Kvak.com

Bo konec Sveta na Kanalu A? Vodstvo Pro Plusa s svojimi izjavami razburil urednik Bojan Traven ...

torek, 2. marec 2010
Svet na Kanalu A, Bojan Traven, Pro Plus
Da ima urednik oddaje Svet na Kanalu A Bojan Traven pogosto konflikte s podrejenimi, že nekaj časa ni skrivnost, na dan pa je prišlo zaradi sporov, ki sta jih imela on in zdaj že nekdanji voditelj Marko Potrč. Traven je v intervjuju za Vikend Magazin tudi potrdil, da s kolegi informativnega programa na Pop TV nima najboljših odnosov. Vodstvu Pro Plusa seveda ni všeč, da notranji spori prihajajo v javnost in Travna so že nameravali odpustiti, oddajo pa - kljub vedno večji gledanosti - ukiniti. Bojanovi najtesnejši sodelavci so namreč zatrdili, da brez njega oddaje ne bodo delali. Če bo Pro Plus torej nogiral urednika, bo moral na koncu morda tudi oddajo.  (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Fr pravi:
  2.3.10 ob 00.38

  Upam da jo bodo res!

 2. Sarok pravi:
  2.3.10 ob 02.23

  Idiotska populistična oddaja. Naj jo ukinejo!

 3. bojan pravi:
  2.3.10 ob 08.29

  Saj je pri večini firm trenutno edina stimulacija upitje na podrejene. Pol pa deli in hod z veseljem na delo. O plačah pa raje ne bi..

 4. jurga pravi:
  2.3.10 ob 09.50

  oddaja je super,škoda bi bilo da jo ukinejo.

 5. nime pravi:
  2.3.10 ob 12.27

  Oddaja je super in res bi bilo škoda,da se jo ukine.Treba malo stisnit zobe in se malo prilagodit ,se poslušat in tudi slišat.Majn bi bilo hude krvi.

 6. KRIČANJE pravi:
  2.3.10 ob 12.56

  Kje so tisti časi ko je bila komunikacija med nadrejenim in podrejenim še na nekem civilizacijskem nivoju. Dobro da so izumili mail.

 7. skitnica pravi:
  2.3.10 ob 15.03

  KRIČANJE ; se sprašuješ kje so tisti časi,ko je bila komunikacija med nadrejenim in podrejenim na civiliziranem nivoju,ti pa povem šli so stran tako kot tisti osovraženi socializem vsaj pri nekaterih,danes je pač kapitalizemin kapital narekuje vse okrog sebe,danes je samo važno,če veliko saslužiš in nič drugege,ja kaj češ to smo pač hoteli pred 20-imi leti.

 8. Rakovica pravi:
  2.3.10 ob 17.52

  Svet na kanalu A je super! Naj ostane.

 9. suzi pravi:
  2.3.10 ob 18.21

  KRIČANJE in skitnica => včasih so pa šefi na druge načine je*b*ali svoje podrejene ... ni bilo vse zlato in oh in sploh dobro ... samo ljudje smo taki, da ponavadi slabe stvari hitro pozabimo in se pol spominjamo samo še dobrih (ne da jih ni bilo dosti, veliko dobrih stvari je bilo, samo bodimo iskreni - tudi slabih stvari je bilo veliko, ne kaj dosti manj kot danes - samo takrat so ljudje malo bolj potrpeli in ne tarnali za vsako malenkost ... tko to je!

 10. Sonja pravi:
  2.3.10 ob 19.31

  Ana Turk,trenutno najbolj prodorna novinarka na terenu,kar jih premore Slovenija.

 11. Anonimni pravi:
  2.3.10 ob 21.38

  Pozdravljeni!

  Upam in želim, da bo Svet na kanalu A "obstal". Če le utegnem, gledam! Nimam pa NIČ proti, če "odžagajo" gospodično " SMEJALKO"- Lesarjevo! Napoveduje resne stvari, zraven se pa smeji do ušes...Ali pa naj jo naučijo, kdaj se lahko smeji in kdaj ne!!!

 12. Ana pravi:
  2.3.10 ob 21.44

  Res je. Ta punca se kr neki brez veze reži.Mislš da bo kej hecnega k začne napovedvat, pol je pa kej žalostnga! Ja sm tud jst opazla.

 13. Jaka pravi:
  2.3.10 ob 21.52

  Babe a ste fouž? Čeprav se una špeglarca res skoz smeji. Sama sebi je všeč!
  Oddaja mora ostati! Tam zveš vse tisto kar je res. Meni bo zeloooooooooooo žal, če bo propadla!

 14. Resnicoljubka pravi:
  2.3.10 ob 22.01

  Slak je zakon! Ana Turk pa tudi. Napovedovalke naj pa zamenjajo! Se strinjam z vami, ki ji pravite Smejalka..Važna je in samovšečna! Takrat komaj gledam.... Sem malo zlobna, kajne!? A, tako je!
  Jaka, nič nismo "fauž"! Ženske smo le bolj kritične!
  Kaj bomo pa delali ob 18h, če oddajo ukinejo?!!!

 15. miha pravi:
  3.3.10 ob 11.15

  ja babe ste ob vedno ble fouš ena drugi. res je nesramna ker dobr zgleda in še bolj ker pravilno in lepo bere:) hvala bogu, da se vsaj malo nasmeje, da ni oddaja preveč moreča:)

 16. Bojana pravi:
  3.3.10 ob 15.27

  Daj, daj Miha! nihče ni napisal, da je grda. Je luštna. Drži! Smeh pa moti, ker se pri napovedovanju resnih stvari, ne sme smejati! Razen, če si malo.... in so ti tragične stvari hecne! Kdo je tukaj....?!

 17. Anonimni pravi:
  3.3.10 ob 20.33

  samo Oto Roš poslušajte ki se v desetih min kolko traja pop in zmoti stokrat pa je tudi lušna ampak njo bi mogli tudi zamenjat kr ni za na tv

 18. lady pravi:
  4.3.10 ob 10.47

  gotovo je gledanost sveta na kanalu A padla ravno zaradi obeh napovedovalk. NE PAŠETA V ODDAJO!!! LILI ŽAGAR JE BILA ZAKON! tele dve ji do prstov na nogi ne sežeta. delujeta tako, kot kakšni šolarki

 19. gospodinja pravi:
  4.3.10 ob 19.40

  Lili je bila res SUPER! "ŠOLARKI" sta pa za kakšno otroško oddajo. Ja, tam se bo "una" z očali lahko ves čas "krohotala"....HA,ha,ha....Še dobro, da je Slak resen!Kar pa seveda ni moteče!No, pohvala tudi "novinarjem", ki poročajo s terena.Tudi oni se nikoliiii ne smejijo!Kar je prav! Si predstavljate, da bi se na drugih programih tako na široko režali ob napovedovanju resnih stvari!

 20. Anonimni pravi:
  5.3.10 ob 14.20

  Lesarjeva je manekenka in verjetno pozira zdraven...

 21. Nina pravi:
  5.3.10 ob 18.52

  Manekenka gor al pa dol...! Ob resnih novicah se NE smeji! Ona pa to dela kar naorej! Pravkar sem gledala A kanal - z nasmehom je napovedala trgedijo s ladjo, na kateri so bili tudi slovenci. ta punca res ni gladka!

 22. Anonimni pravi:
  7.3.10 ob 22.23

  Prav pogledala sem na internetu to smejalko...dejansko se smeji samo ko napoveduje novice..mogoče ji pa rečejo, da se mora smejat, da zadrži gledalce...ste pomislili na to, da ima tudi ona šefa, ki jo verjetno usmerja?
  ne bodite tako kritični, najlažje je kritizirat..če ne morete gledat, ne glejte, saj vas nihče ne sili! kako se počutite, ko vas nekdo kritizira, ne da bi o vas kaj vedel, vas poznal?

 23. frenk pravi:
  9.3.10 ob 05.57

  Ko gledam SLAKA in njegov izraz me spominja na steklega ps.

 24. Kr_ena pravi:
  9.3.10 ob 09.02

  Upam da oddajo ukinejo, ker je Traven res nečloveški tip.

 25. nesesekirat pravi:
  16.3.10 ob 18.43

  Edina res zabavna oddaja na vseh naših TV postajah, pa jo hočejo ukiniti.
  Prav danes sem se sladko smejal, ko MAGISTER PRAVA! U.Slak vpije čez ministrico Kresalovo, da podpira kriminal, ker graditelj zgradbe, najete za naš "FBI" Vegrad nekemu podizvajalcu ni plačal njegove storitve.
  Kaj pa je najemnik prostorov,tudi če je to ministrstvo,redno plačujoč najemnino,kriv oz. kaj ga sploh briga, če ima najemodajalec obveznosti do svojih dobaviteljev. To je pač stvar civilnega prava in sodišč ter najemodajalca in njegovih upnikov. In potem se čudi, da U.Slak kljub akademskemu nazivu služi svoj kruh z branjem neumnosti v neki kvazi (zame in še za mnoge prej humoristični) informativni oddaji.

 26. deloholik pravi:
  30.3.10 ob 13.10

  Bravo, Zares nov medijski prostor, z neomejeno medijsko svobodo...najbolje, da imamo samo enega urednika v celi sloveniji...GG za centralnega urednika..

 27. Roža pravi:
  31.3.10 ob 23.35

  žal mi je, da je Pro Plus popustil pritiskom Gregorja Golubiča in drugih skorumpiranih politikov in je odpustil in s tem "ubil" dobro oddajo SVET na Kanalu A....Pogrešala jo bom ...prav takšno, kot jo je naredil Bojan Traven

 28. anonimna pravi:
  4.4.10 ob 11.41

  Zopet nekaj dni spremljam A kanal in poročila ob 18.uri...BRAVO "šepglarca" se ob napobvedovanju NE SMEJI VEČ!!! ta se pa hitro uči!!! BRAVO MI, KOMENTATORJI!!! Vsaj na enem področju nam je uspelo!!!!