Kvak.com

Whitney Houston hospitalizirana zaradi koke? Viri pravijo, da je diva spet zašla ...

četrtek, 8. april 2010
Whitney Houston, Bobby Brown
Povratek na sceno Whitney Houston ni tako uspešen, kot so se nadejali njeni oboževalci in glasbena založba. Njena turneja je katastrofalna, saj pevka komaj zadene note in se zanaša bolj na spremljevalne vokale, menda pa tudi ni tako trezna, kot trdi. Njena včerajšnja hospitalizacija je bila tako posledica sesedanja njenega nosu zaradi večletne zlorabe kokaina - izraz, ki so ga uporabili njeni predstavniki je bil seveda "težave z dihanjem in infekcija". Sicer pa so jo prejšnji mesec v hotelu opazili, ko je v družbi bivšega moža Bobbyja Browna kričala na natakarja, kje je njena pijača, povsem vseeno pa ji je bilo tudi, da jo ljudje vidijo, kako kar pri šanku snifa kokain.
Komentarji:
  1. Zbogom, Whitney pravi:
    8.4.10 ob 21.31

    Iz izjemno lepe deklice iskrivega pogleda in božanskega glasu je kokain naredil mentalno zblojeno narkomanko z uničenimi glasilkami. Kokain povzroča demenco in ona ni izjema.

  2. Mojca pravi:
    9.4.10 ob 09.17

    Whitney je primer, ko nepravi moški in pomanjkanje ljubezni v zakonu človeka potisnejo v mamila. Dokler ni spoznala moža jih ni jemala ampak jo je k temu navadil on.