Kvak.com

Saša Einsiedler - ločitvene vojne je konec, Tilen Pusar se je končno odselil

torek, 7. september 2010
Saša Einsiedler, Tilen Pusar
Saša Einsiedler je očitno le dosegla svoje, saj se je njen drugi mož Tilen Pusar končno izselil iz družinske hiše pri Igu, kjer sta živela s petimi otroci. Denar za hišo naj bi namreč prispevala predvsem ona, potem ko je prodala stanovanje v Ljubljani, zato jo je želela zase in za otroke. Ločitvene vojne, ki se je v medijih odvijala leto dni, je torej s tem morda zdaj konec. Spomnimo, vse skupaj se je začelo z novico, da je Tilen Sašo varal z vzgojiteljico v vrtcu, kamor hodi ena od njunih hčera ... njuni konflikti so nato postali vedno bolj javni in se odvijali že na Sašinem blogu, prišlo pa je celo do fizičnega konflikta, po katerem je Saša pristala na urgenci, Tilen pa je nasilje nad njo zanikal. (vir: pozareport.si) Pomeni njegova izselitev tudi dokončno prenehanje njunega medijskega obračunavanja?
Komentarji:
 1. sapramiš pravi:
  7.9.10 ob 15.38

  presrana baba!!!!!!!

 2. johanca pravi:
  7.9.10 ob 15.41

  ja res,kovidiš njeno mimiko govorenja in obnašanje zaposrat!

 3. sašan pravi:
  7.9.10 ob 15.47

  jaz bi se že zdavnaj

 4. žužu pravi:
  7.9.10 ob 17.02

  Joj ženšče...
  ampak komentarji so pa na mestu!!!!!

 5. FONZEK pravi:
  7.9.10 ob 17.06

  Če pa mene fprašate bi pa rekel da bi rada mlada bila pa ji nena gre

 6. xy pravi:
  7.9.10 ob 17.07

  Jaz pa mislim, da se vi vsi malo preveč vtikujete v probleme, ki se vas ne tičejo!

 7. žužu pravi:
  7.9.10 ob 17.17

  če je dober se nas tiče,če ni dober se pa nas ne al kaj?Doma pri frocih naj bo ne pa v medijih!!!

 8. zoro pravi:
  7.9.10 ob 18.05

  Izrablja medije za lastno promocijo in blatenje bivšega soproga v javnosti.

 9. kmet pravi:
  7.9.10 ob 18.06

  Babura je žleht ko satan !!!

 10. mike pravi:
  7.9.10 ob 18.24

  pr nas pa sami peremo usrane cote.

 11. Anonimni pravi:
  7.9.10 ob 18.26

  eh kaj bo doma 5 otrokom rit brisala, naj to njen bivši dela ko ma očitno preveč časa da mu same take neumnosti hodijo po glavi

 12. Mimi pravi:
  7.9.10 ob 19.14

  Glede na to, da je on njo varal me zanima, kako to, da njega nihče ne kritizira?!

 13. Mycka pravi:
  7.9.10 ob 23.04

  Ko sta začelo s to medijsko vojno zakoncev Pusar-Eisiedler ( se spomnite filma Vojna zakoncev Ross ) sem jasno povedala, kaj se bo zgodilo Pusarju:
  1. obtožila ga bo nasilništva in letela na urgenco po potrdilo o poškodbah;
  2. spravila ga bo ob vse, ker normalno je vse ona zaslužila, čeprav ni nič delala;
  3. otroke bo naščuvla proti njemu;
  Itd, itd
  Hapy end.

 14. Anonimni pravi:
  7.9.10 ob 23.13

  hahaha umiram od smeha :)) Primerjava z filmom?!? Mycka get a life!!
  Jaz bi tudi hotel vse nazaj kar je bilo moje. Škoda da že prej ni zaščitla svojega imetja...

 15. Jani pravi:
  8.9.10 ob 01.28

  Če ženski propadeta dva zakona je ona kriva! Ko se je Saša prvič ločila, se je potem poročila z veliko mlajšim od sebe in taka zveza ni za dolgo. Tako, da si je našel sebi primerno veliko mlajšo od stare žene Saše. Saj je še dolgo zdržal pri ženski "ki je nosila hlače" v zakonu!

 16. Mycka pravi:
  8.9.10 ob 05.42

  Ja, par let nazaj so jih pa po rumenem tisku propagirali kot najbolj vzorno družinico. Pa naravno pridelana zelenjava, pa otroci v naravi, pa mir božji v hiši, pa petič je zanosila, ker je pozabila na kontracepcijo, pa "zlorabili" so njeno zaupanje, pa jo "dali" na ene jumbo plakate, pa tralala...... Pa oh in ah je b'lo vse idealno oz. zlagano.

 17. kkk pravi:
  8.9.10 ob 09.07

  Ta baba je zmedena... Upam le, da ji nobeden ne bo več nasedel.

 18. Kir pravi:
  8.9.10 ob 09.32

  A ni že enkrat tle pisalo, kako se Saša preserava in kako misli, da ko bo ločena, da se bodo mladi moški za njo metali. Pa kaj je tej babi zmešani? Ko jo človek pogleda, ga mine - njen prisiljen smeh, zoprn glas, njena mimika, prisiljeno našobljena usta - kar nekaj "cmoka", ko govori .. skratka ta babnica ni za javnost, niti za vodenje oddaj. In potem vseeno, vodi stara baba neko oddajo z mladim fantom???? Pa to ne paše!

 19. majda pravi:
  8.9.10 ob 09.46

  kakšni bedniki saša ima svojo hrbtenico pa kaj če se loči prav že prej bi morala bedniki pa pišete to ker ste zaostali njen bivši pa je velika zguba saška tako naprej

 20. klemen pravi:
  8.9.10 ob 09.47

  Jaz pa sem prepričana,da je tričetrt teh komentarjev tukaj napisal Tilen.To bi bilo zanimivo rasiskat,samo
  škoda ker nimam časa.
  Edino kar bom napisal je,da se vsak naj briga zase,ker nikol ne ve kaj ga bo v življenju doletelo.

 21. klemen pravi:
  8.9.10 ob 09.51

  # 7.9.10 ob 19.14
  Mimi pravi:

  Glede na to, da je on njo varal me zanima, kako to, da njega nihče ne kritizira?!
  ZAKAJ MISLIŠ,DA GA NIHČE NE KRITIZIRA?Odgovor je preprost,ker je vse tele komentarje spisal Tilen,vsakega pod drugim linkom.Skoraj ne morem verjet,da bi bile ženske take kure in bi "srale v lastno skledo"!!!!

 22. Ana pravi:
  8.9.10 ob 10.16

  Za vse je sama odgovorna.Prvega moža je zapustila ker se je zaljubila v mlajšega no zdaj je na svoji koži občutila,da to boli.Tako je kar seješ to žanješ!

 23. veny pravi:
  8.9.10 ob 11.16

  Klemen bravo,mislimo enako!!!!

 24. ida pravi:
  8.9.10 ob 11.28

  sasa s tabo sem upam da ti bo uspelo vzgojiti otroke v postene ljudi drzi se zmogla bos

 25. mina pravi:
  8.9.10 ob 12.24

  Ko berem tele komentarje skoraj ne morem verjet nekaterim piscem.Sicer pa nekaj zagotovo drži.Kaj se je dogajalo v njunem zakonu nihče od nas tukaj ne ve,zato je vsako posploševanje kdo je kriv brezpredmetno.O krivdi oziroma nedolžnosti drug drugega vesta le onadva sama in nihče drug od nas,ki tukaj pametujemo in pljuvamo po obeh.Ona ve zakaj mu je dala brco v tazadnjo in on ve zakaj jo je prevaral.Ena pokrovka nikoli ne ruži sama.Občudujem pa Sašo,ker je zbrala toliko moči in odšla iz zveze,kjer ni več ljubezni in medsebojnega spoštovanja.Mnogo žensk tega ne zmore in raje trpijo ter oproščajo sam da ne bi sosedje zvedeli kako je pri njih.
  Zato vsi ki tukaj karkoli komentirate,verjetno ste še sami zelenci,ki ne veste kaj vam bo prihodnost prinesla-raje poglejte kakšno risanko,boste imeli več od tega.

 26. kkk pravi:
  8.9.10 ob 12.32

  Čudni komentarji tukaj, kao Tilen piše komentarje... Ja kaj bi pe mel od tega, itak pa saša preko medijev pere njuno umazano perilo in se dela nedolžno. In tam en klemen, butec, smo eni dali že marsikaj skozi v življenju, tudi ločitev, pa tega nismo počeli na sašin način, ampak dostojanstveno in neboleče za oba. Saša je zmedena in zaljubljena le v samo sebe, vi, ovčice jo pa zagovarjate, uh, koji narod...

 27. Ajda pravi:
  8.9.10 ob 12.56

  Res so komentarji, da ne moreš verjeti. In potem so še komentarji na komentaje. Saša je itak prevarala prvega moža, pa se je lepo umaknil in ni pral umazanega perila. Ravno tako bi moral narediti Tilen, ki je oče njunih treh otrok, katerim je še vedno treba brisat rit (iz komentarja Anonimni). Lepo naj skrbi za otroke in da mir. Premoženje je itak last Saše.

 28. Manica pravi:
  8.9.10 ob 13.14

  Bravo Mina! Se popolnoma strinjam s tabo. Slovenci smo itak čuden narod. Strašno radi se gremo tožilce in sodnike pri tujih zadevah, svojih pa ne znamo porihtat.

 29. klemen pravi:
  8.9.10 ob 14.53

  kkk glede na tvojo stopnjo izražanja in mišlenja skoraj ne morem verjet,da si dal skoz že ločitev.A si bil polnoleten ko si se poročil.V vednost tebi,da sam še nimam veliko pojma o življenju,saj sem še dokaj "mlečn" in ne vem koliko ločitev in vsega hudega me še v življenju čaka,saj si pri mojih 16 letih tega ne znam predstavljat,vendar pa nekaj zagotovo vem,da življenje ni postlano z rožicami in da se neka huda stvar,ki se nekomu danes dogaja v lajfu, že jutri lahk zgodi meni.
  KKKmalo zrelosti in realnega razmišljanja bi ti prisodil glede na vse "hudo"-kar si revček ubogi že doživel.Pa malo manj sarkazma.Se mi smiliš po svoje,ker ne vidiš pet metrov naprej.

 30. J. pravi:
  9.9.10 ob 00.35

  Kakšni bedni komentarji...

  1. Po medijih jo vlačijo, ker medijem to paše in ne ker bi kdorkoli od njiju to hotel. Mediji itak nimajo kaj drugega za pisat, ko bedarije. A tega še niste pogruntal al kaj?

  2. Če je on njo varal in je premoženje v glavnem njeno, potem je edino prav, da se on odseli, ona pa ostane v svoji hiši. Glede otrok naj skrbita vsak pol, oziroma kakor se pač dogovorita.

  3. Komentarji tipo "doma naj bo za štedilnikom, pa froce merka" so... iz katerega že stoletja?

  4. Če je bilo pred petimi leti rečeno, da je vse ok, zdaj pa se ločujeta, ne vidim razloga zakaj bi tisto pred petimi leti bilo zlagano? Kaj je tle treba govort, da je bilo vse zlagano - pred petimi leti je pač šlo v redu, zdaj ne.

  5. mina, super si napisala, bravo (vse, razen zadnjega stavka, ker je poniževalen). Podpišem!

  6. V končni fazi pa je to njuna stvar, ki se nas ne tiče! Že to, da beremo tole je narobe in je bolje iti spat! Bolje spanec kakor žganec! heh :)

  Lp.

 31. žužu pravi:
  9.9.10 ob 03.53

  Za vse velja posebej pa za medijske osesbnosti!
  Ko ti paše na ves glas,ko ti ne paše pa kaj vas briga.
  To ne gre !!!!!!!!

 32. žužu pravi:
  9.9.10 ob 04.12

  Nisem "TILEN ",pa kljub temu: njena mimika,našobljena usta, prisiljen nasmeh ,itd.,
  TO NAM NE ODGOVARJA,pa jo lahko še tako zagovarjate ,če vzame to v obzir je samo dobro mogoče ji bo še gdo kaj verjel!

  Pa BASTA!!

 33. Tudi jaz nisem Tilen pravi:
  9.9.10 ob 07.48

  V tretje gre rado....,kaj bo pa potem....Saška bo ostala sama z vsaj 8 otroci.Pamet v glavo!

 34. ana pravi:
  9.9.10 ob 08.58

  Oh,kar nekal svojega dragocenega časa sem porabla,da sem se prebila skozi.Tukaj se popolnoma strinjam z Jpravi in mino,ki sta res realno opisali vso stvar.Sicer pa kaj nas briga kako imata saša in tilen pospravljeno po hiši.To je čisto njuna osebna stvar,napako sta naredila samo,ker sta v to "hišo"povabila medije.Čez čas bodo spomini zbledeli in takrat bo tudi njuna bolečina ob razhodu manjša.Upam da se bosta skulirala in lepo poskrbela za otroke ter jim dala tisto kar rabijo-ljubezen.To kar se dogaja njima, se nažalost dogaja marsikomu,le da je v njunem primeru huje,ker o tem razglabljajo mediji in posledično tudi mi,ki ju pravzaprav sploh ne poznamo,oziroma ju poznamo preko TV ekrana.
  Želim jima vso srečo in da najdeta moč v svojih otrocih.

 35. žužu pravi:
  9.9.10 ob 09.57

  Kar se zakona tiče njuna stvar, se strinjam.

  Ampak zakaj že gre sama na morje!!!!!!!!!!

  Ni je še izočilo, zato tukaj toliko žolča!

 36. br pravi:
  9.9.10 ob 10.55

  dobila bo drugega bo vsaj povprečje kar se tiče otrok dvignila

 37. ana pravi:
  9.9.10 ob 12.12

  Joj koliko porotnikov,same glavce.Za vse velja kar seješ to žanješ!

 38. žužu pravi:
  9.9.10 ob 12.53

  Zagovorniki ste tud same glavce,kar pa si napisala v zadnjem stavku pa drži kot prbito,posebej za SAŠO!!!!

 39. jasna pravi:
  9.9.10 ob 17.33

  Saša mi ni posebej všeč,kar se pa tiče njenega eks priveska,pa mi je všeč še manj.Da imam sama tak privesek,bi ga že zdavnaj skinslala.

 40. ida pravi:
  10.9.10 ob 07.09

  # 7.9.10 ob 18.03
  Ajda pravi:

  Se strinam z vsemi vašimi komentarji. Doma naj bo in vzgaja svojih pet otrok.  AJDA ALI SI TI MOGOČE IZ PRAVEKA ali pa celo iz predkambrija?Zanima me če boš ti pri svojem otroku samo doma za štedilnikom in čakala svojga možeka da se vrne od ljubice????HA,HA,HA to bi rada vidla v tvoji prihodnost ja.

 41. Ajda pravi:
  10.9.10 ob 07.35

  Ida veš jaz imam sina, ki ima 39 let. Vendar to Sašino preseravanje me zelo moti. Preveč se pere umazano perilo. Sicer je ona varala prvega moža mogoče je dobila kontra nazaj. Zakaj se ne bi to zgodilo tudi njej. Sicer moraš pa vedeti, da ima vsak človek svoje mišljenje in tako je tudi prav. V pravek pa očitno spadaš ti, ker tako bedasto razmišljaš. Vsak človek je pod kožo krvav. Varamo vsi pa če tudi ne fizično lahko tudi samo psihično.

 42. šizo pravi:
  10.9.10 ob 09.08

  kak te psihično varaš?
  pa kaj maš od tega? :D :D

  meni je pa sašina šoba všeč. bi jo kar cmokno :D :D :D

  nevezano: 'starejše ženske' (lahko) imajo tisto nekaj, kar mlade lepotice nimajo.
  in ni mi jasno zakaj bi pri drugem otroku, 35 letih, ali kateremkoli drugem mejniku morala ženska (ne samo saša) prenehati biti 'medijska osebnost'. igralka, voditeljica, bilo kaj... poglejte v svet, bellucci, mirren, streep, pa tudi oprah, loren, ....
  pubeci in dekline: get a life!!!

 43. Kir pravi:
  10.9.10 ob 10.42

  Klemen tudi jaz nisem Tilen!!!
  In zakaj bi bil? In zakaj ti Klemen misliš, da je večino komentarjev napisal Tilen? Jaz tega ne verjamem. Po vsem kar beremo o tej Saši je razvidno, da hoče biti samo ona medijsko znana. On se hoče pa umakniti iz takega življenja. Edino napako, ki jo je Tilen naredil je ta, da se je poročil s tako antipatično žensko kot je Saša. Naj gre že enkrat ven iz javnosti in naj živi svoje življenje - brez medijev!

 44. ida pravi:
  10.9.10 ob 12.56

  # 10.9.10 ob 07.35
  Ajda pravi:

  Ida veš jaz imam sina, ki ima 39 let. Vendar to Sašino preseravanje me zelo moti. Preveč se pere umazano perilo. Sicer je ona varala prvega moža mogoče je dobila kontra nazaj. Zakaj se ne bi to zgodilo tudi njej. Sicer moraš pa vedeti, da ima vsak človek svoje mišljenje in tako je tudi prav. V pravek pa očitno spadaš ti, ker tako bedasto razmišljaš. Vsak človek je pod kožo krvav. Varamo vsi pa če tudi ne fizično lahko tudi samo psihično.  Pa ne me basat ne no Ajda,da imate že tolk starega sina?Kaj pri svojih letih nimate kaj bolj pametnega počet, kot sedet za računalnikom in komentirat trače ter se vtikovat v življenja,ki jih poznate samo preko TV ekrana in preko medijev in o njih pravzaprav veste samo to kar preberete v rumenem tisku.
  Dajem pa ti prav,da ima vsak človek svoje mišljenje.Ali sem vam mogoče kje to oporekala.Napisala sem samo SVOJE mnenje,zakar imam pravico tako kot vi.Vas pa občudujem,ker glede na leta in toliko starega sina,ki bi lahko bil celo moj oče,poznate potankosti Sašinega zakona.Saj v tistih davnih časih ja, ste ženske res bile samo za štedilnikom in merkale otroke,veste Ajda sedaj pa so se časi bistveno spremenili.Sedaj so ženske tudi v službah(ne oporekam,da vi niste bili,ampak marsikatera ženska je v tistih časih bila res samo doma in za štedilnikom) in so v bistvu enakopravne moškemu,ker prav tako k hiši nosijo denar veste in zato je edino prav in ne zdi se mi nič narobe,da se kljub družini pojavljajo v medijih.Konec koncev je za nekatere ženske to kruh,tako tudi za moške.Ja ja časi so se v teh šestdesetih letih res spremenili in še se bodo,ker takšno je pač življenje.Pa brez zamere in hude krvi,ker ste me pač izvali,sem svoje prepričanje o živlenju žensk razgrnila pač tukaj.Morda je prepričanje koga drugega pač drugačno,moje je takšno,da mislim za štedilnikom in z coto v roki stat prav toliko kot moj partner.
  Pa še nekaj,če vas bo mogoče motilo,ker tudi sama trenutno prebiram trače.Sem študentka,brez otok in nekih večjih obveznosti ,gospodinjke obveznosti naredim z levo roko,zato mi ostane čas za prebiranje teh tračev,ki so včasih tako ali tako brezvezni in ker sem slučajno odprla to sran sem tudi malo pokomentirala,kar sicer ni v moji navadi,vendar me je mišljenje nekateri tukaj,da so ženske samo za štedilnik,pošteno pogrelo.
  Pa brez zamere in lep dan ob prebiranju tračev še naprej.

 45. abc pravi:
  10.9.10 ob 13.09

  z levo roko lahko narediš samo fast food hrano

 46. loti pravi:
  10.9.10 ob 22.06

  Ja priznati moram, da je tale Saša zares ena nepriljubljena oseba tud men. Ampak ne vem zakaj, pač je ne maram.

 47. žužu pravi:
  10.9.10 ob 22.13

  Tud jaz priznam, mi je FEJST antipatična!

 48. Anonimni pravi:
  11.9.10 ob 12.32

  Antipatičnost ali pa simpatičnost posameznika nikakor nista merili za to, kdaj mora kdo iz medijev. Men je pa Lado Bizovičar antipatičen ko vrag, pa kaj naj zdaj... Vsakemu svoje pustite, pa bo! Okusi so različni.

 49. Psihoanalitik pravi:
  12.9.10 ob 06.46

  A zakaj se toliko usajamo na račun tuje ločitve?

  Zato, ker smo pred 6 leti brali v vsaki drugi tabloidni reviji, kako je njen zakon idealen, njen mož najlepši Slovenec, pa še svoje "podjetje" ima, sam Bog jima je naklonil 2+3 otroke in Marija s Kureščka osebno pobira plevel z njihove njivice... Ampak se je večini že takrat zdelo, da zveza dominantne "estradnice" in 10 let mlajšega tehnika ne bo zdržala dolgo, predvsem pa ne 5 otrok, in tudi ekonomska navezanost drug na drugega (oba zaposlena v domači firmi) je kot slepa ulica. In kaj se je izkazalo? IMELI SMO PRAV.

  Nam bo kdo čestital? Bo katera fafljasta novinarka priletela k nam in nas slikala v faco za na naslovnico, KER SMO IMELI PRAV? Ne, seveda ne bo. Zato pa onaniramo vsaj na forumih, da potešimo svoj gnev nad tem, da smo imeli prav.

 50. ivan pravi:
  12.9.10 ob 16.27

  MENI PA JE SAŠA FUL SIMPATIČNA,POLNA ENERGIJE.

 51. Xy pravi:
  12.9.10 ob 17.23

  Meni je pa Saša zelo antipatična, tisto njeno smejanje in cmokanje - in to, da lovi mlade moške - sajje ze eno nogo že v penziji!

 52. klemen pravi:
  12.9.10 ob 21.20

  Ha,haha še vedno sem mnenja oziroma 100% prepričan da vse komentarje oziroma vsaj tričetr piše Tilen oziroma njegovi prijatelji.Ste že prav smešni s tem.Tilen daj ohladi. se no malo,te je pač dala na čevelj,KAR BI TE MARSIKATERA DRUGA TUDI.
  Če ima ženska vsaj malo pameti takega ....... doma ne bi gledala,sploh pa ne Saša,ki ima malo več soli v glavi.
  Sicer pa jeTilen kljub svoji "mladosti" ob njej videt vsaj toliko star kot ona če ne že več.
  Saša kaže vsaj neko energijo in ima svoj jaz on pa je vedno bil kot njena senca.Kdo je saša vemo že dolgo,kdo je tilen pa smo zvedeli šele ko se je poročil z sašo.Pač je hoto bit malo medijsko prepoznaven,vendar se je opekel in to ga zdaj zelo boli,ker njegov ego tega ne prenese.
  TILEN DAJ OHLADI SE NO MALO in se raje posveti svojim otrokom,boš imel večjo korist.
  Pa še nekaj(raziskal)loti in žužu sta ena in ista oseba.Žužu,zakaj si ljubosumen,da gre sama na morje???hahaha

 53. farška pravi:
  13.9.10 ob 19.05

  V nedeljo sem bila v črnuški cerkvi na dobrodelnem koncertu, katerega je povezovala Saša, na koncu koncerta ji je mlad fant prinesel šopek v "zahvalo za vodenje, kakor je to pač navada", vendar Saša ni bila zadovoljna samo z rokovanjem "pocukala je fanta za rokav in pokazala za lice", češ hočem še poljubček. S tem je pokazala, da ji je resnično samo za mlado meso in to v cerkvi, katere goreča privrženka je. To mi res ni všeč, mati 5 otrok, pa se tako obnaša.

 54. J. pravi:
  13.9.10 ob 21.52

  Joj no, farška.. če ti je "poljubček na lička" znak neke blazne seksualne sprevrženosti je nekaj narobe s tvojim umom, in ne Sašinim.
  Veš kaj, če bi hotela, bi to lahko videla kot ljubko gesto, odločitev je seveda tvoja, kaže pa na kateri stopnji onesnaženosti je tvoj um.
  Povej mi, kdo je srečnejši: tisti, ki v ljudeh išče dobro ali tisti, ki teži k temu, da najde slabo?

 55. Ana pravi:
  14.9.10 ob 11.27

  Ja v ljudeh poiščimo dobro pa pozitivno glejmo na svet.V našem svetu je vse dobro!
  Saša srecno tebi tvojim otrokom in bivšemu možu.

 56. anonimen pravi:
  14.9.10 ob 18.18

  Ja tisti,ki so tukaj s svojimi plitvimi izjavami polni žolča, so ponavadi nesrečni,ker s svojim negativizmom kar kličejo k sebi slabo.
  Saša tudi jaz ti želim vse dobro v življenju,prav tako tudi tvojim otrokom in bivšemu možu.

 57. diandra pravi:
  14.9.10 ob 20.55

  Klemen, veš kaj pa jaz mislim? Da je Klemen tukaj gori Saška.

 58. klemen pravi:
  15.9.10 ob 17.45

  žUŽU JAZ ŽIVIM V
  REALNEM SVETU VERJETNO BOLJ KOT TI,zato se ti ne sekiraj zame.Enako kot imaš ti pravico kritiziranja,jo imam glede na tvoje izjave,ki so milo rečeno zrastle samo na tvojem zelniku(več kot polovica),če razumeš.....Tilna pa ti poznaš bolje kot gdorkoli tu od nas,zato se ne sprenevedaj in delaj finega.
  Sicer pa vsak človek ima svoj jaz svoje obnašanje,ki je nekomu všeč ali pa ne,to je prosta izbira.Vsi ljudje si pač med seboj nismo simpatični ,vendar zaradi antipatije do nekoga,le tega ne popljuvaš in klevetaš.Veš klevetanje in mobing je kaznivo dejanje,to me sedaj učijo v šoli.
  Veš tako v šoli kot tudi kasneje na delovnem mestu naj bi bil strpen do drugačnih in drugače mislečih ter tudi do tistih antipatičnih.Men naprimer je antipatična profesorica za matematiko,vendar niti ne pomislim da bi o njej okrog govoril grdo ter si zmišljeval laži.To pa zato,ker sem človek.Zato žužu in ostali ki tako veselo udrihate po ljudeh-malo se vprašajte ali ste vi idealni pa tudi če niste medijske osenosti.
  Pa še nekaj gnev,ki se piše tukaj o njej prihaja večinoma od tebe,se pač pri vsakem pisanju podpišeš z drugim imenom.
  Naslednji post bo verjetno naslovlen z drugim imenom,avtor boš pa ti in boš veselo udrihal po meni,da nisi ŽUŽU,vendar ga v vsaki njegovi besedi podpiraš.
  Pa še odgovor diandri-nisem saša,ker ona teh tračev ne bere,je mal bolj razgledana kot smo mi vsi tlele skupaj.
  ŽUŽU,zakaj si že ljubosumen,da je šla sama brez otrok na morje????ha,ha,ha,mal te žre ne?

 59. J. pravi:
  16.9.10 ob 11.36

  žužu piše: "... da ne razumejo ali nočejo razumeti,da mi kot gledalci in poslušalci ne prenesemo takšnih klovnov."
  1. Gledalci in poslušalci smo različni in tvoje mnenje predstavlja le del! javnega mnenja. Lahko da se motim, lahko pa da imam prav, ampak mislim da je tistih, ki jim je Saša všeč veliko več, le da ne berejo rumenega tiska in zato ni tukaj njihovega mnenja.


  žužu piše: "Saša je medijska osebnost in gnev , ki ga berete tukaj, povzroča ona s svojim obnašanjem."
  Gneva se ne povzroča, gnev nastane. In sicer V! človeku in ne izven njega. Zato je za doživljanje gneva odgovoren vsak sam in ne drugi.
  Vsak je sam pri sebi odgovoren za to, kako si razlaga geste in obnašanje drugih ljudi. Včasih je potrebna konkretna odločitev in delo na osebnostni rasti, da moreš iti preko tega, da pri opazovanju drugih ljudi (še posebej medijsko izpostavljenih) ne vključuješ svojih čustev in svojih preteklih izkušenj.
  Šele takrat lahko vidiš človeka kot sobitje, ki ima neke svoje značilnosti, in ga kljub nesimpatični kretnji kot sočloveka spoštuješ (in to tudi pokažeš).

 60. Anonimni pravi:
  16.9.10 ob 11.39

  Aja manjka še no. 2. :)
  Zakaj se razvije potreba po tem, da nekoga označuješ s klovnom (ali čem drugim)? Zakaj je treba poniževati? Ali ni nekaj narobe s tem, da se ponižuje druge?
  Boš rekel "sej tud drugi mene ponižujejo, zakaj ne bi še jaz druge...".
  Pomembno je to, kar TI počneš, drugi odgovarjajo pa zase. Kakšen svet ustvarjaš s svojimi dejanji?

 61. klemen pravi:
  16.9.10 ob 22.26

  # 16.9.10 ob 11.36
  J. pravi:

  žužu piše: "... da ne razumejo ali nočejo razumeti,da mi kot gledalci in poslušalci ne prenesemo takšnih klovnov."
  1. Gledalci in poslušalci smo različni in tvoje mnenje predstavlja le del! javnega mnenja. Lahko da se motim, lahko pa da imam prav, ampak mislim da je tistih, ki jim je Saša všeč veliko več, le da ne berejo rumenega tiska in zato ni tukaj njihovega mnenja.


  žužu piše: "Saša je medijska osebnost in gnev , ki ga berete tukaj, povzroča ona s svojim obnašanjem."
  Gneva se ne povzroča, gnev nastane. In sicer V! človeku in ne izven njega. Zato je za doživljanje gneva odgovoren vsak sam in ne drugi.
  Vsak je sam pri sebi odgovoren za to, kako si razlaga geste in obnašanje drugih ljudi. Včasih je potrebna konkretna odločitev in delo na osebnostni rasti, da moreš iti preko tega, da pri opazovanju drugih ljudi (še posebej medijsko izpostavljenih) ne vključuješ svojih čustev in svojih preteklih izkušenj.
  Šele takrat lahko vidiš človeka kot sobitje, ki ima neke svoje značilnosti, in ga kljub nesimpatični kretnji kot sočloveka spoštuješ (in to tudi pokažeš).

  TO PA JE TAKO DOBRO NAPISANO,DA SEM MORAL PREKOPIRAT.
  Pri ljudeh me moti ravno to,da v drugih iščejo samo slabo.Moje mnenje je,da se nad tem naslajajo,češ še je nekje nekdo,ki je slabši od mene in to moram izpostavit da drugi vidijo da sem jaz boljši.Ja to je filozofija.

 62. klemen pravi:
  16.9.10 ob 22.28

  Pomembno je to, kar TI počneš, drugi odgovarjajo pa zase. Kakšen svet ustvarjaš s svojimi dejanji?


  TA STAVEK SI JE VREDNO ZAPOMNIT.

 63. ida pravi:
  17.9.10 ob 12.07

  # 7.9.10 ob 15.38
  sapramiš pravi:

  presrana baba!!!!!!!
  # 7.9.10 ob 15.41
  johanca pravi:

  ja res,kovidiš njeno mimiko govorenja in obnašanje zaposrat!
  # 7.9.10 ob 15.47
  sašan pravi:

  jaz bi se že zdavnaj
  # 7.9.10 ob 17.02
  žužu pravi:

  Joj ženšče...
  ampak komentarji so pa na mestu!!!!!

  Ja ŽUŽU ČE SI JIH PA TI VSE NAPISAL.Veš lastna hvala,cena mala.
  Sam ure vnosa sem pogledala in mi je bilo v trenutku vse jasno,pa še nekatere izjave tukaj,ki jih je pisal en avtor,vedno pod drugim imenom.

 64. kritik pravi:
  17.9.10 ob 22.06

  Ja,ja najbrž bo res držalo ,da je tole enoinista oseba (Tilen)
  Samo se mi pa poraja misel,da so pa druge osebe (Saša)

 65. Tilen pravi:
  18.9.10 ob 11.02

  No,no,eni pa kr romane že sestavljajo.
  Saprabolt a ni mogoče tu tema o Saši Einsiedler !

 66. Ajda pravi:
  18.9.10 ob 16.55

  Abc bravo.

  Ida je taka vseveda in vseznala, da sploh ne rabi faksa, oz. ga bo naredila z levo roko. Navadna primitivna mlada zakompleksana ženska je. Jaz imam vse kar potrebujem. Ne rabim cote niti štedilnika, ker za mene delajo to drugi. Ravno danes sem se vrnila z dopusta. Sicer bi komentirala že prej.

 67. ida pravi:
  18.9.10 ob 18.05

  ajda pa ne me basat ne.Zafrustrirani ste vi,kar že na daleč smrdi.Pa ne da ste užaljeni ob pisanju nekoga,ki ga sploh ne poznate.Vidim,da sem vas precej vrgla iz tira,kar je bil moj namen in se ob tem samo naslajam ter si mislim svoje.Men je čisto vseeno kaj si vi mislite o meni,saj me tako ali tako ne poznate,vam pa sem očitno močno stopila na žulj.
  Z lepim se hvalite ja,da za vas delajo drugi(ali ste mafi)?Če ste karkoli več,se ne čudim ,da je Slovenija v taki krizi,če jo vodijo tako nespodobni ljudje,ki še osnov lepega vedenja in pravilnega izražanja ne poznajo.
  Zame niti pod točko razno ne bo delal nihče,ampak si bom svoj denar prislužila s svojim znanjem,predvsem pa z rokami.
  Osebki,ki živijo na račun drugih žuljev so zame "podn od podna",če razumete kaj to pomeni(napr.VEGRAD IN OSTALI NESPOSOBNI DIREKTORJI).Zato bodite raje tiho in ne dajajte tako butastih izjav ob katerih se lahko vsak pošten človek,ki služi denar s svojimi rokami ,razjoče.
  Lep dopust vam želim naprej,samo ne vem zakaj ga imate,če v življenju za vas vse delajo drugi.Sicer pa si baje tudi od lenobe utrujen,zato se "revčika" uboga" le spočijte in napolnite baterije za nadaljne lenarjenje.
  Sicer pa glede na to,da imate že 39 let starega sina(v kar močno dvomim)ste po mojem že v pokoju in se globoko opravičujem.Mogoče pa res ne rabite delat in za vas res delajo drugi.Lepo starost v domu vam želim in brez zamere in hude krvi ter kar se da lep dan oziroma noč vam želim.
  Močno dvomim,da ste babica,glede na vaše izjave bi prej rekla,da ste ena šmrklja brez osebne kulture.

 68. ida pravi:
  18.9.10 ob 18.12

  abc
  vsaj fast food naredim,nekateri še tega ne,ker baje za njih delajo drugi.Oni si ne mažejo rok,tukaj pa smetijo,da naj bo Saša doma in vzgaja svojih pet otrok.Pravi norci no....na žalost

 69. Ajda pravi:
  18.9.10 ob 21.39

  Res je. Katastrofa!!!Očitno ima veliko žuljev in časa. Čeprav bi mene poslala v dom.

 70. jana pravi:
  19.9.10 ob 10.34

  Ja eni so tlele res malo preveč brihtni,drugi pa premal.

 71. kritik pravi:
  20.9.10 ob 10.38

  Tukaj je tudi nekaj" narcisoidnih",ki si svoje misli
  kopirajo, češ to je pa misel stoletja (pa ža pri 16 letih)
  Bistvo te teme:Saša je kar simpatična ,samo
  malo preveč "cmoka"

 72. kritik pravi:
  20.9.10 ob 11.02

  Pa še to:
  vsaka kritika je dobra ,če jo upoštevaš je samo
  dobro za "TEBE "

  Torej, Saša in ostali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 73. Johanca pravi:
  20.9.10 ob 16.36

  Ha,ha,ha,Klemen slab jasnovidec bi bil tvoja napoved je udarila mimo !
  Po tvoji logiki bi lahko sklepala takole:

  J.,-Klemen,.-Ida, so eno in ista oseba,
  ko pa bereš njihove teme bi rekla,
  da je ta oseba: DAMJAN MURKO !!!

 74. HUDIČ pravi:
  20.9.10 ob 18.18

  JOHANCA, VEŠ MENI SE ZDI /VEM/ JE TAKO, KOT SI NAPISALA. SPLOH PA TALE IDA JE ZELO BRIHTNA. DAJE NASVETE LJUDEM, KI JIH NE POZNA. NE RAZUMEM ZAKAJ KOMENTIRA KOMENTATORJE. ONA ČE ČISTO AUT. POTREBUJE PSIHOLOGA.

 75. klemen pravi:
  21.9.10 ob 12.55

  Ha ha ja ida sem pa tud johanca,pa ajda,ne nazadnje mogoče tudi Murko.Edino žužu 100% ne,ker tak butelj pa res nisem.
  Sicer pa je tema zašla čist mimo(govori se o Saši),zato v tej temi preneham z komentarji.
  Saj veste tisto-PAMETNI VEDNO ODNEHA,TA BUTASTI PA NADALJUJEJO,zato na koncu samo -lepo se imej.(johanca-hudič-kritik-žužu)

 76. Johanca pravi:
  21.9.10 ob 18.30

  Taki pametnjakoviči je prav ,da nehajo !!!!!!!!

 77. HUDIČ pravi:
  21.9.10 ob 23.44

  PAMETNA ODLOČITEV, VENDAR SI, PREPOZNO TO SPOZNAL, DA SI VELIKO LJUDI UŽALIL, ČEPRAV JIH NE POZNAŠ. S KAKŠNO PRAVICO? SI SE MORDA VPRAŠAL? POTEM SO BUTASTI: JOHANCA, HUDIČ, KRITIK, ŽUŽU. KAJ SI PA POTEM TI?

 78. manja pravi:
  22.9.10 ob 03.30

  Jaz sem prebrala vse izjave in opažam,da je tukaj najmanj žaliv klemen in ida,ki sta po moje ena in ista oseba,da pa si ti precej bolj žaljiv(hudič,kar mislim da si pisal v več imenih)in si res še johanca pa tudi žužu pa mogoče še kdo.Idino pisanje mi je zelo všeč,tvoje pa malo manj.Tak da malo razmisli kdo koga žali.Žaljiv si ti in to tudi do saše.

 79. manja pravi:
  22.9.10 ob 03.48

  Zdej sem še enkrat šla skoz vse komentarje in mislim da so komentatorji kljub različnim imenom največ trije.En zagovarja sašo z več imeni(ida,klemen....),drug pa grdo udarja po njej(na začetku pisanja in sam sebi odgovarja)na koncu pa tema sploh ni več saša apak boj med dvema kdo je bolj pameten.Zdi se mi da ni noben.Žali pa se mi zdi najbolj tisti,ki je sedaj najbolj užalen.Tako je moje mnenje ob štirih zjutraj ko nemorem spat in berem bedarije.

 80. HUDIČ pravi:
  22.9.10 ob 18.37

  SEVEDA, LARI FARI PRAV IMAŠ. SAJ TU NA TEJ STRANI NISI DOBRODOŠEL, ČE MISLIŠ DRUGAČE. VEČ KOMENTARJEV JE NAPISANO OD ENE IN ISTE OSEBE, SAMO IMENA SE SPREMINJAJO. SEM PO IMENU HUDIČ IN SEM TUDI ŽLEHT KOT HUDIČ, VENDAR TAKŠNE ŽLEHTNOBE KOT JO GOJI TA ENA IN ISTA OSEBE TUDI JAZ NE PREMOREM.