Kvak.com

Lorella Flego - kljub visoki nosečnosti prireditev vodila v petkah

petek, 17. september 2010
Lorella Flego
Lorella Flego je v nosečnosti prireditve vodila  v balerinkah, vendar pa je kljub temu, da je že v zadnjem mesecu, Diplomatsko regato vodila v nezdravih visokih petah. TV voditeljica razlaga: "Diplomatsko regato sem vodila v visokih petah, ker sem imela tisti dan že od jutranjih ur občutek, da preprosto zmorem. V nosečnosti sem ves čas poslušala svoje telo, ki vedno natančno pove, kaj je najbolje zame. Sem se pa vso nosečnost izogibala visokih pet, ker vem, da niso zdrave. Priznam pa, da sem jih res neskončno pogrešala." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. bb pravi:
  17.9.10 ob 17.36

  boge babe

 2. Anonimni pravi:
  17.9.10 ob 19.39

  zame ne spoštuje ne sebe, ne otroka...da ji moda več pomen kot zdravje...to pa je...da si sploh upa takle govort...

 3. gugu gre v banko pravi:
  17.9.10 ob 21.20

  Anonimni, ti si kmet, kajne? :)

 4. Anonimni pravi:
  17.9.10 ob 21.43

  Ah, kot da bo ne vem kaj narobe, če je enkrat obula petke ... Pretiravajo s to škodljivostjo. Sicer je bilo pa pred časom dokazano, da so za nosečnice boljši malce privzdignjeni čevlji kot pa popolnoma ravni ...

 5. Jana pravi:
  18.9.10 ob 01.21

  Kakšne butaste izjave: "Neskončno je pogrešala visoke pete ... in se jih je izogibala, ker ve, da niso zdrave" ... dela se pametno ... torej naj ne nosi pet, tudi ko ne bo noseča in ... če se dela že tako pametno, potem naj pa pove, kdo je oče njenega nerojenega otroka !!!

 6. Jozo pravi:
  18.9.10 ob 19.22

  Ta Lorela se važi pred ljudmi in pred sabo. In misli, kako je nekaj posebnega in noseča nosi pete. Pa briga me, naj nosi pete, ali pa gojzarje.
  To, da ne pove kdo je oče otroka, je pa zato, ker ga ima s poročenim moškim!

 7. artdesigner pravi:
  19.9.10 ob 21.09

  Prav čudovita je, optimistična in pozitivna. Prepričana sem, da ne bo nikoli izgubila volje in bo vse opravila visoko na nivoju. Se je pa za to treba potruditi.
  Vsi imamo svoje zgodbe...