Kvak.com

Zoran Janković - župan Ljubljane zasačen pri prometnem prekršku, kazni seveda ni dobil ...

sreda, 2. junij 2010
Zoran Janković, Rok Furlan Tyson, Janez Koželj
Zoran Janković se je danes dopoldne s svojim luksuznim BMW-jem peljal po Rimski cesti. Zraven lokala Žmavc je avto parkiral dobesedno sredi ceste, sam pa nato pet minut stal na pločniku, telefoniral in se pogovarjal z neznanim moškim. "Ljubljanskega šerifa" so pri tem fotografirali zgroženi obiskovalci lokala, ni pa prvič, da so bili Jankovićevi bližnji ob očitnih prekrških nekaznovani. Tako je župan nekoč policista prepričeval, naj ne napiše kazni poslovnežu Roku Furlanu - Tysonu (ta posluje tudi z njegovima sinovoma), objavili pa smo tudi že posnetek podžupana Janeza Koželja, ki kliče redarje, da mu pridejo odklenit 'olisičen' avto ... seveda brez globe in še z opravičilom. (vir: pozareport.si) Dopolnjeno 7/6/10: vodja odseka za odnose z javnostmi pri MOL, Tjaša Ficko, vse skupaj pojasnjuje: "2. junija 2010 si je župan MOL Zoran Janković na prošnjo občanke ogledal stavbo na Rimski cesti. Na lokacijo je župana s službenim vozilom pripeljal voznik MOL, ki avtomobila ni zapustil, ampak je počakal v avtomobilu z vklopljenimi štirimi smerniki. Župan si je ogledal potek adaptacije stavbe, ki se izvaja v okviru projekta Ljubljana moje mesto in ki naj bi se, po mnenju bližnjih stanovalcev, izvajala prepočasi. V nekajminutnem pogovoru z direktorjem in nadzornikom navedenega projekta je bilo doseženo, da se bo projekt v prihodnje izvajal skladno z zastavljenim terminskim rokom, kar je bila tudi želja občanke, ki je župana obiskala na dnevu odprtih vrat."
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  2.6.10 ob 20.13

  kultura pa taka nimas kaj

 2. kr ena pravi:
  2.6.10 ob 20.15

  eni si lahk dovolijo vse. na žalost!

 3. Jani pravi:
  3.6.10 ob 02.02

  Če to počne, ga je lahko sram ... a normalni ljudje pa plačujemo kazni, tudi če samo pikico prehitro peljemo ... a gospod župan pa lahko parkira kjer mu paše ... taka dejanja mi niso všeč .. in ko take zadeve slišim, se ne počutim OK!

 4. Anonimni pravi:
  3.6.10 ob 04.21

  "Quod licet Jovi non licet bovi", to so vedeli že stari Rimljani, ko so gradili Rimsko ulico.

 5. franci pravi:
  3.6.10 ob 08.42

  Ne samo župan Jankovič, vsakdo, vsakdo, ki pride na oblast, to izkorišča v svoj prid. Dokažite mi nasprotno!

 6. šizo pravi:
  3.6.10 ob 09.42

  kdo ti bo dokazoval? saj bi tudi ti če bi bil 'gori'.
  slovenija je že cela hujša kot butale (tudi cel zahodni svet). money rules...

 7. mamca pravi:
  3.6.10 ob 10.22

  Tako je aroganten,misli da si lahko dovoli vse,no saj to tudi počne,ni vreden da še enkrat postane župan,kljub temu da po celi Ljubljani kopljejo in rijejo od tega je bore malo efekta,samo ,Upam da ne bo izvoljen!!

 8. VINKA pravi:
  3.6.10 ob 16.55

  ON JE NEDOTAKLJIV, TO MISLI NAMREČ ON. V JESENI GA NE BI VOLILA, PA ČE JE TAZADENJ, ON MISLI, DA JE FARAON.... KOPLJE PA ZATO, KER MALO TUKAJ MALO TAM PA VSE V ŽLAHTI OSTANE...

 9. Ajda pravi:
  3.6.10 ob 19.12

  Ja, je pravi kavboj, ampak ne iz Amerike, je iz Srbije. Tam kamor paše naj gre. V Sloveniji ne rabimo takšnih.

 10. šizo pravi:
  4.6.10 ob 09.08

  ja matr no... ustavil je, da ne bi telefoniral med vožnjo kot večina tu dela...
  vi pa spet takoj o tajkunih, partizanih, domobrancih pa kaj vem kaj še :D:D:D

 11. cobra pravi:
  1.10.10 ob 17.04

  Pravna država podpira tajkune jih ščiti ker so tudi sami vpleteni v umazana dela kot so MERCATOR ,PATRIJA ,LUKA KOPER, ITD če bi koga obsodili potem bi obsodili sebe zato lahko Jankovič mirno spi in se sprehaja po Ljubljani