Kvak.com

Daniel Popovič in Kmetija slavnih - zdaj gre še v hrvaško verzijo resničnostnega šova!

četrtek, 11. marec 2010
Daniel Popović, Kmetija slavnih, Farma
Daniel Popović naj bi se s producenti dogovarjal za nastop v novi sezoni resničnostnega šova Kmetija slavnih - za glavno nagrado naj bi se tokrat potegoval v hrvaški verziji priljubljene oddaje, ki se imenuje Farma, poleg njega pa naj bi nastopil tudi njegov sin Sebastian Popović. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Aaljaž pravi:
  11.3.10 ob 16.52

  Propadli "zvezdnik" ne ve več kako si naj zasluži denar za preživetje.Predlagam mu,da gre na pravo kmetijo,saj tam vsake "delovne"roke prav pridejo.
  Ti razno razni šovi in kvazi zvezdniki,ki pridejo iz teh šovov so prava beda.

 2. lady pravi:
  12.3.10 ob 09.39

  se strinjam z Aljažem. daniel je prvovrstni lenuh. saj veste - vici o črnogorcih so njemu pisani na kožo

 3. jolanda pravi:
  12.3.10 ob 14.31

  Se strinjam z predhodnikoma tale Daniel je lenuh prve vrste.Vsak dan vidimo reklame za nastope raznih legendarnih ansamblov,pevcev pevk,koliko imajo koncertov,večjih manjših,se trudijo,delajo da bolše živijo.Danielu se pa ne ljubi ,rajši se potika iz kmetije na kmetijo in ležerno uživa .Važno da zasluži na čim lažji način,samo da delat ni treba,to mu pač edino ugaja...

 4. Suzi pravi:
  12.3.10 ob 19.55

  Bolje bi bilo ,da bi svojo energijo vložil v glasbo,ne pa se smešil z vlogami ,ki mu ne pristajajo. To je vendar za mlade ,da si pridobijo izkušnje ,takšne in drugačne.

 5. Simon pravi:
  14.3.10 ob 16.51

  Res je, bolje bi bilo da bi se doma ukvarjal z ženo, delal koncerte, ne pa da leta iz šova na šov, da se dokazuje. Komu že? Kakšnim 20-letnicam ali pa ostarelim ženskam, ki ga poslušajo. Moral bi paziti na takšno nežno lepotico, ki jo ima, lahko bi bil srečen, poleg vsega je bila še tako bolna. Le kje ima glavo?