Kvak.com

Katarina Kresal si je postavila lastno spletno stran, na kateri obračunava s številnimi aferami, v katere je vpletena

četrtek, 11. marec 2010
Katarina Kresal, Kresnice, katarinakresal.si
Katarina Kresal je bila v zadnjem času vpletena v toliko afer, da si je postavila kar svojo spletno stran, preko katere namerava javnosti 'osvetljevati resnico'. Stran se namreč imenuje 'Kresnice' in nastopa s sloganom 'osvetljene resnice', na njej pa vas menda - tako trdi Kresalova - čaka resnica in nič drugega kot resnica o aferah v zvezi s prostori Nacionalnega preiskovalnega urada, bulmastifi in primerom Sašo Baričevič itd, umazano perilo pa se grafično pere in suši kar med obešenimi tangicami in modrčki. Boste Kresalovi sedaj kaj bolj verjeli?
Komentarji:
 1. ma ne pravi:
  11.3.10 ob 13.20

  verjel ji bom takrat, ko bodo na tisti špagi visele plenice

 2. roberto pravi:
  11.3.10 ob 13.34

  Na mazana je z vsemi žavbami.Ampak zdej je v gnoju pa uporablja vse mahinacije,da bi ven zlezla.Upam,da imajo njene laži kratke noge.

 3. šizo pravi:
  11.3.10 ob 14.50

  bolj verjeli? to je odvisno od posameznika. tako kot ne verjamem (samo) SDS, LDS, ali SD-jevim resnicam, sam ne bom niti tej strani. ima pa kresalova s kresnicami pravico prikazati svoj pogled:) in spletna stran je po svoje kar simpatična. meni se zdi duhovito tole 'umazano perilo'. bolj že, kot izvajanja dimitrija ruplovega npr....:)))

 4. jaztes pravi:
  11.3.10 ob 15.14

  ne bomo verjeli, meni se je žal že zasrala

 5. ;) pravi:
  11.3.10 ob 15.35

  zdej vsaj vemo kakšne barve tangic nosi ;)

 6. poly pravi:
  11.3.10 ob 15.47

  Da bruhaš kako je ni sram..

 7. aljaž pravi:
  11.3.10 ob 16.48

  Je v čistem dreku in nekoč mi je bila simpatična ter zaupanja vredna.Danes pa si niti čevljev ne bi obrisal vanjo.
  NI VSE ZLATO,KAR SE SVETI!!!!!

 8. sonja pravi:
  11.3.10 ob 16.57

  Verjela ji bom takrat,ko bo aretirala Frideriko Kresal.

 9. škandalozno pravi:
  11.3.10 ob 17.56

  Žalostno je, da pri nas najbolj kradejo tisti, ki jimajo vsega preveč in sploh ne vedo s katero ritjo bi srali... Reveža ki bo lačen in ukradel štruco kruha bodo pa zaprli.

 10. mina pravi:
  11.3.10 ob 19.46

  Na kako nizko raven se je tale "kresnica"spustila,sedaj se mora zagovarjat že preko spleta.To lahko doživiš samo v Sloveniji.
  Sicer pa Katarinca "kjer je din je tudi ogenj"zate še kako veljain svojega umazanega perila ne boš oprala preko spleta,kvečjemu ga boš še bolj umazala,če je to sploh možno.

 11. Lea pravi:
  11.3.10 ob 20.24

  Mina ima prav!

 12. ajda pravi:
  11.3.10 ob 22.15

  trenutek resnice pravi-kuz.. je žaljivo ime za pasjo samičko,ministrica pa je človek,kajne?Nikar tako žaljivo!Tudi ona ima pravico do tega,da pove,kar pač želi...saj so ji nekateri res kukali v najbolj intimno sfero življenja.Spletna stran mi ni prav nič všeč,sploh spletna povezava na MNZ.

 13. taklemamo pravi:
  11.3.10 ob 22.25

  če si upa,nej gre k Jonasu v oddajo *TRENUTEK RESNICE*!!?
  njeni birojevci že v parlamentu kažejo mišice!!
  zgleda,deb rada ZMAGOTA,pripela med spodnje perilo in tangice!!!

 14. maja pravi:
  11.3.10 ob 23.01

  Joj še danes ne morem verjet,da je ona postala slovenka leta,jih je pa njen dragi fajn plaču.Ona si ne zasluži naziv slovenke leta,prej si ga zasluži ona delavka iz Gorenja,to ti je prava slovenka leta,ki ima pogum in vsem tem požeruhom denarja pove kar si misli.Ja res je Kresalka pa naj gre na oddajo k Jonasu,če si upa,ampak bi jih tak Senica fajn plaču,da bi njegova draga nedolžna izpadla.Če ne bi bila ona od Senice ženska ne bi nikdar v življenju bila na čelu LDS-a

 15. Anonimni pravi:
  11.3.10 ob 23.37

  Joj, joj, kam se je "SPUSTILA" ta KRESNIČKA!
  Le zakaj se sedaj "zagovarja"in.... nič ni kriva!!!Popuca naj raje s svojo mamo, ki je ogoljufala sto in sto slovenskih fizioterapevtov.
  Se strinjam s tistimi, ki predlagate Jonasa!!

 16. ajda pravi:
  12.3.10 ob 08.30

  No,zdaj bo odstreljena tudi Barbara Brezigar-na to so Oražmova in Zalar in ostali.... nestrpno čakali že dolgo časa.Policija,sodstvo in tožilstvo pod LDS-om-kot v svinčenih časih.Vse je nadzorovala Partija.Pa smo spet na začetku.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 17. lilly pravi:
  12.3.10 ob 09.06

  Dobro, pa kako ji ni nerodno! Hvali se s šopingi v tujini, ko večina slovencev s svojo plačo, ki so jo dobili za trdo garanje, komaj preživi mesec! Na svojem računu ima 350 tisoč evrov prihrankov??!! Od kod pa??? To pomeni, da bi morala 10 let vsak mesec prišparat 3000 evrov!!! Haloo??? Naj serje in bučke prodaja komu drugemu, oz. draga Katarinca, odpusti tistega PR-ovca, ki te je tako dobro namočil in ti prodal tole sranje.

 18. lady pravi:
  12.3.10 ob 09.36

  mislim, da KK pri Jonasu niti do drugega vprašanja ne pride.

 19. Mihec pravi:
  12.3.10 ob 10.00

  Kot ste že mnogi ugotovili, se je osebna stran Kresalove pojavila, kmalu po mnogih pritiskih na njeno "transparentno" delovanje v politiki.

  Najbolj bode v oči "enostranskost" njene strani. S tem hočem povedati, da ne pušča prostora za odprto diskusijo in za prejemanje neprijetnih vprašanj.
  Če se dobro poglobite v psihološki prijem, lahko ugotovite strukturo in enostavnost strani, ki zelo spominja na stare "komunistične" čase.

  Našteva NEKATERE ne-resnice in jih spretno komentira s stališča končnega razsodnika. Ne dopušča debate, ne dopušča vprašanj o še nekaterih NE-resnicah. Vse skupaj le modernizirana oblika in nadaljevanja starih časov:"Tako je, kot mi rečemo in pika".

  Podroben opazovalec odgovorov vladajoče politike, lahko hitro opazi, da se v primerih, ki so jasno pod mejo morale, nepisanih človeških pravil skrijejo pod izjave:"Vse smo naredili in delamo po zakonu".

  To res drži. Toda velika večina "pravnih mogotcev" v Sloveniji izhaja še iz starih časov in so na delovnih mestih pognali globoke korenine. Ves ta "državni" pravni stroj pa držijo v rokah prav ti "izkušeni" pravni strokovnjaki, ki so že generacije v povezavi z osebami iz starih sistemov.

  Vsak, ki je imel kdaj opravka s sodiščem, pa tudi lahko ve, da se zakon lahko interpretira na sto in en način. V domeni sodnika pa je da se na koncu odloči. Kako pa padajo odločitve, pa smo tudi že ničkolikokrat videli.


 20. Jani pravi:
  12.3.10 ob 10.28

  "Osvetljene resnice"!!!! Zaprite v zapor gospo FRIDERIKO KRESAL, ki je ogoljufala veliko poštenih ljudi. In, ko se bo to zgodilo bomo "normalni" ljudje verjeli Kresal Katarini in njeni (K)RESNICI!!!!! če tega ne naredi njeno "skrito zagovarjanje" deluje, kot "nategovanje" poštenih ljudi!

 21. po pasje pravi:
  12.3.10 ob 10.44

  Na isti strani gate, modrci in uradni znak ministrstva za notranje zadeve... Mater kake klovne smo izvolili dobro, da svet ne razume kaj se pri nas dogaja, drugače bi se nam vsi smejali. Kako nekateri znajo sramotiti našo državo in ministrstva... Dobro da je le ugotovila,da nekatere stvari le ne pašejo skupaj.

 22. LOLO pravi:
  12.3.10 ob 20.40

  MATER STE LJUDJE NAIVNIvsi politiki so podkupljivi in skorumpirani
  BOJKOT VOLITEV IN PA POTEM VOLIT ČIST NOVE LJUDI

 23. roberto pravi:
  12.3.10 ob 21.38

  Da jo ni sram se sploh še kam pokazat.Pokvarjena je od sile saj smo danes videli kako so njeni hlapci Policajčki komentirali primer Baričevič.Fajn nas ima za norce.Zdej se pa vidi,da je KOREL mogu odstopit zaradi malenkosti,da Kresalka še naprej nemoteno pokvarjeno deluje.Borut Pahor jo pa še kar gleda grdobo grdo.Drago Kos pa tava v megli.Kresalka in Senica pa ne ovirano igrata svojo lopovsko igro.

 24. ales pravi:
  12.3.10 ob 22.21

  zakaj,jo križate saj ima samo le vse kar nimamo majhni,denar si prisluži z trdim delom,vozi star porsche,je skromna pri lepih moških,obožuje ptice,laže kot pes teče,zelo dobro plete mreže,kar nam bo zelo pomagalo,ko dobimo cel jadran in bomo postali sllovenci največji ribiči.svetilnik bo pa na sevi na vrhu turistične kmetije,oziroma mavzoleja,BRAVO ženska leta

 25. xxx pravi:
  12.3.10 ob 22.35

  ales bravo sam enga hitlerja da bi naredu čistko najprej pa kresalko laznivka kako si sploh upa gnoj od zenske ce to sploh je zenska tocno bojkotirat volitve!!!!!

 26. ena pravi:
  13.3.10 ob 11.22

  Saj tangice je že odstranila!

 27. JAZ pravi:
  13.3.10 ob 12.47

  Cel svet se nam smeji, mi pa,"slovenčki-hlapčki"mirno in pohlevno prenašamo VSE TE BARABE in NJIHOVE LAŽI !!! G R O Z N O !!!
  Kar se pa Kresalke ml. tiče, pa sploh nimam besed!Kako sama sebe ponižuje z neokusno spletno stranjo.Moram pa povedati, da sem pogrešala "gate" njene mame Friderike, ki se mirno, brez slabe ,vesti vozi v svojem PEUGETU.
  Baba goljufiva! Marsikdo na njenem mestu, bi bil že za rešetkami! "KURC" pa taka država! Sram me je, da sem SLOVENKA!!!!

 28. ena pravi:
  13.3.10 ob 17.31

  Hahaha ajda, imaš prav!

 29. niki pravi:
  14.3.10 ob 00.09

  daj naj ze odstavijo to gnilo vlado se nam res ves svet smeji

 30. Jani pravi:
  14.3.10 ob 12.23

  Ja, nujno naj odstavijo Kresalko, pa kaj misli, da je???? Pokvarjena pokvarjenka, ki zavaja z lažmi nas "male" ljudi! In kaj ona misli, da je, če si odpira svojo spletno stran in tam "pere perilo"! Pod kakšno temperaturo ga pere? Ne prenesem tega "sranja", ki se dogaja! Lahko povem, da vsi v moji družini - bližnji in daljni in vsi moji prijatelji in znanci ne prenesejo takih zavajanj in nategovanj ljudi!!! predvsem pa tudi lažnive Kresalke ne prenese čisto nobeden, ki ga poznam!!! Zato je zelo čudno, kako so jo lahko izbrali za slovenko leta????

 31. babi pravi:
  14.3.10 ob 13.34

  katarina zakaj bi verjela drugim tebi pa ne .vse to bolj po janšetu smrdi ker si on vladati zopet želi. kerčedna in bogata si nekatere od fovšije vse boli. drži se všeč
  si mi s časom vse se uredi.

 32. JAZ pravi:
  14.3.10 ob 15.09

  Ajda, bravo! Dobro si povedala tej "BABI". Mogoče je pa to kresalkina babi?

  Tako, kot marsikdo, se tudi jaz sprašujem, kdo je glasoval za Kresnico, da je v zelo kratkem času dobila dva "naslova"- politični obraz leta in slovenka leta!???? FUJ! FUJ! FUJ! Nič, popolnoma N I Č ni naredila še za Slovenijo in Slovence!!! Prodala se je Senici! In to je vse!!!

 33. enis pravi:
  14.3.10 ob 16.02

  če vsi ti delajo le po zakonih,potem jih je treba RES menjati! Mislim na te zakone in ljudi!Sicer pa sama že nekaj časa ne volim,ker so vsi isti...(fašisti,belogardisti),imajo pa enake Prijatelje!

 34. roberto pravi:
  14.3.10 ob 18.06

  BABI.Prosim,da si Kresalove tangice natakneš na glavo saj fajn smrdijo po korupciji in klientelizmu pa še mašnico si dej gor.Vidim,da ti je barabija všeč.Takih kot ti misliš pa pre lepa Slovenija ne rabi.Vrni se v komunizem.Srečno.

 35. niki pravi:
  14.3.10 ob 21.09

  bravo roberto babi zivi se v komunizmu itak pa kolilko taksnih babic pa mislite da se je v nasi drzavi vsak dan manj!

 36. Nataša pravi:
  15.3.10 ob 00.50

  Kresalovi po mojem ne verjame nobeden več ker je navadna perla lahko pa ji verjamejo samo njen podobni modeli . FUJ!!!!!!!!!!!!!

 37. kati pravi:
  15.3.10 ob 15.37

  dragi ,komentatorji spletne strani KRESNICE(resnice-kresal-senice)....
  spodnjega perila in tangic ni na špagci,ker smučamo v "AFRIKI"

 38. ena pravi:
  15.3.10 ob 18.32

  Kati vemo,da jih ni več,ker sem že jaz to sporočila,haha!
  Brez zamere ;-)

 39. roberto pravi:
  15.3.10 ob 18.50

  Kako polna svinjarij je Kresalka smo pa videli danes na Kanalu A,ko je nastopil pastirček Zalar.

 40. Jani pravi:
  15.3.10 ob 18.57

  "babi" pa kaj misliš, da si ???? A ti je Kresalka plačala za njen slavospev???
  Vse ljudi, ki jih poznam - ne prenesejo lažnive Kresalke! Torej, zakaj bi "mali normalni" ljudje "padali" na vsa ta lažniva dejanja!!! Kako lahko Kresalka komandira policijo in vse, ki jih lahko????
  Kresalka naj na svojo spletno stran obesi:
  - svoje gate
  - gate njene matere, ki je ogoljufala ljudi ....
  - in še in še ....
  Sram me je, da živim v taki državi!!!

 41. babi pravi:
  15.3.10 ob 20.26

  vesela sem bila vaših komentarjev pričakovala sem jih .malo sem vas razdražila ,vsak ima svoj prav.niki tudi ti boš babi če ti bo uspelo in blizu starosti .jani kaj sem sama vem . sem pa ogromno pokasirala.sarismoinotročji.grestezamano.

 42. Ajda pravi:
  16.3.10 ob 19.21

  Ja, babi dobro si jih sprovocirala. Jaz pa pravim,ubogi pralni stroj, ki mora oprati vso to umazano perilo, ki smrdi po Kresalki in Senici, pa še po kom drugem.

 43. uri pravi:
  16.3.10 ob 20.44

  carica katarina....

 44. Jani pravi:
  17.3.10 ob 17.06

  A na tej Haciendi od Katarine in Mirota imajo samo oljčne nasade - za izdelavo olivnega olj?. Jaz mislim, da imata mogoče tudi nasade za izdelavo VAZELINA!!!!

 45. roberto pravi:
  17.3.10 ob 20.26

  Katarinca je pa res pasja samo glavo ima svinjsko.

 46. Ramazoti pravi:
  24.3.10 ob 10.00

  Kresalki nalbolj paše ime: LISICA KRESNICA!!!

 47. Naja pravi:
  29.3.10 ob 15.43

  ......še kar bruham, kadar mi kdo omeni Kresalko! Pa naj bo to mlada ali stara. Obe sta lažnivki, goljufivki, preračunljivki....

 48. jugo pravi:
  31.3.10 ob 19.38

  pred volitvami velike obljube po volitvah slovencem obrnila hrbet odločila se je pomagati ljudem kateri so nas hoteli pobiti leta 90,,, agresorju odškodnine slovenskim družinam revščino

 49. topato pravi:
  5.4.10 ob 17.19

  ja,dajte že mir, le kaj vam je hudega storila?

 50. Anonimni pravi:
  11.4.10 ob 13.19

  TOPATO, gotovo si eden od izbrisanih, da nas sprašuješ, kaj nam je storila!?

  Mi, Slovenci nismo navajeni takih "politikov", ki lažejo, kradejo, izsiljujejo,goljufajo......

 51. lojze pravi:
  17.11.10 ob 12.12

  Ženska je čustvena,ni kaj,ampak tudi pokvarjena(ali vodljiva)zato rabi servis-www.domservis.si

 52. minka pravi:
  5.5.11 ob 20.57

  vsi ki ste na oblast pojdite stran iz javnega življenja, narod vas ne potrebuje in vas ne želi več poslušati. Sklonite glave, vzamite s seboj kar ste nabrali na račun naroda - zanj niste naredili nič - kdo si želi še poslušati vaše medsebojne obtožbe, opravite jih sami med seboj in bodite vsaj toliko fair do svojega naroda, da odstopite in morda s tem naredite prostor tistim pravim ljudem, ki jih skrbi dobrobit naroda ne pa samo lastno življenje. Prosim, pojdite iz javnega življenja, ker vas nihče več ne more poslušati.