Kvak.com

Aneta Salihovič končno srečna z moškim? Ne, ni Goran Breščanski!

ponedeljek, 22. marec 2010
Aneta Salihovič, Maja Malnar
Aneta Salihovič je po kar nekaj ljubezenskih razočaranjih dolgo govorila, da je edini moški v njenem življenju njen sinček Lejs Tai, vendar lepotica očitno ni več neosvojljiva trdnjava. Opazili so jo z visokoraslim moškim svetle polti in las, ki je njo in sinka spremljal v zdravstvenem domu na Rudniku v Ljubljani. Sicer pa se je Aneta za spremembe odločila tudi na prijateljskem področju: nekoč je bila njena dobra prijateljica Maja Malnar, zaradi spora pa potem nista govorili kar tri leta. To je trajalo vse do Kmetije slavnih, kjer sta se bili primorani družiti in se zato odločili, da razčistita nesoglasja, pravi Maja: "Na sprehodu sva se končno pogovorili o vsem, kar se je zgodilo, in razčistili. Tako sva se spet našli in sva spet dobri prijateljici." (vir: Lea, Story)
Komentarji:
 1. bravo pravi:
  22.3.10 ob 12.01

  ji privoščim, da si je dobila enga dedca. Samemu človeku v teh časih ni lahko...

 2. cucl pravi:
  23.3.10 ob 09.30

  kva, a srbin nč ne pride pogledat otroka?

 3. pepe pravi:
  25.3.10 ob 10.43

  prava mačka, ena lepših, se lahko skrijejo kvazi koščene lepotice, pa tudi posavska lepotica s tisti Hapzburžansko brado.

 4. VANESSA pravi:
  4.6.10 ob 15.41

  Z GORANOM BI MOGLA BIT SKUP.SEJ JE ZALJUBLJEN VATE IN MISLIM DA SI TUDI TI V NJEGA.LEPO BI BILO ČE BI GORAN POSTAL OČKA.BI TEMALI DOBILI POLSESRTCO AL PA POLBRATCA.ŠKODA DA SE TO NI ZGODILO.SEJ BI BIU GORAN VESEU.TEMALI PA TUD.UPAM DA SE BO TO ENKRAT ZGODL.DA BO SESTRCA.KAKO BI JI BLO IME?