Kvak.com

Katarina Kresal nad spletne komentatorje? Kriminalisti hočejo podatke avtorice ministrici domnevno grozilnega sporočila ...

ponedeljek, 19. april 2010
Katarina Kresal, Bojan Požar
Katarina Kresal se že vse od afere bulmastifi javno jezi na spletne komentatorje, tokrat pa je nadnje poslala celo policijo. Bojan Požar je tako od kriminalistov dobil zahtevo po predaji podatkov o IP številki avtorice pod vzdevkom "nina", ki v sporočilu obupuje nad trenutnim stanjem in grozi s pobojem Kresalove, svoje družine in sebe. Požar se ni dal in odvetnik Franci Matoz je policiji razložil, da novinar teh podatkov ni dolžan dati. (vir: pozareport.si) Pri tem se pojavlja vprašanje, ali Kresalovo tako zelo skrbi le zase ali pa morda za avtorico in njeno družino. Tukaj si lahko preberete komentar, ki je sprožil kriminalistično akcijo.
Komentarji:
 1. pika pravi:
  19.4.10 ob 19.34

  To ne moreš verjeti, kaj se to dogaja.

 2. jože pravi:
  20.4.10 ob 07.14

  res diskriminacija medijev,prvi je bil na udaru A kanal in pop tv,sedaj Požarnik,po vseh podatkih bi pa morala KK sama odstopiti,a je preveč samovešča in mafijska,škoda za naše novinarje in direktorje novinarskih hiš.da se je tako bojijo.pravim da se mogoče Požarnik ne bo pustil,vsaka mu čast.

 3. suzi pravi:
  20.4.10 ob 07.43

  Mislim ej!!!! To sploh ne mores verjet ... se bere kot neka nadaljevanka ... Kresalka kot glavna negativna oseba za katero ne veljajo zakoni!!!!! Joj, upam da jo jutri odstavijo!!!! In samo tako mimogrede ... ce misli Kresnica lovit vsakega, ki je ne mara ... bo polovila 80% Slovencev!!!

 4. kkk pravi:
  20.4.10 ob 09.20

  Ženska je popolnoma obupana, iz pisanja je razvidno, da ji je država zajebala življenje... Kresalka se je pa do zdaj norčevala iz takih, sedaj jih bo pa zapirala. EJ!!!!! Ljudje, v zapore nas bodo tlačili in tam jebali v riti. DAJTE NAM DELO IN PLAČE!
  Samo krik, ne bodo nam dali nič, le vzeli, ker rabijo za avion v Milano pa za cote...

 5. BB pravi:
  20.4.10 ob 09.56

  A ni bilo tako da grožnja ni kaznivo dejanje...

  Ubil te bom je ok, ker še nič ne narediš (velja za normalne smrtnike). Če pa nekomu praviš da je idiot ga pa žališ ;-)

 6. mamca pravi:
  20.4.10 ob 11.30

  ta kresalka se drži kot pijanc plota ,ni šans da bi jo odstrelil,ma hudičevo podporo,al pa se jo kdo tolk boji ker verjetn veliko ve in koga drži za vrat!

 7. lady pravi:
  21.4.10 ob 00.03

  saj pridejo volitve, kresalka, pa bo vse jasno, kam spadaš. bravo Požar!! si edini, ki se upa, kot vedno. mi smo pa s tabo! CAR

 8. Jani pravi:
  21.4.10 ob 00.33

  Bravo Bojan Požar - vsi normalni slovenci smo s tabo!
  Kresalka naj pa počaka naslednje volitve .... po vsej verjetnosti bo imela 2 glasova - enega od sebe in enega od svojega partnerja!!!

 9. xy pravi:
  21.4.10 ob 10.22

  Da bi vsaj buh dal, da bi Kresnica danes odfrčala iz vlade!!!!!

 10. Neža pravi:
  21.4.10 ob 13.18

  Joj, joj, joj...Kakšna država smo postali....Več kot eno uro že spremljam na Tv Slo 2 prenos iz parlamenta - interpelacija K.Kresal..Sem brez besed! Gospa KK se pri nekaterih umakne iz dvorane...Očitno jih noče poslušati. Menim, da
  bi morala sedeti tam in poslušati VSE!!!

  Težko verjamem, da preganjajo pisce komentarjev...

 11. Anonimni pravi:
  21.4.10 ob 21.43

  Kako rečejo tistim, ki so zaljubljeni vase in prepričani, da delajo naj, naj, najboljše....??!!

  Ura se približuje 10. zvečer, pa KK še vedno vztraja, da bo ostala na "prestolu". Kaj ni škoda, da se tako daje v zobe...Podpirajo jo tisti, ki se tudi bojijo za svoje stolčke...

 12. šizo pravi:
  22.4.10 ob 09.03

  kresalova bi morala res še marsikaj pojasniti, toda oprostite - včerajšnja interpelacija in izvajanja 'osebkov' v parlamentu so bili na takšnem nivoju da tudi jaz na njenem mestu ne bi odstopil!
  resno se bo treba zamisliti nad standardi ki veljajo za politike. meni je še vedno bolj moteče kar je naredil golobič kot kar je/ni naredila kresalova. njej (za zdaj) ni dokazano nič pri nobeni aferi. niti bulmastifih, niti pri najemu. še vedno trdim, da je treba pregledati tudi druge najemne pogodbe, če so te še bolj neugodne za državo, kar nekateri trdijo, potem je potrebno pogledati tudi tista. in predvsem kaznovati odgovorne v ministrstvih ki so jih podpisali.
  požar je človek ki premeša 'drek' in pusti da smrdi. nikjer ne gre v dokazovanja ampak predvsem našteje dejstva, največkrat pa polresnice, ter čaka kaj se bo zgodilo. ampak tudi take rabimo, saj se potem kdo bolj resno pozanima o stvari. v stilu kjer je dim je tudi ogenj:)
  glede komentarja pa: ne glede na stisko pisoče je sestavek idiotski. teta je zrela za zdravljenje. še pred njo pa mož pijanec! zelo koristita otrokom, res! naj se raje pozanima za došolanje, prekvalifikacijo,... slovenci smo načeloma zelo leni glede dokvalifikacij, vožnje na delo, sprememb... kar se tega tiče, imajo delodajalci kar prav.

 13. šizo pravi:
  22.4.10 ob 09.06

  BTW resnično me zanima povprečni IQ volilca SNS :D:D

 14. kujot pravi:
  22.4.10 ob 12.32

  ... ja kaj, kako, a je že fertik, a bo še, a res ne bo več, pa ne no, pa dejte še no, ja pa referendum pa to, pa sam 13 ur, ja škoda no...se mi zdi da bi bila bistveno bolj nepredvidljiva situacija okoli šlampasto pobranih čvečkov...

 15. xxx pravi:
  22.4.10 ob 21.27

  nima pomena nekaj okoli kresalovke saj vsi vemo kaksna je za njo zakoni ne veljajo skoraj vsa slovenija je proti njej pustimo jo ko bojo naslednje volitve bo odjebala

 16. lady pravi:
  23.4.10 ob 09.41

  KK točno ve, da ne bo odletela, saj vendar ona vodi vlado. ima vse glavne adute v žepu (policijo, sodstvo..) problem je Barbika, saj je nesposoben (jaz kot predsednik vlade.. ha ha..), če pade KK, pade tudi on in ona to ve. obeh nas bodo rešile edino volitve. do sedaj so proti KK padli vsi, ki so si drznili kaj reči čez njeno visočanstvo, tudi taki, kot je janša, jelinčič, pokleknil je pahor.. pač tako je. je močnejša, kot bi si kdo mislil. smola za vse nas državljane. ampak poraja se vprašanje, koga bomo volili, če že sedaj vidimo, da nima nobeden drugi politik hrbtenice, kaj šele jajc?

 17. tone pravi:
  23.4.10 ob 18.50

  kk je lukrecija borgia

 18. Jani pravi:
  24.4.10 ob 13.07

  Ja, ja - Kresalka nad vsemi "drżi roko" v kateri drži najdražjo žensko torbico in nosi uhane za 30.000 € .... in leti z avionom v Milano po nakupe garderobe. Kdo jo bo ustavil? kdo ji bo predlagal, da naj se že neha "preseravati" z najndražjimi oblekami, čevlji in nakitom? Čeprav ji to nič ne pomaga. Če oseba "ne zna nositi" obleke - ji ne pomaga tudi najprestiznejša znamka. Ko Katarino hledam kako hodi ... nima ženskega neżnega stila ... govori "napiflano" hladno in odrezavo! Naj raje spremeni delovno mesto in naj raje opravlja delo paznice v zaporu ... to bi ji zelo odgovarjalo, ker samo komandira in ukazuje!!!

 19. Neža pravi:
  24.4.10 ob 17.14

  Že dolgo me nobena stvar ni tako negativno presenetila, kot te zadnje novičke....Najprej "gonja" za pisko komentarja, za katero so skoraj razpisali tiralico.

  Druga stvar, pa je "rajanje raje" v Asu po glasovnju o interpelaciji KK. To pa je več kot žalostno, nagnusno, norčevanje iz slovenskega naroda in konec koncev tudi kolegov iz parlamenta! Bruh, bruh, bruh.......

 20. teta pravi:
  26.4.10 ob 14.57

  za take denarje vsak mesec bi tudi jaz naredila žur, ker pa imam samo500evr pa ne bo nič z žurom.

 21. Anonimni pravi:
  1.5.10 ob 14.04

  A še ne bomo nehali s to KRESALKO? Če je samo oz. bi bilo samo polovico res, kar naj bi zagrešila ona oz. njeni najbližnji in če bi bila "PAMETNA", NE " LEPA JE- KRIVA JE", bi odstopila!!!!!