Kvak.com

Barbara Šerbec - Šerbi: kolegi ji bodo pomagali, med njimi tudi Jan Plestenjak

torek, 4. maj 2010
Novica, da je nekoč tako popularna Barbara Šerbec - Šerbi ostala brez noge in da se finančno komaj prebija, se je dotaknila mnogih. Šerbi je bila pred tremi leti gostja v oddaji Sproščeno z Marlenno, kjer je kot skrivnostna gostja presenetila Jana Plestenjaka. Ta ji je na začetku kariere posvetil pesem, saj mu je priskočila na pomoč. Nasploh je bila pevka vedno pripravljena pomagati vsem kolegom, ki so to potrebovali, na svojem domu pa je pogosto organizirala razkošne pogostitve, za katere ni ji nilo nikoli škoda dati denarja. Jan, pevec skupine Lene kosti, ki je s Šerbi nekoč pel v duetu ter drugi kolegi sedaj že razmišljajo kako ji pomagati in načrtujejo, da bodo zbrali denar za računalnik. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  4.5.10 ob 15.05

  Denar za računalnik? lol To je sigurno prioriteta v njenem življenju, ja.

 2. tija pravi:
  4.5.10 ob 16.15

  anonimni-to je pa res lepa gesta saj je javno povedala da si ga želi-ne moreš biti tako ciničen.Ker jo bolezen ovira da bi kam šla, si bo lahko tako krajšala dneve-lepo.Barbara je ful faca jo poznam iz gimnazije - optimizem je njena vrlina...

 3. Marjan pravi:
  4.5.10 ob 16.23

  Kje je zdaj tistih samo miljon ki smo peli pesem in noreli ob tej pesmi?Vsak naj prispeva samo po 1EU,pa si bo finančno si opomogla,jaz sem za, samo TRR nam sporoči Šerbi in glavo pokonc in stvari se morajo uredit.

 4. Anonimni pravi:
  4.5.10 ob 16.45

  Aja, nekateri nimajo za hrano, njej bodo pa doniral denar za računalnik? Kakor sem prebral v časopisu ima dovolj dnarja za kofe in čike, tko da tok obubožana očitno spet ni.

 5. Marjan pravi:
  4.5.10 ob 16.54

  Tisti ki nima denarja za hrano, mu tudi donirat ni treba

 6. opa pravi:
  4.5.10 ob 19.11

  JA anonomni, tudi računalnik je prioriteta, ti bi to lahk vedu. Ko tolk visiš gor prišparaš pri čikih, krofih, predvidevam da tudi pri žajfi. Mačka pa verjetno tud nimaš več (ker je crknu ali pobegnu)

 7. opa pravi:
  4.5.10 ob 19.14

  Jaz bom Pomagal Šerbi. Punca, glavo pokonci :)

 8. Pow pravi:
  4.5.10 ob 21.46

  Naučite se brati, krofom se je odpovedala zaradi sladkorne že pred leti. Če bi meni odrezali stopalo in bi ostala brez prijateljev, obsojena na kavč pred TVjem, bi tudi napraskala tisti denar za čike. A je to sploh kakšno življenje?

  Še danes se nasmehnem, ko se spomnim Šerbi iz njenega najboljšega obdobja. Vedno je bila pozitiven lik v sivem vsakdanjiku in zelo me je prizadela ta novica o njenem stanju. Podpiram vse, ki ji poskušajo omogočiti stik s svetom, pa čeprav s pomočjo računalnika. Pozivam tudi Aleša Klinarja in ostale muzikante, ki tako radi organizirajo dobrodelne koncerte, da povrnejo Šerbi tisto iskrico v očeh... tisto, ki nam je popestrila še tako težke čase.

  Šerbi, ne daj se, s tabo smo!

 9. igor pravi:
  4.5.10 ob 22.01

  ne me jebat a je Šerbi že vse zapravla ja kam je pa dala denar-saj je veliko zaslužla

 10. Anonimni pravi:
  4.5.10 ob 22.09

  pa kdo je omenil kakšne krofe? Napisal sem kofe, če želite že ravno knjižno pravilno - kava. Tudi sam spoštujem Šerbi kot odlično pevko. Prej nisem bil ravno prave volje, ko sem tisto pisal. Predvsem sem s tem hotel povedati to, da bi vendarle raje denarno pomagal kakšnim otrokom v Afriki(tudi v Sloveniji, da ne bo pomote), da bi lahko sploh preživeli. Glede denarja za kavo in čike noben od nas ne ve, ampak pustimo to ob strani.

  In opa, če preberem nekaj člankov na netu in opravim nekaj dela na compu, vsaj za moje pojme še ne pomeni da visim na kompu cel dan.

  Če si že ravno omenil živali, jih imam in je za njih dobro poskrbljeno ;)

 11. Anonimni pravi:
  4.5.10 ob 22.12

  Aja še to, Marjan, če imaš morda Slovenske novice, je bil (mislim da prejšni teden) v članku od nje objavljen TRR.

 12. tija pravi:
  16.5.10 ob 20.28

  NO,TAKO HUDO PA SPET NI.V MOJI DRUŽINI POZNAMO TO BOLEZEN-MORDA CELO HUJŠO,SAJ NI SAD NEZDRAVEGA ŽIVLJENJA,TEMVEČ KOT AVTOIMUNA BOLEZEN(TIP 1,ŠERBI PREDVIDEVAM IMA TIP2 )IN TA OTROK BO MOGEL S TO TEŽAVO,OKVARO(TEMU TAKO REČEMO PRI NAS) ODRASTI,ŽIVETI,DELATI IN SE ODREKATI....
  TOREJ?
  ŠERBI,TUDI TI ŠE LAHKO SKRBIŠ ZASE.ŽELIM TI POGUMA,DISCIPLINE IN SREČE

 13. ŽEJEN KOT KAMELA pravi:
  20.12.10 ob 10.06

  Pred leti sva bila oba zaželjena povsod in nepotrebna take ali drugačne pomoči-žal pa bolezen ne prizanaša in ne izbira.Mene je poslala na Golnik in na Onko v Lj.,tebi pa je dodelila drugačne tegobe.Ker sva oba večna optimista,bova tudi tokrat zmagala-verjemi! Lp E...