Kvak.com

Lili Žagar spet na Svet na Kanalu A? Nekdanja voditeljica opažena na Pro Plusu le dva dni zatem, ko je bil odstavljen Bojan Traven ...

sreda, 7. april 2010
Svet na Kanalu A, Lili Žagar, Marko Potrč, Uroš Slak, Bojan Traven, Pro Plus
Bo Svet na Kanalu A spet vodila Lili Žagar? Dva dni zatem, ko je bil čez noč odstavljen urednik Bojan Traven in dan zatem, ko je odpoved zavoljo ohranitve svoje novinarske kredibilnosti dal novi voditelj Uroš Slak, je Lili "prišla vsa urejena na recepcijo Pop TV-ja, nato pa so jo prišli iskat in jo peljali v drugo nadstropje, kjer pa ni nič drugega razen vodstva podjetja." Zdaj mamica malega Tilna in njen partner Marko Potrč sta bila seveda prvi voditeljski par oddaje - Potrč je lansko leto odšel zaradi konfliktov s Travnom, Žagarjeva pa se zaradi porodniške v oddajo ni več vrnila. Sicer pa je nekdanja voditeljica na vprašanje, ali bi se vrnila na Svet, dejala: "Težko rečem karkoli. Vsaki ponudbi dam čas za razmislek." (vir: Lea, Nova)
Komentarji:
 1. Neja pravi:
  7.4.10 ob 19.08

  Super, če LILI res pride nazaj. Bomo po dolgem času vsaj brez "jeze" spremljali poročilča ob 18. uri. Ne da čakam, kdaj bo zopet "smejalka" z nasmehom napovedala nekaj žalostnega!

  LILI, ČAKAMO TE!!!

 2. Ana pravi:
  8.4.10 ob 10.44

  Bilo bi super,če se vrne Lili in Marko nazaj.Ker ti novi napovedovalci so ubupni js več ne gledam svet,če se pa lili in marko vrneta bom spet gledala svet .

 3. jan pravi:
  11.4.10 ob 13.29

  ma naj lepotica ja prava mačka