Kvak.com

Bo Bojan Traven tožil Pro Plus? Uroš Slak zaradi pokončne drže 'frajer slovenskega žurnalizma', pravi Bojan Požar

petek, 2. april 2010
Uroš Slak, Bojan Traven, Grega Repovž, Svet na Kanalu A, Bojan Požar
Nekaj dni zatem, ko je Bojan Traven dobil nenadno odpoved - njegovo mesto je dobil voditelj Gregor Trebušak, medtem ko je odpoved dal tudi Uroš Slak, češ da bi sicer izgubil svoje novinarsko dostojanstvo - se že pojavljajo ugibanja, ali bo nekdanji urednik oddaje Svet na Kanalu A sedaj tožil Pro Plus, tako kot sta ga odpuščeni urednici Sonja Javornik in Barbra Drnač. Medtem ko je prva dobila 20.000 evrov odškodnine, druga na to še čaka, pa je vprašanje, ali Traven v svoji pogodbi prav zaradi Pro Plusovih izkušenj z omenjenima urednicama, ni imel kakšnih varovalk, ki bi mu to preprečile. Sicer pa se je v zvezi z odpustitvijo Travna, ki jo je odločno podprl odgovorni urednik Mladine Grega Repovž, oglasil tudi Bojan Požar: Slaka je označil za "frajerja slovenskega žurnalizma", Repovžu pa očita slabo urednikovanje, politikantstvo in še marsikaj sramotnega ... (vir: pozareport.si, vecer.com)

Komentarji:
 1. šizo pravi:
  2.4.10 ob 18.04

  repovža ne bom komentiral... slak pa se je kljub pokončni drži nekje pred letom, dvema malo zgubil v lastni zveličavnosti. škoda dedca, v mojih očeh je bil najbolj perspektiven. vsaj dokler si ni postal všeč:)
  traven pa naj toži. malo odpravnine mu bo prav prišlo, ker kaj mu še ostane? info tv, požarreport,... :D

 2. lili pravi:
  2.4.10 ob 19.19

  Kljub pohvalam mi gre včasih uroš na živce ,ker je preveč vsiljiv in neolikan.Taki so nekateri novinarji.Lahko bi se malo ohladil.

 3. lady pravi:
  2.4.10 ob 23.09

  za mene je Slak CAR med voditelji! hvala bogu, da je bil vsaj eden, ki se je upal spustiti v boj s komurkoli! marsikatera afera je bila zaradi njega razkrita. na žalost nas gledalcev bodo kmalu ostali samo še tisti, ki jim bo politika napisala tekst, kaj morajo povedati na TV.

 4. vika pravi:
  3.4.10 ob 15.12

  SLAK JE CARRRRRRR....

 5. Bobovnik je car pravi:
  3.4.10 ob 18.33

  Svet je tako zanič, da je res čisto vseeno, ali Slak ostane, gre, itd. Naj vzamejo Tadeja Bratoža, ki nima kaj iskati v Odmevih.

 6. sonja pravi:
  4.4.10 ob 09.32

  Nujno bi bilo treba odstraniti Peroviča,ker je človek brez hrbtenice.

 7. lady pravi:
  4.4.10 ob 17.31

  normalno, da nima hrbtenice. ne more vrečo iz katere dobi denar kritizirat. na žalost