5.3.10 ob 17.15

  Torej, če se je že prvič ločila in z dvemi otroki "ujela" veliko mlajšega moškega in imela z njim 3 otroke - po vsej verjetnosti je z njo nekaj narobe, če že 2 moška nista zdržala z njo - mogoče Saša ne ve, da v zakonu NOSI MOŠKI HLAČE!!! In zdaj, ko je brez moškega pa misli, kako se bodo "metali" za njo samski moški - in izjavlja, da je "neosvojena trdnjava"! Pa to je njeno življenjeIN NAMESTO, DA MISLI KAKO JO BODO OSVAJALI SAMCI - NAJ SE RAJE POSVEČA OTROKOM - in NAJ PRENEHA JOKATI V JAVNOSTI!!!!

 10. kajpo pravi:
  25.4.10 ob 08.34

  Jani, čist se strinjam. Tako nestanovitna ženska, nestabilna, nestalna, žrtveno jagnje, vedno drugi krivi, ona pa je prijazna in zavržena samohranilna mati ... dajmo, einsidlerca, nehaj no. Tolk si se že zblamirala, a ni že čas, da greš v miru, prisedeš k otorkom in njimi narediš šolske obveznosti. Kot si uničila sebe, si zdaj jemlješ pravico uničiti življenje še svojim otrokom. Zmedeni, ker ne vedo, kdo ima prav, neuravnovešena mati ali pač moški, vedno krivi za vse, imajo odlične pogoje, da pogrnejo v življenju kot pač ti. Imajo mater, ki je tako nestabilna, da jo v življenjsko stisko, takšno, da ji zmanjka mleka za dojenje otroka, spravi že ena povsem navadna fotka, objavljena v družinski reviji - torej točno tisti, katere besedila bere natančno tisto občinstvo, katerim naj bi prodajala svojo žrtev. Je ta ženska sploh kdaj doma! Mislim tako - aktivno. Ali so ti otroci popolnoma prepuščeni samim sebi, svojim bivšim in zdajšnjim očetom, varuškam ter šestim različnim dedkom in babicam (vsak z drugačnim pogledom na vzgojo)? S takšnim karakterjem, s tako zgubaškim odnosom do življenja, tako depresivna ženska, bolna, svoje nezadovoljstvo pa nato kompenzira z neko odvisnostjo do cerkve (temu se reče, da eno odvisnost zamenjamo z drugo, to pa je navaden beg in pometanje težav pod preprogo) ter obešanjem na moške, čeravno zdaj pravi, da ima dovolj, po drugi strani pa ne more preživeti brez osebka v njeni bližini, ki ji ves čas, ampak res konstantno in v vsakem trenutku daje same pozitivne potrditve, jo jemlje kot žensko, prisrčno, toplo. Skratka popolnoma odvisna od drugih, čeprav bi sama sebe rada videla kot samozavestno in samostojno osebo. Dejstva govorijo ravno obratno. Če se čisto zares in nemudoma ne odstrani iz javnega, ter takoj ne poišče ustrezno pomoč, bomo čez dve leti brali še bolj bizarne ali tragične stvari. Si ne predstavljam zaplesti se s takšno žensko - enkratno napako plačaš z vseživljenjskim butanjem v možgane, kako si mogel in kaj si videl. Zato pa tudi išče mlajše moške. Z zdravim in sebi enakovrednim moškim ni sposobna živeti. Vedno in povsod morajo biti v igri manipulacije, neiskrenost, iskanje boljšega, sreče. Po vsem tem pa potem reče, da je verna, kar sploh ne preseneča. Kaj pa sploh pomeni verjeti v institucijo? Pomeni to verjeti v svoja stališča in osebne omejitve in kriterije? Pajade. Najlažje se je skriti za vero, za cerkev, pričakovati, da ti bo bog pomagal, in se naslajati, ker vidiš, da gre revežem še slabše kot tebi. In s to dvoličnostjo na umu in v srcu gre potem odžreti fin. in mat. sredstva za obnovo stanovanja tistim, ki so res iskreni do sebe in drugih in zares potrebujejo pomoč. Da si je ženska zastonj in prek vez, nepotistično in klientalno zrihtala drage urgence v svoje stanovanje, potem vemo, kakšen osebek je.