Kvak.com

Erika Žnidaršič - skriva svojega fanta, s katerim je v svobodni vezi

ponedeljek, 28. junij 2010
Erika Žnidaršič
Erika Žnidaršič je bila dolgo skrivnostna glede tega, kdo je njen spremljevalec, sedaj pa je razkrila, v čem je razlog: "Zdi se mi, da se je še vsaka, ki se je izpostavila s partnerjem za naslovnico, potem z njim razšla. Kar poglejte vaše stare naslovnice - koliko jih je še skupaj." Voditeljica verjetno kmalu ukinjene oddaje Piramida pove le to, da je njen fant bivši košarkaš, ki je zdaj v menedžerskih vodah, njuna zveza pa je odprta, češ da imata "čisto svobodno zvezo, on se druži z drugimi ženskami, ve pa tudi, kakšno službo imam, da moram kdaj s kom kam iti, in tudi ni razloga, da bi nekomu pojasnjevala, če grem s kom na kavo." (vir: Lea, pozareport.si)
Komentarji:
 1. šizo pravi:
  28.6.10 ob 14.14

  svobodna z/veza, ohlapna, ...
  to ni skupnost dveh, to je le priložnostno 'druženje' za katerega ni potrebno prevzeti nobene obveznosti, pravzaprav nobene odgovornosti:D

 2. vila pravi:
  28.6.10 ob 17.18

  PAMETNA ŽENSKA.....

 3. Dav pravi:
  28.6.10 ob 19.17

  To pomeni da ima fuk frenda :) podomače heh

 4. marjan pravi:
  28.6.10 ob 20.52

  Imam občutek, da si ženska po svoje predstavlja svobodno zvezo

 5. Janice Joplin pravi:
  29.6.10 ob 17.20

  Glede svobodne zveze mi na misel prihaja predvsem pesem: "Freedom's just another word for nothing left to lose...". Menedžerski košarkaš v odprti zvezi, ki poriva tudi druge ženske... njena mama je gotovo navdušena nad takšno "dobro partijo". Saj ni čudno, da noče z njim na naslovnico, če še za naslednji teden ne ve, ali bosta še skupaj.

 6. Anonimni pravi:
  30.6.10 ob 14.38

  meni je pa všeč, ker ima tako lepo noge na O.