Kvak.com

Škandal na Miss Universe Slovenije - za blamažo naj bi bil kriv predsednik žirije Aljoša Rebolj

sreda, 19. maj 2010
Miss Universe Slovenije, Sandra Marinović, Marika Savšek, Aljoša Rebolj, Delo Revije, Matej Raščan
Kdo je pravzaprav zakuhal napačen seštevek in prepis glasov članov žirije, zaradi katerega je krono Miss Universe Slovenije le čez konec tedna nosila Sandra Marinović, zdaj pa jo je dobila Marika Savšek? Viri iz podjetja Delo Revije trdijo, da je odgovoren predsednik žirije Aljoša Rebolj - na njegovo nekompetentnost je že ob imenovanju opozarjal Bojan Požar, češ da je bil Rebolj za funkcijo izbran le, ker fotografira reklamne kampanje za Rašico, ki jo ima v lasti Matej Raščan, sicer tudi tajkunski lastnik Dela Revij in lastnik  slovenske licence Miss Universe. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. vila pravi:
  19.5.10 ob 14.15

  Ali je kriv, Rebolj ali Novak..... Dejstvo vsega je,da so nesposobini. Pa take okuse, ko jih ima ta komisija, to je smešno. Vsaka Micka gre lahko na razpis, brez da se preveri, a je že bila v playboyu slikana ali ne. To vam je dokaz nesposobnosti. Da pa res lepa, dekleta več nočejo na tekmovanje to tudi nekaj pove, ker so same kuhinje. Toliko o tem...

 2. suzi pravi:
  19.5.10 ob 14.27

  Pa kdaj se bo folk nehal vtikavat v Playboy fotke???? Sej to ni izbor Miss Sveta, ker dekleta ne smejo bit porocena, obvezno brez otrok in nic golih fotk. Pri Miss Universe pa to ni nic posebnega, kot tudi to, ce ima punca kako plasticno operacijo za sabo!

 3. smart pravi:
  19.5.10 ob 14.44

  pa to se lohk sm pr nas zgodi

 4. chico payo pravi:
  19.5.10 ob 15.35

  šalabajzarji!

 5. Gargamel pravi:
  19.5.10 ob 19.24

  Gate na glavo

 6. opa pravi:
  20.5.10 ob 10.56

  primerjali ste štore in izbrali najlepšega...saj ne bo postala možganski kirurg; mislim da ji ni treba znati seštevati - saj komisija/žirija tudi ne zna... ;)

 7. Anonimni pravi:
  21.5.10 ob 09.33

  Tako šolani pa ne znajo štet do 10 sramota!