Kvak.com

Saša Einsiedler - na dopust ne bo vzela otrok

ponedeljek, 26. julij 2010
Saša Einsiedler
Saša Einsiedler ima pet otrok, ki jih vsako leto pelje na počitnice, vendar si bo tudi letos privoščila oddih še brez njih. S prijateljico se namerava potepati po hribih ali poležavati ob vodi: "Se še nisem odločila, a si bom gotovo vzela košček poletne pogače tudi zase!" (vir: Lady)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  26.7.10 ob 10.00

  zdaj ji bo pa tilen dober... ali pa kdo drug... lovit bo šla, dvoličnica...

 2. Kr'en pravi:
  26.7.10 ob 11.18

  A pri petih otrocih bo šla sama na dopust?????
  Zdaj se pa ne čudim, zakaj sta jo oba moža zamenjala!

 3. manja pravi:
  26.7.10 ob 12.28

  Tudi Tilen gre sam na dopust,potem pa še z otroci,enako Saša.In kaj je tuki čudnega?!

 4. Anonimni pravi:
  26.7.10 ob 12.28

  joj a veste,da je naporno skrbet za 5 otrok?Tudi jaz bi šla na njenem mestu brez otrok na dopust.

 5. tinček z velike planine pravi:
  26.7.10 ob 13.07

  Seveda, prav imaš. Le pelji noge v raziskovanje. Te podpiram.

 6. kokla pravi:
  26.7.10 ob 13.11

  pa bo prišla nazaj zopet s kakšnim še mlajšim, pa bo kar naenkrat že šest otrok. haha ful je produktivna.

 7. Jani pravi:
  26.7.10 ob 13.33

  Ne vem zakaj ta ženska išče mlajše moške? Torej s 5 otroci misli, da mladci že komaj čakajo, da jih poišče!!!! Po mojem je tudi stari ne bi marali, ker ni zanesljiva po njenem obnašanju v prvem in drugem zakonu.
  Naj se resnično raje posveča otrokom, ker če jih je rodila, naj se jim tudi posveča kot mati!

 8. mamca pravi:
  26.7.10 ob 14.41

  Popolnoma se strinjam,če jih je rodila naj jih tudi vzgaja,takih "mamic" je kar nekaj,sam da dobijo denar za otroke jim pa ni dosti mar mar,čeprav se delajo vzorne matere !

 9. mina pravi:
  26.7.10 ob 14.41

  Tu vsi blatite Sašo,kiksno pa ga je Tilenček,ki je seveda brezmadežen kot Marija.Da ne bo šlo v pozabo-VARAL JO JE S PRAV TAKO POROČENO VZGOJITELJICO.Pa ne mislit,da zagovarjam Saško,ker ena pokrovka nikoli ne ruži sama,ampak morata bit za to dve.
  Močno upam,da vse zgornje komentarje pošiljajo moški,ker v nasprotnem primeru smo ženske res prave koke.Sicer pa obema privoščim srečo tudi z drugo osebo,če je že skupaj nista mogla najti.

 10. miha pravi:
  26.7.10 ob 16.19

  ona si bogačo vedno jemlje,neglede na posledice otrok in moških,je na zunaj ok,navznotraj pa....

 11. Manca pravi:
  26.7.10 ob 16.23

  Ja ljudje pa kaj vam je? Kaj si Saša ne zasluži, da si vzame nekaj prostih dni. Kolikor vemo je zgledna mamica in lepo skrbi za svojih pet otrok. Ko zlivate sem svoj žolč, tudi pozabljate, da je bil mož tisti, ki je varal, ne Saška. Kaj je pa narobe, če si po vsej tej goniji, vzame par dni zase. Človek lahko nudi samo tisto, kar ima.

 12. Anonimni pravi:
  26.7.10 ob 19.57

  Ne komplicirajte. Meni sicer Saša tudi ni všeč, ampak da si pa pri petih otrokih vzame par dni samo zase, pa povsem podpiram. Tudi mame morajo imeti svoje življenje no! Sicer pa, kolikor vem, niso več vsi njeni otroci tako majhni, da ne bi zmogli teh par dni pomagati skrbeti za mlajše brate in sestre ...

 13. nada pravi:
  26.7.10 ob 20.48

  Saj imata skupno skrbništvo, otroke bosta izmenično pazila doma in tudi na počitnicah, nič narobe zanju, za otroke pa je, ker si želijo mamico in očija skupaj z njimi, žal....razbita družina, neglede na vse....

 14. kkk pravi:
  27.7.10 ob 10.56

  Manca, kako pa ti veš, da je saška zgledna mamica?
  Ker glumi ubogo, nežno, zavrženo bitje? Sama laž je je!

 15. mina pravi:
  27.7.10 ob 11.44

  kkk,kako pa ti veš,da ni zgledna mama???

 16. mike pravi:
  27.7.10 ob 13.37

  dejte vse tiste,ki obsojate sašo kakšna mama je, poglejte same sebe. Pol vas non stop čepi za računalnikom na raznih fb,msnjih al pa trače prebirate, kafetkate s prjatlcam in tako naprej. Kaj je ona delala v svojih zakonih ve samo ona in njeni partnerji. Če pa se je odločila da si bo vzela še kaj časa zase in šla sama na dopust pa je to tudi prav, Tud vse ve,ki jo šinfate bi si ga, če bi si lahko. Ampak raj od same fovšije ker si mama 5ih otrok lahko vzeme dopust zase šinfate in govorite kaka je itd,pa same seb lažete da tega nikdar nebi mogle storit. Pa kaj še. naj si vzaem par dni zase in prav je tako, vse ostale pa si devite viklerje v glavo, pa še naprej delite na tem, da boste mela še mal širše riti ko jih mate.

 17. mamca pravi:
  27.7.10 ob 14.42

  tudi sama imam pet otrok pa bi zelo rada šla z njimi na dopust a žal ne morem ker si ne morem tega privoščiti, včasih mora biti ženska tudi malo samokritična, ker če jo je mož prevaral potem že nekaj ni v redu z njo. ti mike pa pojma nimaš , malo jo poglej v kakšni oddaji pa vidiš kakšen zahteven karakter ima. sama sebi je všeč. dam tilnu prav, si je poiskal takšno ki mu bolj ustreza po nežnem karakterju.

 18. marko pravi:
  27.7.10 ob 16.45

  Mamca,ti si šele ena velika kura brez možgan.Bodi raje tiho in ne delaj sramote ženskemu svetu.Jaz sem moški,pa ko sem prebral kaj si nakranclala me je zašraufalo.Take "babe"kot si ti niti v sanjah nebi imel,brez lastnega jaza in svoje volje.Te že vidim da samo kimaš.Take ženske so men aut,pa četud imajo pet otrok.
  Pa brez zamere,pa še nekaj ali imaš mogoče potrjeno,da te tvoj možek ne vara,če že drugač ne mogoče kdaj v mislih.Bodi malo samokritična.

 19. mina pravi:
  27.7.10 ob 17.52

  MAMCA ,pa ne mi rečt,da imaš pet otrok in da poleg vseh petih otrok uspeš brat trače.Res si dobra mamica,še več tako "sposobnih".

 20. biba pravi:
  27.7.10 ob 19.42

  MAMCA,JAZ PA MISLIM DA SI TI TILEN ALI PA SI ČIST ZA BREGAMI KER PAMETNA ŽENSKA NEMORE DAT TAKE BUTASTE IZJAVE.JAOOOO KAK SO ENI ČEZ LES.

 21. mike pravi:
  27.7.10 ob 20.16

  mamca mi govorimo o doputu ne pa kaka je saša v oddaji al pa nasploh. zakaj jo je mož pustil ve ona sama al pa tud ne. Ni pa to debata tega prispevka. Sam če maš brat trače pa pet otrok pol nevem kok si kej predana svojemu poslanstvu,zato ne obsojaj drugih ki zmorejo in si lahko privoščijo.

 22. šizo pravi:
  28.7.10 ob 09.25

  hehehe
  1. babnica pri svojih letih in po petih porodih izgleda odlično. nekatere (med vami) po enem ali dveh porodih uspešno nadgrajujete telo iz sodčkaste v sodovsko obliko, medtem ko je ona svoj 'karakter' izpilila že s skrbjo za telo:D:D
  2. glede na to, da je prosta obveznosti (do partnerja), ne vem zakaj ne bi šla 'lovit'. ni še tako stara da ne bi mogla/smela. dobro izgleda, pa mislim da bo prej morala pred kom bežat kot pa lovit...
  3. je 5 otrok vzrok da ne greš za kakšen dan v planine ali na morje? ima mamo, ima dovolj stare otroke, ima (dva) bivša partnerja, ki v tem času lahko poskrbijo za naraščaj. in ta 'grozna, neodgovorna' babnica ima tudi prijateljico, ki bo šla z njo. jaz ji privoščim...

  s tem nočem reči da je saša ideal (ali kot mama, ali kot voditeljica, niti da je karakterno dobra/slaba). samo to, da kar apriori napadati ali braniti nima smisla.
  aja še to... za nastopanje tako ali tako moraš biti en kos eksibicionista. torej je 'tip človeka' tako določen ;)

 23. šizo pravi:
  28.7.10 ob 09.28

  sorry... h je pobegnil pri ekshibicionistki :P

 24. ana pravi:
  28.7.10 ob 11.41

  MAMCA-ponavadi se ne oglašam ampak te trače samo preberem,ko sem prebrala tvoj komentar so me kar prsti zasrbel.Ne morem verjet,da takšen komentar da ženska v 21.stoletju,res ne morem verjet.Zapomni si,da moški vedno obožujejo ženske,ki vedo kaj v življenju hočejo,ki nekaj dajo nase(ne samo vase),ki ne posedajo za računalnikom in se smilijo same sebi.....Pa kaj bi naštevala.
  Saša je res samosvoja,mogoče drugačna od drugih žensk,vendar ima rada otroke in odločila se je da jim podari življenje klub temu,da obstajajo druge drastične metode.Že s tega vidika mi deluje topla oseba,ki pač zna uveljaviti svoj JAZ,kar je pri njenem delu(kot je povedal že šizo)pomembno,voditelj ne more bit vsak,tako tudi ne zdravnik,medicinska sestra,vzgojitelj,šofer....Vsak je za nekaj dober,najboljši.
  Sicer pa Saša ni od včeraj takšna,apak ima ta samosvoj karakter že od nekdaj,Tilnu je bil prav gotovo všeč,ker drugače se ne bi z njo odločil za skupno življenje.
  Kdo je v njunem primeru večji krivec za razdor zveze je tlele brezveze razgrabljat-to vesta le onadva,pa še onadva mogoče ne.Takšne stvari se dogajajo tako zvezdnikom kot tudi navadnim smrtnikom.To je pač del življenja in v Sašinem ter Tilnovem primeru šola iz katere upam,da bosta potegnila tisto najbolše.
  Pa še,da se dotaknem samega članka.
  Podpiram,da mame kdaj dajo možgane na off,ker le tako bodo zadovoljne in srečne in od tega bodo veliko odnesli tako otroci kot tudi partner-v Saškinem primeru otroci,ki bodo imeli doma veselo,nasmejano mamo.

 25. gema pravi:
  29.7.10 ob 20.26

  To pa je res čudno. Do zdaj je svoje otroke nonstop prodajala medijem, se delala kot da je naj mama, pa zdaj jih bo kar doma pustila?
  zame ena kokla, ki jo srbi

 26. matej pravi:
  29.7.10 ob 20.54

  Tale Tilen mora bit en velik bedak da iz rok izpusti takšno žensko,pomoje ni čist pr seb.

 27. matej pravi:
  29.7.10 ob 20.56

  saška kar privošči si saj si je ovi kreten tud KLUBTEMU DA JE MLAJŠI PA JE OD TEBE VIDET DOST STAREJŠ

 28. tejka pravi:
  30.7.10 ob 21.25

  Saša, ti si ena navadna koza antipatična

 29. Jože pravi:
  1.8.10 ob 15.12

  Ja ta Saša že skozi jamra pri prvem in drugem možu, zato sta jo imela oba poln "kufr". Rodi 5 otrok in potem odhaja brez njih na dopust! To meni ne deluje prava mati, niti ženska, ampak goska, ki po vsej verjetnosti odhaja sama na dopust, da bo našla kakega mladeniča!!! Meni je antipatična, zafnana babnica, ki sama za sebe misli, da se bodo moški kar metali za njo!

 30. kritik pravi:
  3.8.10 ob 12.26

  mojca kaj pa jamras,5 otrok pa 5 lacnih ust.kdo ti je pa kriv.kaj pa delate otroke pol pa jamrate,to ste res smesni.mene bi blo sram.poznam tolk zens k majo otroke za brezveze,sam jamrajo k ne znajo razmisljat z glavo.to ste sami krivi in prav vam je da jamrate,to vam je poduk.jest mam 31 let pa nimam nobenga otroka in nobene resne zenske,pa se mam res najbol,zivljenje polno sexa,vsak drug dan druga zenska,nobenih pritozb,sama uzivancija ki jo podarjam sebi in drugim zenskam.za otroke ali pa resno sceno me pa boli kurac.zato ste vi da delate otroke in imate probleme.jest uzivam svoje zivljenje do konca in tako bo do moje smrti.vi boste pa imel skos ene obveznosti pa probleme.jest sm skos sproscen in vesel.sicer pa ne razumem kaj ti bo 5 otrok,a se vam ne zdi da je ze tako prevec drekov na tem svetu pa kr klepate tele otroke ko stanc masina,mislm to sploh ni normalno.do 2 se nekako gre kaj vec je pa ze bolano!!!!!

 31. kritik pravi:
  3.8.10 ob 12.27

  kar se pa tice sase pa itak vemo kaj bo...sej je ze ocitno...