Kvak.com

Miran Rudan: zanika odgovornost za smrt Marije Majde Kolenik, ne namerava plačati 40.000 evrov odškodnine

ponedeljek, 29. marec 2010
Deset let potem, ko so se odprla vrata rdeče alfe romeo, zaradi česar je usodno padla 47-letna kolesarka Marija Majda Kolenik in umrla, Miran Rudan še vztraja pri svoji nedolžnosti. Pevec je bil oktobra lani zaradi razsodbe, da je povzročil prometno nesrečo iz malomarnosti, obsojen na osem mesecev pogojne zaporne kazni, sedaj pa se je končala tudi odškodninska tožba otrok Kolenikove. Odškodnino (40.000 evrov) naj bi plačala zavarovalnica, ki pa lahko od Rudana zahteva povračilo. Miran medtem pravi, da zneska ne bo plačal: "Že deset let skušam dokazati, da sem popolnoma nedolžen, da sem bil le ob nepravem času na nepravem kraju. Gonja, ki se toliko časa odvija proti meni, mi je močno poslabšala zdravje. Le šest mesecev po hudi prometni nesreči, ki sem jo le po čudežu preživel, so me začeli preganjati kot najhujšega zločinca. Nisem se znal braniti, bil sem popolnoma zbegan, ker sem imel hude poškodbe glave. Niso mi dali možnosti, da se pozdravim ..." (vir: 24ur.com)

Komentarji:
 1. CL1T pravi:
  29.3.10 ob 18.20

  kakšen bedak...

 2. Mycka pravi:
  30.3.10 ob 05.52

  Ja zakaj bi pa on bil nad zakoni? Evidentno je, da je povzročil nesrečo s smrtnim izidom. Še malo kazni je dobil. A ni zanimivo, da se sedaj zgovarja na svojo nesrečo, zmedenost in je seveda nedolžen.

 3. opa pravi:
  31.3.10 ob 16.38

  mene briga čeje še junfer, plača naj

 4. maja pravi:
  3.4.10 ob 20.35

  res da denar ne povrne življenja,ampak pred sodiščem naj bomo vsi enaki, naj plača

 5. Jani pravi:
  14.4.10 ob 11.22

  Plača naj, čeprav uboge pokojne ne bo oživelo!!! NAJ PLAČA! Kako lahko trdi, da ni kriv? Zakaj je pa vozil avto, če ni bil priseben (kot on pravi)!
  Taki vozniki so najhuši za pešce in kolesarje!!!!