Kvak.com

Salome: prvič se je naličila pred domačimi

ponedeljek, 2. avgust 2010
Salome
Salome se v Sloveniji medijsko kot ženska izpostavlja že drugo desetletje, na domačem Rabu pa je svojo ženstvenost, kadar je obiskala domače, vedno skrivala. A tokrat se je odločila, da je bilo skrivanja dovolj: "Zdaj sem imela vsega dovolj in očitno sem izbrala odlični čas. Domači so me namreč sprejeli z odprtimi rokami in prav nihče se ni obregnil ob moj videz. Tudi pohvalili so me, mama pa mi je zavidala tudi moje dolge in naravne rdeče nohte." (vir: Lady)
Komentarji:
 1. mike pravi:
  2.8.10 ob 00.06

  naravno dolge nohte. ne pa dolge in naravne rdeče nohte.

 2. 22 pravi:
  2.8.10 ob 05.49

  vesel sem za njo

 3. Neža pravi:
  2.8.10 ob 15.41

  Tudi jaz se veslim skupaj s Salome! Bodi še naprej tako urejena in zabavna!

 4. roza pravi:
  2.8.10 ob 20.39

  si super,zelo inteligentna in zabavna. kar tako naprej,.....

 5. Tina pravi:
  2.8.10 ob 20.52

  Salome, ti si res pgumna ženska, vsaj imela sem te za takšno. Ne rečem, da sem sedaj ne vem kako spremenila mnenje, ampak imela sem te za malo drugačno, če razumeš, odkar sem gledala kmetijo slavnih sem zelo spremenila mnenje o tebi. Si čustvena, obzirna, poštena, vendar ti manjka spoštovanja do drugih, misliš, da si ti edina na tem svetu ki znaš vse narediti-po domače povedano. Preveč se hvališ in res ti povem, da nisi taka dama, kot se predstavljaš v medijih. preveč si zahtevna do drugih a do sebe.? malo se zamisli, za tabo je res veliko dela let spreminjanja same sebe kar ni lahko dejanje in se mi zdi, da je to pustilo kar globoke posledice v tebi. preveč pričakuješ od drugih, da se ti klanjajo in podobno. Poštenost je res tvoja vrlina, ampak ne je preveč zahtevati od drugih, ker so si ljudje zelo različni. Vem da globoko v sebi trpiš zaradi nerazumevanja drugih, ki so "mal za svetom" in pričakuješ, da te bo kar cel svet razumel in spoštoval. Ne vem, če je veliko takih, zato ti svetujem tudi malo strpnosti in, če si se že tako odločila, opusti moško agresijo in sprejmi nežno ženstvenost. saj drugače si kar ok, ostani še naprej urejena in lepa in res- ni se ti treba, da se ne naličiš samo za doma, lahko si tudi v javnosti naravna, saj si postala zelo lepa ženska in jaz te cenim in podpiram tvoj način življenja, ki si si ga izbrala. Želim ti še veliko lepega in veliko ljubezni do sebe in do drugih in seveda kontra. LP. Tina

 6. Anonimni pravi:
  2.8.10 ob 21.31

  go salome :)

 7. nada pravi:
  3.8.10 ob 09.00

  Oh ja mame, verjetno je sprejela svojega otroka, takega kot je, z mislijo,da spol sploh ni važen, otrok je moj, pa naj bo fant ali dekle, samo rabila je čas....

 8. marina pravi:
  3.8.10 ob 13.14

  Ful sem vesela zanjo ... predvsem pa spoštovanje, ker je naredila tak velik korak, da se je pred družino pokazala taka kot je v resnici. Torej GO SALOME!

 9. Mirči pravi:
  3.8.10 ob 15.16

  Ja res je lepo, da je končno lahko pred vsemi pa tudi pred svojo družino to kar je...Mame "taprave mame"pa seveda sprejmejo vse ampak čisto vse...le da je njihov otrok srečen.
  Lp