Kvak.com

Predstavniki na Eurosongu Ansambel Roka Žlindra in Kalamari - zakaj jih nacionalka ne podpira?

sreda, 7. april 2010
Ansambel Roka Žlindre, Kalamari, Barbara Ogrinc, Rok Žlindra, Ema 2010, Evrovizija, Ansambel Roka Žlindra in Kalamari, Jože Jež Pepi
Ansambel Roka Žlindre in Kalamari so slovensko občinstvo s svojo spevno pesmijo navdušili, zanimivo pa je, da jim podporo odreka RTV Slovenija, ki Emo pripravlja. Zmagovalci Eme in letošnji slovenski predstavniki na Eurosongu tako niso dobili videospota, ne vrtijo pa jih niti na radiu, ker po besedah urednika uredništva za glasbo Vala 202 Andreja Karolija skladba Narodnozabavni rock "ne sodi v dogovorjen glasbeni format drugega programa nacionalnega radia." Upajmo, da bo "sprememba scene" bolj pasala evropskim gledalcem - naši predstavniki se bodo predstavili 27. maja na drugem predizboru. (vir: 24ur.com).
Komentarji:
 1. manca pravi:
  7.4.10 ob 19.36

  RTV pozablja, da ljudje plačujemo naročnino in se nebi smeli posamezniki obnašati kot lastniki. Če smo se z glasovanjem tako odločili je treba to spoštovati in ansamblu pomagati saj ne gre iz njihovih žepov. Marsikaj tudi nam ni všeč pa se ne obnašamo tako nesramno. koloko pa stanejo razni honorarji in itd?

 2. robi pravi:
  7.4.10 ob 22.18

  ne morem vrjet kaj bo še v sloveniji .........
  prvo trošiš svoj denar za glasovanje pol nekaj takega slišat groza. RTV IN DRUGI bi mogli pomagati da uspejo na vrh.....ne vem zakaj prikazujejo ansambel zato nimamo nigdar nič
  srmota ZA DRŽAVO

 3. Ajda pravi:
  8.4.10 ob 16.13

  Ja, vse kar ste napisali je res. Jaz osebno zelo malo poslušam in gledam RTV SLO, raje posušam druge radijske programe in TV oddaje, ker so veliko boljši, kljub temu, da se morajo sami financirati. Kdo pa mislijo, da so. Očitno bo maralo počiti. Mi uboga raja jih pa plačujemo.

 4. lili pravi:
  8.4.10 ob 21.04

  Kaj si pa misli Karoli,kot da je vsemogočen?Ljudje že vemo kaj nam je všeč,ni treba ,da nam soli pamet nek Karoli.

 5. kujot pravi:
  8.4.10 ob 23.32

  ...pa ste vi ta "zgornji", ogorčeno-užaljeni pametnjakoviči pomislili, da bi naredili eno "ta'r'meno stranko... vam rečem u luftu pridete u DZ...

 6. Goveja muzika s kalamari pravi:
  10.4.10 ob 19.30

  Valjda, da jih nacionalka ne podpira. Prvič, izpred nosa so odnesli zmago njihovim varovancem iz Mariotove štale. Drugič, objektivno gledano so letošnji zmagovalci dosegli absolutni poden tako v žanru rock glasbe kot v žanru narodnozabavne glasbe. Zmešaš dva zanič komada iz nezdružljivih žanrov in kaj dobiš? Če bodo na Evroviziji dosegli karkoli več od zadnjega mesta, bo to tak čudež, da bo Lojze Grozde iz mučenca lahko direktno postal svetnik.

 7. Evrovizija pravi:
  10.4.10 ob 19.31

  Državam, ki na glasbene festivale pošiljajo takšna skrpucala, bi za 3 leta prepovedal nastopati na Evroviziji.

 8. Anonimni pravi:
  12.4.10 ob 15.18

  ta pesem bo osramotila celo državo

 9. martina pravi:
  15.4.10 ob 16.51

  seveda jih ne podpira, zakva bi jih pa? manj k jih vrtijo na radiu, bl sm srečna, kr pesem je zanič. pa še osramotili se bomo, kukr je povedal nekdo pred mano, izpadli bomo k največji kreteni.

 10. Stašy pravi:
  25.4.10 ob 15.59

  Vi k pesem kritizirate boste izpadli kot najnajnajnajvečji idioti. pa veste kaj je idiot? to k ste vi. prvi 3 strinjam se z vami!