Kvak.com

Saša Einsiedler in Tilen Pusar: prepirata se na njenem blogu

četrtek, 6. maj 2010
Saša Einsiedler in Tilen Pusar si imata - sodeč po njunih jeznih dopisovanjih preko njenega bloga - očitno še precej za povedati. Sašin prispevek o pedofiliji v katoliški Cerkvi, je Tilen komentiral: "Prenehaj lagati ljudem in sebi. V krščanstvo ne verjameš več! Ti nočeš prerasti vzorcev. Padla si na nivo, na katerem si bila pred desetimi leti, ko sva se spoznala. New age, ženski egoizem, svoboda… Nehaj ljudem prodajati, da se je za družino treba boriti itd. Za družino se borim jaz, ti pa kot praviš, potrebuješ čas zase, da se lahko najdeš. Podpiral sem deset let tvojega iskanja, ti stal ob strani tudi, ko so ti bližnji obrnili hrbet. Vabil sem te k trem duhovnikom na pogovor, pa si vse zavrnila. Zdaj je pa res že skrajni čas, da se resnično najdeš. Bodi poštena do ljudi ali pa jim ne piši!" Saša mu je na napisano odgovorila, da naj se kar sam sramoti, Tilen pa je nato dodal: "Večkrat sem ti že rekel, da ne piši o meni (nama). Tvoje pisanje o družini ali veri je enako, kot bi jaz solil pamet o zvestobi. Bodi poštena! Poišči se že enkrat." (vir: heliopolis.si)
Komentarji:
 1. smart pravi:
  6.5.10 ob 06.28

  oba mi gresta na živce, ampak Saša bolj. On je koza in ima tisti oduren nasmeh na faci, da takoj vidiš, da je hinavka!

 2. Vzgojiteljica pravi:
  6.5.10 ob 06.29

  Joj, a se tadva še ne mislita zbasat iz peskovnika?

 3. reza pravi:
  6.5.10 ob 07.17

  Bedarija, take stvari uredita doma ali po pravni poti. To delajo samo ljudje z nisko pametjo....

 4. AJDA pravi:
  6.5.10 ob 07.39

  Res ne vesta kaj delata. Kaj se jima otroci nič ne smilijo. Mislita samo nase.

 5. šizo pravi:
  6.5.10 ob 08.47

  hehehe... lopov o poštenju:)
  neverjeten je voajerizem današnjega 'zahodnega' človeka. in kaj vse smo pripravljeni storiti za 5 min publicitete.
  res smo zreli za psihiatre in psihologe, samo kaj ko so tudi oni samo predstavniki današnjega časa, željni medijske pozornosti (ala ziherl, rugelj...) :D:D

 6. xy pravi:
  6.5.10 ob 09.52

  Kaj tadva mislita postat nova Cepina? Nas ne zanimajo vajini problemi ... resujta jih sama in z odvetniki, ce je treba!!!!

 7. tija pravi:
  6.5.10 ob 11.23

  Že stokrat prežvečeno.Naj se že ločita da bo mir.Kolk se jih loči brez pompa sam onadva očitno iščeta pozornost.Manj bi se ukvarjala z mediji pa več z otroci pa bi blo... zdej pa nehajte že z njima k sta dolgočasna.

 8. Janezka pravi:
  6.5.10 ob 15.24

  halo! saša je ok,tilen pa ni. kwa se pa umešava v njen blog
  k****

 9. Goreči vernik pravi:
  6.5.10 ob 17.34

  Morda bo pa Marija s Kureščka pomagala? Ah, že pred 5 leti je bilo jasno, kam stvari peljejo, mediji so pa napihovali "idealnost" njunega zakona.

 10. karmen pravi:
  11.5.10 ob 10.25

  Nobeden nima veliko pameti, da se kažeta oz. javno pljuvata. Konec ,koncev kaj nas zanima kako bosta reševala probleme. Oba sta en velik problem! Dokler si tega nepriznata je vse brezsmisla. Saša ni tako nedovžna, kot se mogoče prikazuje in verjamem, da tudi Tilen ne. Oba naj plačata za svoje grehe, vendar je problem, ker to ponavadi plačujejo otroci.....

 11. Jana pravi:
  12.5.10 ob 00.01

  Pa kaj je s to žensko narobe? Zakaj "pere osebno perilo" javno??? A se ne zaveda tega, da je tako javno "pranje" najbolj škodljivo za otroke????
  Saši bi moral nekdo prepovedati, da se javno krega z očetom svojih zadnjih otrok!!!! NAJ SAMA MED 4 STENAMI REŠUJETA PROBLEM in če ga ne moreta, naj gresta k strokovnjaku za zakonske težave, ki bo mogoče Sašo poslal k psihologu in potem še na nadaljnje zdravljenje k psihiatru. Meni njeno javno obnašanje ne deluje normalno ... kakšna je pa privatno, pa vedo samo njeni najbližji.

 12. expert pravi:
  13.5.10 ob 16.39

  in ti si jo vabil k fajmoštrom na pogovor? ali poleg zajca res nisi sposoben ženski nuditi še kaj drugega, a res misliš da so farji boljši od tebe, ni čudno da je do razdora prišlo, SAM SI KRIV, ko boš odrastel jo pa lepo prosi odpuščanja, če ti bodo otroci dovolili,sramotiš ta prave moške

 13. Jagoda pravi:
  14.6.10 ob 08.51

  inteligenca na nivoju... fuj in fej...