Kvak.com

Anđa Marič iskreno spregovorila o ločitvi od umetnika Primoža Dolničarja

torek, 6. april 2010
Anđa Marič, Primož Dolničar
Anđa Marič že deset let živi in ustvarja v Sloveniji. Trenutno je najbolj zaposlena s projektom Kisha, pri katerem poje v madžarščini. Sicer pa je pevka povsem iskreno spregovorila tudi o propadlem zakonu z umetnikom Primožem Dolničarjem, s katerim imata 7-letnega sina Gašperja. Njun zakon je veljal za idealnega, a Anđa pravi: "Moški vas spozna kot neko divjo redko žival in vas želi imeti, ker je lovec. Sčasoma, čeprav je bil moj mož odprtih pogledov, me je želel pod vplivom okoliščin spremeniti. Vedno se je našel nekdo, ki je pripomnil, da spet on pazi otroka, ko jaz delam, in še sto drugih malenkosti. Človek ne more biti vedno imun proti temu, tudi on ni bil. Ne obstaja samo en razlog za najin razhod, milijon jih je, tako na moji kot na njegovi strani. Da bi zakon uspel, mora med partnerjema obstajati neskončna iskrenost, najprej pa moraš biti iskren do samega sebe. Pri tem sva midva odpovedala." Z nekdanjim možem pa nimata več niti prijateljskega odnosa: "Vedno bom prepričana, da ima Primož najinega otroka enako rad kot jaz. Glede tega mu bom vedno zaupala, prijatelja pa ne bova nikoli več. Prijateljstvo med nama je že davno izginilo. Vedno pa bova starša in bova skupaj skrbela za Gašpija." (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. Mycka pravi:
  6.4.10 ob 06.56

  Moški ostane moški, naj bo še tako sodobnih nazorov. Vedno ga je in ga bo motilo, če je ženska samostojna, uspešna, neodvisna in bog ne daj še lepa, čeprav si je tako želel. In veste kaj mi je nekoč rekel kolega: "Moški imamo radi pametne ženske, sam naše ne smejo biti, ker jih potem ne obvladujemo!"

 2. suzi pravi:
  6.4.10 ob 07.49

  Amen! (za Mycka)

 3. Mycka pravi:
  6.4.10 ob 08.01

  Hvala Suzi, zdej se bo pa usulo po nama ( z moške strani ).

 4. Edivardi pravi:
  6.4.10 ob 08.49

  ...An?i,se je začelo FUZLAT v Sloveniji(EU)-posledično pa potem vsaki tujec misli da bo postal eden izmed nas..........ni bljižnic !Ne poznam je osebno a v eni oddaji ko so opremljali sobe je sodelovala in ni bila izvirna,Slovenca je pa le dobila a ne za dolgo : )Bedak je bil in bo ostal !!Ubogo dete !!

 5. Godrnjalo pravi:
  6.4.10 ob 09.04

  Mycka tvoj komentar je odlicen. Podpisem se pod njim tudi jaz. Anđi zelim veliko uspehov v zivljenji in da bi zavedno ostala iskrena in postena do sebe in do soljudi.

 6. Kdo je Anđi??? pravi:
  7.4.10 ob 23.25

  Pa kdo je ta Anđi in zakaj je tako slavna, da o njeni družini beremo tukaj?
  Mycka... jaz sem optimistka... verjamem, da nekateri pa le odrastejo enkrat...

 7. Mycka pravi:
  8.4.10 ob 05.30

  No ja pravijo, da upanje umre zadnje, pa dajmo verjeti, da je temu tako. Kdaj pa nastopi "tisti enkrat", je pa drugo vprašanje.

 8. kati pravi:
  20.7.10 ob 12.01

  Kdo pa je to???