Kvak.com

Slovenska popevka 2010: zmagovalka je Darja Švajger s pesmijo Otok ljubezni

ponedeljek, 20. september 2010
Slovenska popevka, Darja Švajger, Otok ljubezni, Rok Ferengja, Katja Fašink
Festival Slovenska popevka 2010 je letos postregel z zmagovalko, ki je ljubljenka slovenskih glasbenih festivalov: s pesmijo Otok ljubezni, ki sta jo zanjo napisala Patrik Greblo in Feri Lainšček, je zmagala Darja Švajger. Popevka po mnenju občinstva je postala skladba Nova pomlad, ki sta jo odpela Rok Ferengja in Katja Fašink. Med prireditvijo so gledalci lahko darovali tudi za prizadete v poplavah po celi Sloveniji, humanitarna pa bo tudi ponovitev oddaje - tudi takrat lahko pokličete številko 01/472-11-00 in darujete žrtvam poplav. (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. kritik pravi:
  20.9.10 ob 10.16

  prireditev je bila pod kritiko...predvsem mislim na Mišino vodenje......... Naj ženska pusti te stvari mlajšim, ki so soposobni voditi prireditev v živo in iz odra.....

 2. chico payo pravi:
  20.9.10 ob 11.28

  tudi jaz ne razumem zakaj je morala MILF mišika voditi iz posebnega studia in bluescreena. teorija pri nas doma je bila da so ji le tako lahko sproti digitalno gladili vse gube :)

 3. kritik pravi:
  20.9.10 ob 13.12

  se strinjam...... Sicer pa vsaka čast, celotno zadevo je "odvodila" v eni pozi z identično mimiko...... Očitno je v nulo naštudirala, kako se je treba držat da bo izgledala čim mlajša in čim manj plastična.....

 4. franci pravi:
  20.9.10 ob 13.25

  Sploh veste koliko nakupovalnih vrečk bi naredili iz te spake. Nekoč je bila pa zelo luštna baba.

 5. Juta pravi:
  20.9.10 ob 13.44

  Z udeležbo neke iz tračev znane kozmetičarke, ki ima pet minut časa, da je še pevka, je nivo te prireditve padel v kevder in ji ne more pomagati niti Darja Švajger.

 6. kaja pravi:
  20.9.10 ob 16.44

  kr neki od popevke-valda da bo žirija zbrala eno priznano in dobro pevko tut če je mela zlo zateženo pesem-darja je super pevka ampak zmagala je zato ker je darja švajger ta pesem ne bo nikoli zimzelena ker je pretežka.

 7. Robert pravi:
  20.9.10 ob 20.11

  Edina res prava popevka je bila Romantičen večer!!!

 8. LEE pravi:
  20.9.10 ob 21.43

  Ker je Katja zmagala bo mogla doživljensko Miši botoks vbrizgavat, taka je pogodba .-)

 9. Katarina pravi:
  29.9.10 ob 13.39

  Tudi jaz ne razumem, kako to, da so bili Miša in orkester ločeni. Mogoče je bil tisti dan največji studio zaseden :)) Pa tudi, napeto vzdušje je bilo tako očitno, da je bilo prav neprijetno.
  Jaz sem dobila občutek, da je bilo prav vse posneto vnaprej, cela popevka, tudi en nagrajenec ni pokazal kančka veselja ali presenečenja nad nagrado. Kot da bi že vse to vedeli in vadili od zjutraj kakšen teden pred dejanjsko popevko. Pa videlo se je, da je bilo vsem, razen Miši zoprno, še muskonterji so tam zadaj nekaj nemočno protestirali. Ne vem no, da si lahko privoščijo tako norčevanje iz naroda... Škoda. Kot da bi se šla Miša rahlo avtokracijo tam na RTVju.
  Darja Švajger je mogoče nekoč res bila sinonim za dobro pevko, ampak danes ob poplavi res dobrih mladih glasov izpade samo še dolgočasna in smešna. Na splošno pa si letos tudi ena pesem ni zaslužila naziva popevka.