Kvak.com

Sebastijan Cavazza in Tina Vrhovnik Cavazza: njuna ločitev ni bila presenečenje

četrtek, 13. maj 2010
Sebastijan Cavazza, Tina V. Cavazza, Tina Vrhovnik Cavazza
Sebastijan Cavazza in Tina Vrhovnik Cavazza sta v svojem sedem let trajajočem zakonu doživljala vzpone in padce, med drugim sta preživela tudi ljubezen na daljavo, lansko leto pa sta preživljala družinsko tragedijo, kar pa ju je na koncu oddaljilo. Napetosti med njima nista mogla skrivati niti več na družabnih prireditvah, pred štirimi meseci pa sta se odločila, da je ločitev najboljša rešitev za oba. Bivša zakonca se želita na vsak način izogniti pranju umazanega perila v javnosti (ala Urška H. Čepin, Saša Einsiedler ...) in ostajata prijatelja. Pred nekaj dnevi sta bila celo opažena v enem od njunih najljubših lokalov, kjer sta spila kavico in se sproščeno pogovarjala. Očitno se bosta z ločitvijo soočala enako zrelo kot Boris Cavazza in Oriana Girotto. (vir: Lady, Lea)

Komentarji:
 1. mina pravi:
  13.5.10 ob 14.04

  Mislim,da je tako prav.Če dva nista za skupaj,je najbolje da gresta vsak svojo pot.

 2. narciska pravi:
  14.5.10 ob 21.31

  no, zdaj bo pa končno lahko moj ! ;-)

 3. magda pravi:
  16.5.10 ob 19.38

  Če se bosta razšla je to popolnoma njuna osebna stvar,je pa vspodbudno prebrati, da bosta to rešila na "normalen"način,tako kot to naredijo zreli in uravnovešeni ljudje,srečno obema!

 4. Zreli pravi:
  18.5.10 ob 22.33

  A to, da se 70 letni starček flodra z žensko, ki bi mu lahko bila vnukinja, in se potem (kot je bilo čisto vsem jasno, razen njemu) zadeva konča z ločitvijo in osamljenim otrokom NAJ BI BILO ZRELO? In to, da boemski igralec in vizažistka mogoče dobro skupaj izgledata, nimata pa istih življenjskih ciljev? Ne me basat z zrelostjo.

 5. Ančka pravi:
  19.5.10 ob 16.44

  Zakaj ni bilo to presenečenje? Zakaj bi se pa morali vsi ločit?

 6. Anonimni pravi:
  21.9.10 ob 22.44

  Že od vsega začetka sem vedela, da ne bosta dolgo skupaj. Zakaj? Ker je Seba globok človek, ta Tina pa je kura. pa še - vizažistka, no ja, kaj pa je sploh to?

 7. tamara pravi:
  20.1.11 ob 22.59

  anonimni.... kaj pa govoriš če človeka ne poznaš