Kvak.com

Tilen Pusar zanika, da bi bil nasilen do Saše Einsiedler

petek, 11. junij 2010
Saša Einsiedler, Tilen Pusar, Christian Gostečnik
Tilen Pusar se je odzval na poročanja, da je Saša Einsiedler zaradi njegovega nasilja končala na urgenci: "Poudarjam, da do Saše nikoli nisem bil nasilen. Njeno stanje je bilo dobro vidno v televizijski oddaji Piramida. Res je, da je do trenj prišlo zaradi vsebine SMS-ov v njenem telefonu. Na podlagi prepisa teh sporočil sem vložil kazensko ovadbo zoper njenega psihoterapevta patra Christiana Gostečnika zaradi napeljevanja k nasilju v družini." (vir: Story)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  12.6.10 ob 18.53

  Na, zdaj se je pa še Saški odpelalo... Pa ne mi spet s tistimi pokončna Saška, zmogla boš, ker ne bo tokrat in na takšen način ne...

 2. lady pravi:
  13.6.10 ob 14.35

  tilen, kako si sploh drzneš preverjati sašin telefon?? delaš se svetnika po časopisih in si nasploh nedolžen..., v resnici pa imaš podrt ego. pusti to versko usekanko pri miru naj živi svoje versko življenje, glupača. otroke obvarvaj pred tako mamo. takim, kot je saša se slej ko prej zmeša, mislim, da njej ne manjka več veliko. vsaj ti ostani na trdnih nogah in pusti, da ji "psihoterapevt" meša glavo.

 3. sany pravi:
  13.6.10 ob 14.50

  Tilen nehaj sam sebe hvalit,Saške pa v drek tišat.....
  Upam,da veš kaj mislim,ali pasi še enkrat preberi zgornji post,morda se ti bo zgodil preblisk v glavi.....
  men se je takoj ko sem tole prebrala....

 4. ana pravi:
  13.6.10 ob 21.27

  Kaj se Saša delaš svetnico, ko pa vsi vemo, da si versko blazna, tak s peno na ustih v cerkvi, je sigurno blazen. Raje bodi malo več z otroki, katerih imaš polna usta.

 5. dada pravi:
  14.6.10 ob 09.10

  takole ena žlica nikoli sama ne ropota, ampak pri saši se mi ne dopade to da je tako zabredla v cerkev (saj vemo kaj se dogaja v cerkvenih krogih) daj Saša tisti čas raje posveti otrokom kot cerkvi!!!

 6. muca pravi:
  14.6.10 ob 14.34

  ne zagovarjam tilna,mu pa verjamem in dam za prav, da je odšel k drugi, saj ta ženska /saša/ je ena zmešana baba.

 7. bojan pravi:
  11.10.10 ob 12.29

  Ne morem si kaj , da ne povem svojega mnenja in sicer:Vsi tisti, ki ste komentirali to zadevo mislim; da vsi skupaj ne premorete osemletke
  ter se vam je že zdavnaj odpeljalo.............
  to ni žalitev ampak golo dejstvo
  pa lepe dneve kolikor vam jih je še ostalo zunaj psihiatrije........