Kvak.com

Mitja Okorn dokončno zapustil Slovenijo, bolj ga cenijo na Poljskem

ponedeljek, 9. avgust 2010
Mitja Okorn, Majda Širca, Stojan Pelko, Član
Mitja Okorn je dokončno zapustil Slovenijo in ima sedaj stalni naslov na Poljskem: "Šel sem tja, kjer me cenijo. Pri nas pa mi zgolj lažejo v obraz. Takih laži, kot sem slišal od Majde Širca in Stojana Pelka, pa res še ne …" Mladi režiser se namreč že šest let trudi pri nas posneti epski film Član, ki bi nas približal Hollywoodu, a kljub temu, da je dobil visok budžet iz tujine, pri nas zanj kar ni in ni posluha. (vir: Story)
Komentarji:
 1. bv101 pravi:
  9.8.10 ob 13.46

  Ja kaj se pritožuje, naj gre ven če mu tukaj ni všeč. Saj ima to pravico. Sam ne vem zakaj potem ne gre v Hollywood če je tak car, ne pa na Poljsko kjer je še večja revščina kot pri nas.

 2. revščina pravi:
  9.8.10 ob 15.06

  ni glavni point, ampak verjetno obljube in odnos. Pri nas pač ne zmagujejo sposobnosti, ampak naveza do napajalnika. Eni se pa res nič ne naučite.

 3. Pika pravi:
  9.8.10 ob 15.13

  Čestitke Mitja, pojdi tam kjer bo tvoje delo cenjeno! Kot režiser si enkraten.
  Edina zadeva, ki "ti ni pasala" je bilo razmerje s staro Muco Copatarico Tino Gorenjak. Upam, da si vsaj v tej smeri našel sebi primerno mlado punco!!!

 4. selk pravi:
  9.8.10 ob 15.28

  kakšna zahrbtnost, lažnivost in podlost, da mlademu mitji, ki je u bistvu naredil le nekaj videospotov in en film za katerega bi moral on plačati kazen zaradi rušenja standardov slovenskega filma, ministrstvo za kulturo ne odredi gromozanskih vsot in zavrne vse ostale projekte ministrstva. To da v enem filmu skopiraš čim več drugih, namečeš čim več stereotipov in filmskih klišejev ne dviguje kvalitete.

 5. Anonimni pravi:
  10.8.10 ob 12.15

  foušija slovenska...raj za primitivce!!! Čestitke Mitja, znajdi se!!!!!