Kvak.com

Poročila se je Vida Žabot, nekdanja nuna in plagiatorska kolumnistka

torek, 30. marec 2010
Vida Žabot je v prejšnjem desetletju razvpito izstopila iz reda nun salezijank in postala celo Slovenka leta, znana pa je tudi kot predavateljica in publicistka - slednji poklic ji je sicer precej omadeževal škandalček, ko se je izkazalo, da so njene kolumne v Jani preprosto prepisane, kar je Žabotova tudi priznala. Malo znano pa je, da se je Vida lansko leto poročila z nekaj let mlajšim Markom. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. poly pravi:
  30.3.10 ob 13.45

  PRAV DREK; KODA KOGA TO BRIGA:

 2. suzi pravi:
  30.3.10 ob 13.47

  Mene cisto nic ne moti ta novica, tako da ne vem kaj je treba tako grdo govorit, samo zato, ker se je nekdo porocil????

 3. nada pravi:
  30.3.10 ob 13.54

  Ja edino pravilno.
  Fejst ženska je in res bi bilo škoda, da bi ovenela
  med hladnimi, neživljenskimi cerkvenimi zidovi,in bi se pedofelistični župniki sluzasto metali za njo...

 4. poly pravi:
  30.3.10 ob 13.54

  Suzi pojdi ji za pričo, kaj me briga za eno bivšo nuno, mene zanimajo bolje novice ne pa ŽABOT gdo je sploh ona, valda veš da je danes v Sloveniji lahko vsaka SLOVENKA LETA.

 5. chico payo pravi:
  30.3.10 ob 16.00

  nada, nekako dvomim da bi se pedofilski župniki metali za Vido Žabot. tako mlada pa tudi ni :)

 6. xyz pravi:
  30.3.10 ob 18.19

  Bravo Vida!

 7. Večno zvesta? pravi:
  30.3.10 ob 18.59

  Hmm, dala je že "večne" zaobljube Vsemogočnemu in ga potem nogirala. Če je prevarala Boga, kako trdne bodo potem njene zaobljube navadnemu smrtniku?

 8. spominka pravi:
  30.3.10 ob 20.18

  Vida Žabot je avtorica knjige Križ na prsih. Pravzaprav je to njena biografija. V knjigi tudi lepo opiše, zakaj je izstopila iz "samostanskega ceha". Znana pa je tudi po tem, kar pa smo že pozabili, da je je borila za to, da Razkrižje v Prekmurju ostane slovenska fara in da se v njej bere maša v slovenskem jeziku in ne v hrvaščini, ker naj bi Razkrižje spadalo pod Hrvaško.
  Ima magisterij, je tudi predavateljica na fakultetah v Torinu.

 9. minka pravi:
  30.3.10 ob 21.28

  Razkršje ni spadalo pod Hrvaško in ne spada, maša se bere v prekmurščini, večina ljudi pa je tako tam evangeličanske vere

 10. jaz pravi:
  31.3.10 ob 10.10

  @minka: Razkrižje (vsaj pravilno bi lahko napisala) ni v Prekmurju, ampak v Prlekiji. Maše se tam berejo v slovenščini, mogoče prleščini, zagotovo pa ne v prekmurščini. Sploh pa niso ljudje tam evangeličanske vere, ampak so v veliki večini rimokatoliki.
  Po osamosvojitvi je bil tam hrvaški župnik, ki je vztrajal pri branju maše v hrvaškem jeziku. Zaradi tega in še nekaterih njegovih "izpadov" so se ljudje uprli in ga skoraj linčali.

  Aplavz za razgledanost :)

 11. suzi pravi:
  31.3.10 ob 11.08

  Draga Poli!
  Jaz pa veliko raje berem novice o Vidi Zabolt, pa ceprav so sam en luft ... veliko raje kot pa kake bedarije in katastrofe od Pahorja, Kresalke, Golobica, Prijatelja in ostala kompanija ... OK? In ce slucajno nisi opazila - kvak ne slovi ravno po temu, da bi bil hudo informativna stran ... za kaj takega ti svetujem, da se obrnes na kako rtv stran. In jaz ji zelo privoscim sreco ... zenska ima taka jaja, da bi vsaj nasi politiki imeli 10% njenega poguma!!!

 12. vivian pravi:
  31.3.10 ob 12.04

  @minka: res lep primer razgledanosti. drugič preveri dejstva, preden daš takšno izjavo. pa malo slovensko geografijo ponovi.
  živim daleč stran od Prlekije, pa jo kljub temu ne uvrščam v Prekmurje.

 13. ivona pravi:
  31.3.10 ob 17.18

  Privoščim jima veliko ,sreče,ljubezni,prijateljstva in seveda mnogo let...